Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Δεν απάντησα στην ερώτηση σου μαν , στο δικαίωμα να ονειρεύομαι και αν μπορώ να ονειρευτώ ποτέ κάτι τέτοιο πήγαινε το σχόλιο μου ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Δεν απάντησα στην ερώτηση σου μαν , στο δικαίωμα να ονειρεύομαι και αν μπορώ να ονειρευτώ ποτέ κάτι τέτοιο πήγαινε το σχόλιο μου ...![]()
![]()
*Υποθέτω: ανεβαίνει το ψαλίδι, τραβάει η "βέργα" προς τα πάνω το τριγωνικό κομμάτι που εδράζεται επάνω του το αμορτισέρ, αλλά αυτό ανεβαίνει περισσότερο από το ψαλίδι λόγω της έδρασής του και συμπιέζεται το αμορτισέρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από kosni
Ρε παιδια, το αμορτισερ πισω πως δουλευει?
Μόλις μου το φέρουν την άλλη βδομάδα θα σε φωνάξω να το δεις στην πράξη... :rotflmao: :rotflmao:
Καλά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κριμα...πολύ θα 'θελες να βάλεις τα δακτυλάκια σου πάνω του κάποια στιγμή να παίξεις αλλά δεν
![]()
το προβλημα με τα δυο τελευταια ειναι οτι δεν μπορεις να πας να πιεις τον φρεντο σου...δεν εχουν εξοπλισμο δρομου, οποτε μπορει να φας κληση αν θες ντε και καλα να πας με αυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
μπουρούχα ...
αλλα τι να κανουμε...ειναι πιο φτηνα, μη τα θελουμε ολα δικα μας![]()
Ενώ το 1ο είναι ταμάμ για δρόμο ... ^^ οΟ . Προφανώς το έχουμε ρίξει όλοι στην πλάκα , από τα όνειρα μας μέχρι να λεω εγώ μπουρούχα κι που στον ιδιοκτήτη του αποτελεί έργο ζωής ... Αλλά είναι η ώρα επικίνδυνη , έχω πάρει και κάτι παυσίπονα με κόκκινη γραμμή και είμαι σε νιρβάνα οπότε αγνοήστε ...
Όμορφο το δεύτερο!![]()
Πάνο, το τελευταίο τι είναι; 1098 που το κάναμε streetfighter ή το streetfighter χωρίς τα περιττά;
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Όμορφο το δεύτερο!![]()
Πάνο, το τελευταίο τι είναι; 1098 που το κάναμε streetfighter ή το streetfighter χωρίς τα περιττά;
μοτερ 998R...πλαισιο τιτανιο αν θυμαμαι καλα...και διαφορα αλλα τετοια παραξενα υλικα![]()
![]()
![]()
δε μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!
φυσικά περι ορέξεως..![]()
![]()
εδιτ: δεν είδα και τις 3 σελίδες.. για το πρώτο μιλάω.. το δεύτερο είναι κουκλί! :a07:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Πάνο![]()
@ lettas: πρέπει να φτιάξεις το γούστο σου! :rotflmao:![]()
Υ.Γ.: το έσωσες...![]()
Σιγα πως κανατε ετσι ενα ducati ειναι και με βελτιωμενο μοτερ θα χαλασει μεχρι να το πας σμπιστα![]()
Εεεε, δεν μπορω να κρατηθω αλλο...
ΚΑΛΑ ΡΕ:hypnotize
@@#$$#$%%@#@@ :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
βλεπετε ενα χειροποιητο ποιημα , και αρχιζετε τις ασυναρτησιες - για να μην πω ανοησιες - περι κρατηματος , αισθητικης , τεχνολογιας, τεχνογνωσιας και ο,τι αλλη παπαρια σας κατεβει...
Αμα σας το χαριζανε , να μην το παιρνατε...
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οσοι κανουν πλακιτσα...
Αν ηταν κατι made in ASIA, θα σας τρεχαν τα σαλια και θα γραφατε διθυραμβους...
Μετα λενε εμενα κολλημενο...![]()
Φιλικα παντα...![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Τα Ιταλικα ΔΕΝ χαλανε, οι ιδιοκτητες τους ειναι ασχετοι...(μερικοι...)
εδω ο ηχος απο την απλη desmosedici του λαουτζικου...
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=tDUsbtx8-QY