Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: KTM Adventure 1190

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    .

Υπάρχει κάποιος λόγος;
    Eγω ξερω αλλα δε λεω ,γτ θα με πειτε κακο και μπορει να μου καταραστειτε και το ΚΤΜακι μου

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    .

,πιάνεται τις πωλήσεις τις τιμές ...
    Υπάρχει κάποιος λόγος;
    το σουσαμι... :smilea:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Eγω ξερω αλλα δε λεω ,γτ θα με πειτε κακο και μπορει να μου καταραστειτε και το ΚΤΜακι μου
    μωρέ όλοι μας/τους ξέρουμε/ξέρουν αλλά...να ταν η ζήλια ψώρα ,που είχε πει και κάποιος άλλος εδώ μέσα...
    Το χουμε πει και πάλι,μην αγοράζετε ΚΤΜ ,γιατί εκτός του ότι χαλάνε είναι και υπερεκτιμημένα
    ...κολλημένοι γιαπωνέζοφίλοι του "δε σπαω,δε χαλαω"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    το σουσαμι... :smilea:
    για καντο ρέστα γιατί δε το πιάσα...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    δεν ειπαν οτι ετοιμαζουν τιποτα, εμεις συζηταμε αν εχει ακουστει!

το τι θα κανουν το ξερουν μονο αυτοι αν θα κανουν.....

γιατι οχι κ ενα adventure στη μεσσαια κατηγορια, δεν θα ηταν καθολου ασχημη κινηση:smilea:
    Η ΚΤΜ ειχε ανακοινωσει εδω και χρονια 1190 (adv και travel) για το 2009...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Κανενας δεν εχει κατι με τα ΚΤΜ φιλε μου..... Μακαρι τα KΤΜ να ειχαν μεγαλυτερο ποσοστο στην ελληνικη αγορα...

ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ (γνωμη μου ) το SM 950 ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ στα 8900 (stock βεβαια) ειναι Value For Money

σαν παραδειγμα το αναφερω... δεν μπορει το SMT να πλησιαζει το Multi το 1200 στην περιοχη των 15000-20000 ευρω

Δεν μπορει να ειναι Μοτο από την Αυστρία, γειτονική χώρα και να στο πασαρουν σαν "EXOTIC BIKE"....

Η γκαΒΒλα γκαΒΒλα .....αλλα υπαρχουν και ορια (και κοινη λογικη)

Σε διαβάζω, σε εκτιμώ και σε σέβομαι... δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, αλλά πιστεψέ με...Παρολαταύτα...

Τα παίρνω ένα -ένα...
    -"κανείς δεν έχει κάτι με τα ΚΤΜ" ...Πλάκα κάνεις προφανώς και δεν θα κάτσω να αραδιάσω όλα τα θρεντάκια με τους "ειδικούς" που αναθεματίζουν την Αυστριακή, "προβληματική" και "αναξιόπιστη" εταιρεία που την έχουν δει μόνο στα φανάρια, άντε και στα διόδια, και μετά την συνδυάζουν στην μνήμη τους με την... σκόνη και κάποια ροφήματα που πίνονται ζεστά αλλά και παγωμένα... Δεν καβάλησαν ποτέ "πορτοκαλι" αλλά επειδή τρώνε 3 την μέρα τα ξέρουν όλα...άλλο το πορτοκάλι και άλλο το πορτοκαλί ρεεεεε...
    -"μακάρι ....αγορά" Πριν χρόνια τα ΚΤΜ δεν τα γνώριζαν οι περισσότεροι Έλληνες...τώρα έχουν πολλοί και γουστάρουν...το μέλλον θα δείξει... δεν θα διαφωνήσω γενικώς αλλά γούστα είναι αυτά... ας παίρνει ο καθένας ότι γουστάρει...κάιν προμπλέμ
    -Value for money...και μηχανή είναι έννοιες ασύμβατες έτσι και αλλιώς... ("3 εκ δρχ για μηχανή...;!! και δεν παίρνεις βρε ένα αμαξάκι με 4 ρόδες να βάζεις και 4 φίλους σου μέσα...;"΄μου έλεγε η μάνα μου εν έτη 2001). Με αυτη την λογική τα μόνα μηχανάκια που θα έπρεπε να κυκλοφορούν στην ελλάδα θα ήταν παπιά και μέχρι 250 ον οφ...Όλα τα άλλα άχρηστα και υπερβολικά ακριβά...κάνω λάθος; Το ότι έχω μόνο μηχανή τυχαίο; Δεν νομίζω...
    - "Δεν μπορει να ειναι Μοτο από την Αυστρία, γειτονική χώρα και να στο πασαρουν σαν "EXOTIC BIKE"....
    ΑΣΧΕΤΟ...!!! φταίει το "Αυστρία" , το "μοτό" ή μήπως το "γειτονική χώρα" που δεν συνάδουν με το "EXOTIC BIKE" ; θα τρελαθούμε... δεν θεωρώ ότι κατέχω εξωτικό μηχάνημα αλλά πιστεύω ότι ότι άλλα είναι τα κριτήρια που καθορίζουν μια μηχανή ως εξωτική και όχι η γειτνίαση με την Ελλάδα ας πούμε...(πούτα Ιτάλια....).
    - για την γκάυλα νομίζω ότι απλά ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο και ο καθένας την ορίζει όπως του γκαυλώσει... εξ ου και γκάυλα...αν εσύ βάζεις όρια δικό σου θέμα δεν θα βάλω και εγώ τα ίδια...
    Όσο για την κοινή λογική, την όποια νομίζω ότι κατέω, τι να πω... κανένας τρελός δεν παραδέχεται την τρέλα του...ρε λες...;!!! μπά...ααα καλάααααά... και πούσε Τάσο (Tpap) με το "ανέκδοτό" μου δεν σταματάω να γελάω λέμε....μπα σε καλό μου...τρελός θα είμαι...

Άντε γεια...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Σε διαβάζω, σε εκτιμώ και σε σέβομαι... δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, αλλά πιστεψέ με...Παρολαταύτα...

Τα παίρνω ένα -ένα...
    -"κανείς δεν έχει κάτι με τα ΚΤΜ" ...Πλάκα κάνεις προφανώς και δεν θα κάτσω να αραδιάσω όλα τα θρεντάκια με τους "ειδικούς" που αναθεματίζουν την Αυστριακή, "προβληματική" και "αναξιόπιστη" εταιρεία που την έχουν δει μόνο στα φανάρια, άντε και στα διόδια, και μετά την συνδυάζουν στην μνήμη τους με την... σκόνη και κάποια ροφήματα που πίνονται ζεστά αλλά και παγωμένα... Δεν καβάλησαν ποτέ "πορτοκαλι" αλλά επειδή τρώνε 3 την μέρα τα ξέρουν όλα...άλλο το πορτοκάλι και άλλο το πορτοκαλί ρεεεεε...
    Οι κάτοχοι των APRILIA Tuono K mille δηλαδη λιγοτερα ακουνε ....απο απαξιωση και απο "ζηλεια"

-"μακάρι ....αγορά" Πριν χρόνια τα ΚΤΜ δεν τα γνώριζαν οι περισσότεροι Έλληνες...τώρα έχουν πολλοί και γουστάρουν...το μέλλον θα δείξει... δεν θα διαφωνήσω γενικώς αλλά γούστα είναι αυτά... ας παίρνει ο καθένας ότι γουστάρει...κάιν προμπλέμ
    -Value for money...και μηχανή είναι έννοιες ασύμβατες έτσι και αλλιώς... ("3 εκ δρχ για μηχανή...;!! και δεν παίρνεις βρε ένα αμαξάκι με 4 ρόδες να βάζεις και 4 φίλους σου μέσα...;"΄μου έλεγε η μάνα μου εν έτη 2001). Με αυτη την λογική τα μόνα μηχανάκια που θα έπρεπε να κυκλοφορούν στην ελλάδα θα ήταν παπιά και μέχρι 250 ον οφ...Όλα τα άλλα άχρηστα και υπερβολικά ακριβά...κάνω λάθος; Το ότι έχω μόνο μηχανή τυχαίο; Δεν νομίζω... [/B]
    με 12-13 χιλιαρικα ευρω στην τσεπη βγαζεις ΟΣΑ γουστα θελεις...χωρις να ειναι κουτι ή ΚΤΜ...παιρνεις ενα Speed Triple ...και σου μενουν ρεστα!αγοραζεις ενα Factory και σου μενουν και ρεστα ! Καβαλας ενα Hypermotard 1100 ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ και ρεστα!!

- "Δεν μπορει να ειναι Μοτο από την Αυστρία, γειτονική χώρα και να στο πασαρουν σαν "EXOTIC BIKE"....
    ΑΣΧΕΤΟ...!!! φταίει το "Αυστρία" , το "μοτό" ή μήπως το "γειτονική χώρα" που δεν συνάδουν με το "EXOTIC BIKE" ; θα τρελαθούμε... δεν θεωρώ ότι κατέχω εξωτικό μηχάνημα αλλά πιστεύω ότι ότι άλλα είναι τα κριτήρια που καθορίζουν μια μηχανή ως εξωτική και όχι η γειτνίαση με την Ελλάδα ας πούμε...(πούτα Ιτάλια....).
    [/B]
    το "εξωτικο" αναφερεται" στο οτι η τιμη ΔΕΝ δικαιολογειται ουτε απο την παραγωγη(δεν ειναι Limited edition) ΟΥΤΕ απο αλλους παραγοντες (να μου πεις οτι τα φερνουν αεροπορικως απο HAWAI να με ¨ξεγελασεις")- ΕΞΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ σε σχεση με τις τιμες που αγοραζει KTM ο γερμανος...εγινα πιο κατανοητος;
    γεια σου και σενα...

Οι κάτοχοι των APRILIA Tuono K mille δηλαδη λιγοτερα ακουνε ....απο απαξιωση και απο "ζηλεια"

με 12-13 χιλιαρικα ευρω στην τσεπη βγαζεις ΟΣΑ γουστα θελεις...χωρις να ειναι κουτι ή ΚΤΜ...παιρνεις ενα Speed Triple ...και σου μενουν ρεστα!αγοραζεις ενα Factory και σου μενουν και ρεστα ! Καβαλας ενα Hypermotard 1100 ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ και ρεστα!!

το "εξωτικο" αναφερεται" στο οτι η τιμη ΔΕΝ δικαιολογειται ουτε απο την παραγωγη(δεν ειναι Limited edition) ΟΥΤΕ απο αλλους παραγοντες (να μου πεις οτι τα φερνουν αεροπορικως απο HAWAI να με ¨ξεγελασεις")- ΕΞΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ σε σχεση με τις τιμες που αγοραζει KTM ο γερμανος...εγινα πιο κατανοητος;
    γεια σου και σενα...
    ρε SVX τι λες τωρα?
    Για πανε ζυγισε το πλαισιο του σπιντ τριπλ και πες μας τι ειδες.
    Μετα ρωτα ποσο κανουν ενα ζευγαρι αναρτησεις της προκοπης για το ιδιο, μπρος-πισω.
    Προσεθεσε αυτα τωρα στην τιμη του τριπλ αν γινεται. Και παλι +20 κιλα θα εισαι απο το ΣΜΤ.

γεια σου και σενα...
    μάλιστα...δηλαδή εσυ δεν έχεις τίποτα με τα υπόλοιπα ευρωπαικα ,μόνο με τα ΚΤΜ .μήπως σου βαλε κανείς στο κρόταφο κανα περίστροφο να σου πει "αγόρασε ρε ΤΏΡΑ ένα ΚΤΜ αλλιώς αποχαιρετά τούτο τον κοσμο";
    μήπως έχεις εντύπωση ότι τα ΚΤΜ είναι μια συνομωσία για να μας φανε τα λεφτά;
    κοίταξε να στο πω απλά,αυτα που γράφεις δεν στέκουν...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    ρε SVX τι λες τωρα?
    Για πανε ζυγισε το πλαισιο του σπιντ τριπλ και πες μας τι ειδες.
    Μετα ρωτα ποσο κανουν ενα ζευγαρι αναρτησεις της προκοπης για το ιδιο, μπρος-πισω.
    Προσεθεσε αυτα τωρα στην τιμη του τριπλ αν γινεται. Και παλι +20 κιλα θα εισαι απο το ΣΜΤ.
    Καλύφθηκα...
    Τελικά βέβαια πάλι θα πρέπει να απολογούμαστε ...γιατί ...χαλάνε.... :rotflmao:

και φυσικά είναι προτιμότερο να αγοράζεις "Ιάπωνα" και να τον βελτιώνεις μόνος σου με αναρτήσεις, φρένα και ένα σωρό άλλα που ο Αυστριακός στα δίνει κούτα...

Άκρη δεν θα βγάλουμε πάλι... αλλά όπως έχω ξαναπεί ας μας πουν πόσοι κάτοχοι ΚΤΜ θα ξαναγόραζαν ΚΤΜ και πόσοι όχι...οι υπόλοιποι ας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και ας συντηρούν αστικούς μύθους επειδή έτσι τους βολεύει...

:rotflmao:

υ.γ. Το μούλτι 1200 τωμ 16000ευρώ έχει καμία σχέση με τον "εξωτικό ελέφα" των 260+ κιλών που παρουσίασε ο Ιάπωνας; ΠΛΑΚA μας κάνεις ρε Θεσσαλέ; Μπορείς και αντικειμενικότερα...πρόσπάθησε... αν χρειαστεί καβάλα κάνα ΚΤΜ...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Άκρη δεν θα βγάλουμε πάλι... αλλά όπως έχω ξαναπεί ας μας πουν πόσοι κάτοχοι ΚΤΜ θα ξαναγόραζαν ΚΤΜ και πόσοι όχι...οι υπόλοιποι ας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και ας συντηρούν αστικούς μύθους επειδή έτσι τους βολεύει...
    κι εγω θα μουν ευεξαπτος αν αγοραζα "τεχνολογια" και "στησιμο" 15 χιλιαδων και μου τρωγαν δυο ΣουΚου το μηνα οι ανακλησεις....

υ.γ. Το μούλτι 1200 τωμ 16000ευρώ έχει καμία σχέση με τον "εξωτικό ελέφα" των 260+ κιλών που παρουσίασε ο Ιάπωνας; ΠΛΑΚA μας κάνεις ρε Θεσσαλέ; Μπορείς και αντικειμενικότερα...πρόσπάθησε...
    ειδες πουθενα να μιλαω για Ιαπωνια?

Τελικά βέβαια πάλι θα πρέπει να απολογούμαστε ...γιατί ...χαλάνε.... :rotflmao:

αν χρειαστεί καβάλα κάνα ΚΤΜ...
    Αυτό βγαίνει αν στην αναζητηση γραψεις "προβλημα"

Αυτές οι διαμάχες, κράξιμο χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα δεν βοηθάνε. Όταν ψαχνόμουν για μηχανη, ήμουν ανάμεσα σε ΚΤΜ και GS adv και με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα είχα αποκλείσει το ΚΤΜ γιατί πίστευα ότι θα το πάρω και θα μου μείνει μέχρι να πάω σπίτι. Τελικά όλα μια χαρά έως τώρα. Αν χαλάσει στο μέλλον βλέπουμε,μηχανη είναι. Για το BMW διάβαζα πάλι θεωρίες για αγρίους που είμαι σίγουρος οτι δεν στέκουν. Τελικά είπα τo KTM με εκφράζει περισσότερο για την ηλικία μου.
    Ότι αφορά το 1190 τώρα άποψη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πάει τόσο ψηλά.Η ΚΤΜ πάντα είχε συγκεκριμένο target group και πολύ σπάνια το αγοράζει καποιος επειδή είναι μόδα κτλπ.
    Me gusta la moto, me gustas tu....

κι εγω θα μουν ευεξαπτος αν αγοραζα "τεχνολογια" και "στησιμο" 15 χιλιαδων και μου τρωγαν δυο ΣουΚου το μηνα οι ανακλησεις....

ειδες πουθενα να μιλαω για Ιαπωνια?

Αυτό βγαίνει αν στην αναζητηση γραψεις "προβλημα"

είχαμε δεν είχαμε πάλι στα προβλήματα και στις ανακλήσεις το ρίξαμε...είδαμε και το νέο VFR πόσο αξιόπιστο είναι ,που ακόμα δεν ήρθε και ανακλήθηκε ...ψάξε στο φόρουμ και θα το βρεις το θρέντακι...
    Μη γράφεις αλλά μας έπεισες...

...ψάξε στο φόρουμ και θα το βρεις το θρέντακι...
    Μη γράφεις αλλά μας έπεισες...
    Ρε ειπε κανενας να συγκριθειτε με τα γιιαπωνεζικα? Ουτε εγω γουσταρω τα Honda...

Αλλα τωρα θελετε να μαλωσουμε πιο Χαλαει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

δεν μιλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για γιαπωνεζικα.....Ειπα απλα οτι δεν θα επρεπε να αγοραζεις ΛΙΓΑ με ΠΟΛΛΑ λεφτα ....

και τα Alfa Romeo γαμω τις αναρτησεις και τα στησιματα εχουν επι τη ευκαιρια....

.Ειπα απλα οτι δεν θα επρεπε να αγοραζεις ΛΙΓΑ με ΠΟΛΛΑ λεφτα ....
    Ωραιααααααααα καπου παμε να καταληξουμε.

Μια και θεωρεις ας πουμε το 990adv λιγο για τα πολλα λεφτα του (η το SMT) δικαιολογησε λιγο την αποψη σου αν θες. Θα βοηθουσε αν το εκανες σε ορους:

1) ποιοτητας κατασκευης - φινιρισματος
    2) ποιοτητας περιφερειακων (πλαισια, αναρτησεις, κινητηρας κλπ)
    3) αξιοπιστια
    4) οδηγικης κ@βλας

Τα παραπανω παντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. (Αν εχω ξεχασει κατι προσεθεσε το ελευθερα)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM Adventure 640 SM ???
    από valam στο forum KTM
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2007, 17:42
  2. KTM Adventure Training Ι (deja vu ?)
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 19:09
  3. ktm adventure lc4 640