Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 139

Θέμα: Επισκευη R1 + project αυλων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ......πηρα και ενα ζευγαρι σφυρηλατες marchesini , τις πηγα στον γιαννη και μου τις εβαλε πανω με τορνοδουλεια σε ''τυφλο'' γραναζι renthal 530 και εχω τρελαθει λεμε!

Καλη φαση οι ζαντες ειναι τουμπανες, ποσο σου πηγαν περιπου?
    Προοριζονταν για R1 ή για αλλο μηχανακι και τις ταιριαξες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Καλη φαση οι ζαντες ειναι τουμπανες, ποσο σου πηγαν περιπου?
    Προοριζονταν για R1 ή για αλλο μηχανακι και τις ταιριαξες?

οι ζαντες ηταν για R1 απο 2004 εως 2008 μοντελο.

Αν και αλλαζουν στα δυο μοντελα οι δισκοπλακες μπροστα , τα κεντρα ειναι ιδια.
    Μονο το γραναζι πρεπει υποχρεωτικα να ειναι για τα κεντρα της marchesini , μπορουσα να βρω ευκολα στην αγορα (σε 520 αγωνιστικο βημα) , οποτε αναγκαστηκα να αγορασω ενα τυφλο (ατρυπητο) renthal αλουμινιου, και να ανοιξω τις τρυπες σε τορνο.
    .....επελεξα προς το παρον να χρησιμοποιησω την 530αρα διασταση (καθως η αλυσιδα μου και το εμπρος γραναζι ηταν καινουργια).

....η ζαντα ειχε επανω ενα αλουμινενιο afam , και καποια στιγμη συντομα θα αλλαξω σε 520 ολη την μεταδοση και θα το χρησιμοποιησω....ειναι η επομενη μετατροπη!

ποσο πηρα τις ζαντες?...μυστικο!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος
    γ@μο τις δουλιες σου εκανε ο μαστορας 1ας απο τους ελαχιστους μερακλιδες που κυκλοφορουν!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Όπως εμφανές είναι ότι δεν διαβάζετε τι γράφει επάνω το συμπιεσόμετρο ..

...λες να μην ξεραμε να το διαβασουμε , η να μην ειχα αλλη φωτογραφια για το thread?

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan Καλή δουλειά μάγκες ..!!!
    ....anyway...thanx!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...λες να μην ξεραμε να το διαβασουμε , η να μην ειχα αλλη φωτογραφια για το thread?
    Κακώς τσιμπάς. Γιατί έχει δίκιο.

Το όργανο δείχνει τιμές -δεν δείχνει λόγους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Κακώς τσιμπάς. Γιατί έχει δίκιο.

Το όργανο δείχνει τιμές -δεν δείχνει λόγους.

...εννοειται ρε μαν......λες μηπως οι τιμες που πηραμε να ειναι 12 προς 2 η συμπιεση?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ...εννοειται ρε μαν......λες μηπως οι τιμες που πηραμε να ειναι 12 προς 2 η συμπιεση?
    Κάτσε ρε μαν, γιατί είπαμε να το αφήσουμε έτσι (μια και το θέμα είναι η όντως εξαιρετική δουλειά που έγινε), αλλά μας κουλαντρίζεις τώρα ..

Κάτι διαβάσατε στο μανόμετρο (δικό σας θέμα), αλλά αυτό το κάτι πως το μεταφράσατε σε π.χ. 12 /1 ..???

(για να σε προλάβω, μην πεις ότι η Yamaha δίνει π.χ. 13.2 bar + - και βαθμό συμπίεσης 12/1, οπότε ο κύλινδρος που είχε 7.7 bar είχε και συμπίεση 7/1 ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Κάτσε ρε μαν, γιατί είπαμε να το αφήσουμε έτσι (μια και το θέμα είναι η όντως εξαιρετική δουλειά που έγινε), αλλά μας κουλαντρίζεις τώρα ..

Κάτι διαβάσατε στο μανόμετρο (δικό σας θέμα), αλλά αυτό το κάτι πως το μεταφράσατε σε π.χ. 12 /1 ..???

(για να σε προλάβω, μην πεις ότι η Yamaha δίνει π.χ. 13.2 bar + - και βαθμό συμπίεσης 12/1, οπότε ο κύλινδρος που είχε 7.7 bar είχε και συμπίεση 7/1 ...)
    Μαζί σου κι εγώ, είπα άστο να πάει μιας κι έγινε τέτοια δουλειά αλλά ......

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟ, για να μπορέσεις να έχεις λόγο πρέπει να ξέρεις αρχικό και τελικό όγκο.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Μαζί σου κι εγώ, είπα άστο να πάει μιας κι έγινε τέτοια δουλειά αλλά ......

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟ, για να μπορέσεις να έχεις λόγο πρέπει να ξέρεις αρχικό και τελικό όγκο.

++++παρα πολλα ή μαλλον απειρα.........

οτι δεν ειχε συμπιεση το εργαλειο σου δεν ειναι αποκλειστα μοναχα απο βαλβιδες μπορει και ακομα πιο κατω........(εμβολα)any way......
    οτι εχει ενα r1 τουμπανο κτλ κτλ και παει για καφε στην Αμφιαλη και Κορυδαλλο δε μου λεει κατι για θεμα Μηχανικαρα!!!!
    τωρα να δωσω ενα μηχανημα με 15000 ευρω σε τυπο που δουλευει στο Γκαραζ εδω και παρα πολλα χρονια.............ειναι ακραιο........οσο για τις πεταλουδες που αφαιρεσατε μαλλον τη κατσατε.......

και αν χρειαστει να τοποθετησεις ξανα η YAMAHA δε δινει στοιχεια-ανοιγμα-μοιρες κτλ κτλ για τις πεταλουδες αρα το υποτιθεμενο αρχικο σημειο δε θα ξαναερθει ποτε.........

πολλα ρε τουσαρισμενες μηχανες πανε χαλια και απο ΜΑΜΑ.....αλλα anyway αν εισαι ευχαριστημενος με θεμα κοστος κτλ κτλ κτλ
    και εμεις μαζι σου....
    ΚΑΛΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΣ
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    εισαι ή δεν εισαι μηχανικος ρε φιλε..............σαφως οταν αγαπας τη δουλεια σου προσεχεις γενικα το λυσε-δεσε.........σαφως και καλωδιακια-σκατουλακια και αλλα πολλα τα τακτοποιεις για να μπορεσουν να κουμπωσουν ανετα φιλτρο κουτι κτλ κτλ.....

ειπες κατι συγκεκριμενα οτι εδωσε βαση στη λεπτομερεια???????

εκει που ξεβιδωνει τις βιδες απο τις πεταλουδες αν εφευγε μια απο αυτες αφου απο κατω ειναι οι αυλοι εισαγωγης να δω τι θα εκανε που στο διαολο θα εβρισκε αυτη τη βιδα μετα.........???????????

μετα θα ηθελε λυσιμο το μοτερ ή οχι τουλαχιστον η κεφαλη παλι αν ηταν ανοικτη η βαλβιδα και περναγε μεσα............

επειδη χαρακτηρισες πολλα πραγματα.....ο σωστος μηχανικος βγαζει το ψεκασμο και το κανει στο παγκο εργασιας για μη τυχον γινει καμια στραβη.............................

οσο οτι σου ειπα οτι θελει λυσιμο το μοτερ....πρωτα περνει μια συμπιεση κυλινδρος και λες στο πελατη ή ιδιοκτητης ξερεις αυτο το πραγμα προχωραμε με κεφαλη αν δεν συμορφωθει τοτε πρεπει να ανοιξουμε μοτερ να δουμε με εμβολα-ελατηρια!!!!!!
    τον προετοιμαζει οικονομικα και οτι αλλο μπορει να προκυψει
    γιατι αν πεις κεφαλη μοναχα και μετα ειναι αλλα στη μεση να δω τι δικαιολογια θα πεις.....??
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

...ρε παιδια πιο πολυ εγραψα το ποστακι σαν μια ιστοριουλα για την φαση της ξενερας με την ζημια , την βοηθεια απο φιλους και τελος την χαρα μου οταν επισκευαστηκε.....

ειπα επισης οτι το κειμενο και οι φωτο (απο τις οποιες ''πιαστηκατε'' και βγαλατε τοσα συμπερασματα) ειναι οπως αναφερω και σε πρoηγουμενο ποστ ''εν συντομια και περιληπτικα'' για λογους αφηγησης αλλα δεν το καταλαβατε μαλλον.....

....περασαν ποσες εργατοωρες με κατσαβιδια και συμπιεσομετρα και εχετε βγει δυο τρεις και το παιζετε εμπειρογνωμονες......

...εχω ζητησει απο την διαχειρηση να μου καθαρισει το ποστ , αλλιως δεν βλεπω να αποφευγω να σας απανταω εναν εναν......και πραγματικα δεν θελω , αλλα πιο πολυ δεν θελω να κατανταει το θρεντακι μου χιροσιμα (οχι παλι ρε π@υστh μου).....

...sabayam γιατι τοση κακια?

(ναι ο ψεκασμος δουλευτηκε σε παγκο , αλλα δεν υπηρχε φωτο οποτε εβαλα αυτη που ειδες και εκρινες την μηχανικαρα...........)

...τωρα αν λες οτι δεν παει το μηχανακι καλα , αυτο διαπιστωνεται ευκολα...και οχι με δυναμομετρα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure

ποσο πηρα τις ζαντες?...μυστικο!
    Ασε καταλαβα
    Πως θα γινει να βρω κι εγω σε τετοια τιμη ρπμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Ασε καταλαβα
    Πως θα γινει να βρω κι εγω σε τετοια τιμη ρπμ
    ...ασε φιλε κυνηγουσα ενα τετοιο ζευγαρι εδω και καιρο ,αλλα συμπτωματικα ετυχε να βρεθουν σε καλη τιμη την ιδια χρονικη περιοδο με την επισκευη του κινητηρα μου.

...γ@μοσταυρισα λιγο με τα εξοδα ,αλλα τις ειχα ''καημο'' ενα ζευγαρακι σφυρηλατες....οποτε ζοριστηκα λιγο αλλα τις πηρα.

....καποια στιγμη θα κατσει ευκαιρια και κανενα ολοκληρο ohlins μπροστινο και ...δεσαμε!

υπομονη μαν!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    ι κανενα ολοκληρο ohlins μπροστινο και ...δεσαμε!
    Σε τιμη μυστικο και αυτο φανταζομαι :rotflmao:

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    ωραίος μαν, καλά χιλιόμετρα να χεις και να χαρείς το εργαλείο!!!

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 Turbo project...
    από free rider στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 09:04
  2. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16
  3. Πρόβλημα στα R1 2004... Κιόλας???
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2004, 11:47
  4. Neo sugritiko YZF-R1 FIREBLADE GSX-R100 ZX-10
    από greekshadow στο forum Νέα