Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Ταλαντωση στα +180

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Σε αναβάτη που ξεχνάει να μας αναφέρει την ασήμαντη λεπτομέρεια του "ισιώματος" του σταυρού, δεν θα έδινα καμία συμβουλή.
    Δυστυχώς το διάβασα αργά.

Ο Θεός να σας φυλάει.
    +1

:a53: :a53:

.....
    και για όσους έχουν αντίστοιχες παρατηρήσεις, 'φιλτραρισμένες' με τον παραπάνω τρόπο... η αλήθεια είναι μία.

Ότι παρατηρείτε μετά τα 120-130 οφείλεται στό ότι σταδιακά αρχίζετε και κουβαλάτε συνεπιβάτη....

Τον Άγιο Πέτρο.....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι?

Το ίδιο προβλημα είχα κι εγώ με το χορνετ, στα 25 χιλ χιλιόμετρα περίπου. Άλλαξα ελατήρια μπρος πίσω και ρουλεμάν μπορστά και έστρωσε. Τα ελατήρια του χορνετ απο το εργοστάσιο δεν είναι και ότι καλύτερο. Ειδικά σε μια χώρα με τόσο χάλια δρόμους παραδίδουν πνεύμα πολυ γρήγορα. Θα σου στοιχίσει κάνα 300ρι με τα εργατικά αλλά θα έχεις άλλο μηχανάκι.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι?

Το ίδιο προβλημα είχα κι εγώ με το χορνετ, στα 25 χιλ χιλιόμετρα περίπου. Άλλαξα ελατήρια μπρος πίσω και ρουλεμάν μπορστά και έστρωσε. Τα ελατήρια του χορνετ απο το εργοστάσιο δεν είναι και ότι καλύτερο. Ειδικά σε μια χώρα με τόσο χάλια δρόμους παραδίδουν πνεύμα πολυ γρήγορα. Θα σου στοιχίσει κάνα 300ρι με τα εργατικά αλλά θα έχεις άλλο μηχανάκι.
    είχα χόρνετ 04 για 3 σχεδόν χρόνια. Έκανα 72000 χιλιόμετρα και έκανα πρώτη φορά σέρβις στο μπροστινό λίγο πριν το πουλήσω, γιατί ο αγοραστής είναι φίλος. Ποτέ δεν είχα προβλήματα σταθερότητας, που να οφείλονται στο μηχανάκι. Όταν είχα τέτοια...μία φορά οφείλονταν σε ελαττωματικό λάστιχο και όλες τις άλλες οφείλονταν σε εμένα.

Και για να δώσω και μια ιδέα στον φίλο που ξεκίνησε το θρεντ. Σε γυμνό μηχανάκι όταν πας με 160-180+ και κρεμιέσαι πάνω στο τιμόνι, κουνάς το μηχανάκι θέλοντας και μη. Δοκίμασε, να κρατάς το τιμόνι με το ένα χέρι να δεις εάν μειώνεται η ταλάντωση.

Επίσης, κοίτα και το μηχανάκι σου αν είναι ίσιο, αν και άμα είχες πρόβλημα με την επισκευή του, μάλλον δεν θα περίμενε τα πρόβλημα να εμφανιστεί στα 180+

Τέλος σκέψου ότι με το γυμνό δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις τόσο γρήγορα
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    είχα χόρνετ 04 για 3 σχεδόν χρόνια. Έκανα 72000 χιλιόμετρα και έκανα πρώτη φορά σέρβις στο μπροστινό λίγο πριν το πουλήσω, γιατί ο αγοραστής είναι φίλος. Ποτέ δεν είχα προβλήματα σταθερότητας, που να οφείλονται στο μηχανάκι. Όταν είχα τέτοια...μία φορά οφείλονταν σε ελαττωματικό λάστιχο και όλες τις άλλες οφείλονταν σε εμένα.

Και για να δώσω και μια ιδέα στον φίλο που ξεκίνησε το θρεντ. Σε γυμνό μηχανάκι όταν πας με 160-180+ και κρεμιέσαι πάνω στο τιμόνι, κουνάς το μηχανάκι θέλοντας και μη. Δοκίμασε, να κρατάς το τιμόνι με το ένα χέρι να δεις εάν μειώνεται η ταλάντωση.

Επίσης, κοίτα και το μηχανάκι σου αν είναι ίσιο, αν και άμα είχες πρόβλημα με την επισκευή του, μάλλον δεν θα περίμενε τα πρόβλημα να εμφανιστεί στα 180+

Τέλος σκέψου ότι με το γυμνό δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις τόσο γρήγορα
    Για αυτό έγραψα για τους Ελληνικούς δρόμους. Εγώ επί 3 χρόνια το κινούσα καθημερινά στους καρόδρομους Μεταμόρφωσης, αφού εκεί ήταν η δουλεια μου. Δεν υπήρχε μέρα που να μην διασχίσω λακούβες και χωματόδρομους, έστω και για λίγα μέτρα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Έκανα 72000 χιλιόμετρα και έκανα πρώτη φορά σέρβις στο μπροστινό λίγο πριν το πουλήσω, γιατί ο αγοραστής είναι φίλος.
    Φαντάσου να ήταν εχθρος σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
    Δεν επρεπε να στο κανει, εγω με το ΦΖ6 ως 250 που εχω παει ειναι αρκετα σταθερο... στην ευθεια.
    Κάτι μου λέει οτι φοράς μοτέρ από Vstrom. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Σε αναβάτη που ξεχνάει να μας αναφέρει την ασήμαντη λεπτομέρεια του "ισιώματος" του σταυρού, δεν θα έδινα καμία συμβουλή.
    Δυστυχώς το διάβασα αργά.

Ο Θεός να σας φυλάει.

+1
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Τα γυμνα μηχανακια σε αυτα τα χιλιομετρα εχουνε ταλαντωσεις απο το παραμικρο..αλλα προς θεου(λεμε τωρα..) δεν εχουν απο πλευρικους ανεμους και αλλαγες θερμοκρασιας.

να πας να το δεις συντομα αλλιως σε λιγο σε βλεπω σα τον αλλον με το κ9...που του πειραξαν τις αναρτησεις.

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Κάτι μου λέει οτι φοράς μοτέρ από Vstrom. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....
    Μην το πεις πουθενα...
    τοσο καιρο το κρατουσα κρυφο.

I find your lack of faith disturbing.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. crypton x στα 180 cc????
    από Crypton x 150cc στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2016, 19:46
  2. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2011, 03:38
  3. Απαντήσεις: 21