Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Πάροχος ίντερνετ

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    hellas on line den yparxei san etairia....min to psaxneis

φορθνετ (μιας και με ρωτας) δυο προβληματα που ειχα μονο , και αυτα πριν 1.5 χρονι περιπου, τα έλυσαν μεσα σε μιση ώρα...και με ανταποκριση 5 λεπτων.

στο δευτερο μαλιστα...μπηκα στο σαιτ...εστειλα mail ζητωντας να με καλεσουν για ενα προβλημα...και με ειχαν παρει μεσα στο 10λεπτο

Επιχείρημα οτι δεν υπάρχει η hol σαν εταιρεία υπάρχει?
    Γιατί ποτέ δεν έχω κάτσεI σε αναμονή στο τηλ.κέντρο, κα πάντα μα πάντα το call me back , δουλευει τέλεια και με παίρνουν περίπου σε 20'.

Kαι ξέρω και από πρώτο χέρι τι υπηρεσίες δίνει και τι δίνουν οι άλλοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Επιχείρημα οτι δεν υπάρχει η hol σαν εταιρεία υπάρχει?
    Γιατί ποτέ δεν έχω κάτσεI σε αναμονή στο τηλ.κέντρο, κα πάντα μα πάντα το call me back , δουλευει τέλεια και με παίρνουν περίπου σε 20'.

Kαι ξέρω και από πρώτο χέρι τι υπηρεσίες δίνει και τι δίνουν οι άλλοι.

επιχειρηματα πολλα..
    ορεξη καμμια να τα παραθεσω....:rotflmao:

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    επιχειρηματα πολλα..
    ορεξη καμμια να τα παραθεσω....:rotflmao:

Εκ πείρας θεωρώ, hol και forthnet το ίδιο πράγμα.
    Ειναι σαν την vodafone και την wind στην κινητή.
    Παρέχουν με ελάχιστες αποκλίσεις τα ίδια πράγματα, και έχουν ώς μεγάλο ανταγωνιστή τον ΟΤΕ/Cosmote.

Στόχος τους δεν είναι να τον περάσουν σε πωλήσεις και ενεργοποιήσεις, αλλά να είναι πρώτοι από τους εναλλακτικούς.

Το support εξαρτάται από τον εκάστωτε sales director, πόσο βάση θέλει να δώσει σε αυτό.
    Όλες οι μεγάλες ελληνικές εταιρείες, στα πρότυπα των πολυεθνικών, έχουν ανα 3-4 χρόνια, μια χρονιά αφιερωμένη στο customer experience, και στοχεύουν σε αυτό. Για αυτό αλλάζει κατά καιρούς το ποια εταιρία είναι καλύτερη στο support.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Επειδή βλέπω άλλους να το γράφουν "dislam" κι άλλους "d-slam", εεε.... είναι "dslam" (αν και προφέρεται "ντισλάμ"). Ευχαριστώ :P

Εγώ είμαι παιδί της 4thnet εδώ και χρόνια, από την εποχή που δεν είχε αντίπαλο στις 56k, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο απογοητευμένος τελευταία. Otenet δε σκοπεύω να βάλω, όσο δεν πέφτουν οι τιμές (που δεν πρόκειται να πέσουν).

Τους πρώτους 3-4 μήνες κλείδωνα στα 17-18 mbps και δεν το πίστευα. Λίγους μήνες μετά, μετά από έργα του ΟΤΕ και ποιος ξέρει τι άλλο (πιθανότατα και αυξημένη κίνηση), έπεσα κάτω από 10 και εδώ και 2 χρόνια δεν έχω δει παραπάνω. Δραματική μείωση της ταχύτητας, αλλά δεν ένιωσα ποτέ ότι χρειάζομαι παραπάνω. Έχω σταματήσει να ασχολούμαι όπως στο παρελθόν. Καμιά ταινιούλα που και που, κανά mp3, κανά παιχνιδάκι, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλά θα μπορούσα ίσως να πληρώνω ακόμα λιγότερο για τις ίδιες υπηρεσίες.
    Life begins at 45°.

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr
    Εχω την εντύπωση ότι ο ΟΤΕ απαγορεύεται να είναι φθηνότερος από τις άλλες εναλλακτικές εταιρίες (HOL κ.λ.π.) από την επιτροπή ανταγωνισμού. Αληθεύει ?

Εγώ παλιότερα είχα ΤΕΛΛΑΣ και έφυγα τρέχοντρας πρίν λήξει το συμβόλαιό μου και μάλιστα χωρίς ποινή λόγω του internet (είχα ταχύτητα σαν dial-up). Μετά HOL και δεν αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα (συνήθως ανα 2-3μηνο κάποιες ώρες είμαι άνευ τηλεφώνου και η ταχύτητα όταν υπάρχει κίνηση είναι στα 3-4 Mbps αλλιώς στα 13 Mbps)

Μιλάμε για Τρίκαλα
    Ααααατσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    4thnet εδω και 2 χρονια μετα απο συντομη επαφη με τον οτε.

Απο ταχυτητα κατεβασματος ποτε δεν ειχα προβλημα καθως κλειδωμενος στα 18κ βλεπω συχνα 1,5mb/s στο κατεβασμα.

Το δραμα ειναι τα ping.

250-260ms σε συνδεση με εξωτερικους σερβερς ειναι τραγικο νουμερο. Δεν συμβαινει καθε μερα αλλα συμβαινει συχνα και ειναι ενοχλητικο.

Να πώ και 'γώ??

Πάτρα .

Είχα forthnet απο το 2004 μέχρι πέρισυ που την άλλαξα με HOL. Κανένα πρόβλημα πραγματικά και με τις δύο. Μάλιστα με πήραν απο τη fnet για τον λόγο που αλλάζω εταιρία και τους είπα ότι πλέον δεν χρειαζόμουνα 24Mpps (που δεν τα είχα έτσι κι αλλιώς,έως 18 είχα) γιατί να τα πληρώνω αφού με 20 ευρώ και Skype μπορώ να μιλάω με αυτούς που θέλω απεριόριστα και ταχύτητα έως 6 Μpps.
    Ανάλογα πάντα με τη χρήση που κάνει κάποιος εμένα με υπερκαλύπτει.
    Έχω και έκπτωση απο τη Voda οπότε....

CAGIVA ELEFANT 750

Σας ευχαριστώ παίδες όλους για τις πληροφορίες!!

Οι απόψεις για την Tellas διίστανται, αλλά το πήρα το ρίσκο, οπότε σε 20 μέρες περίπου θα ξέρω ακριβώς τι παίζει. Πάντως μέχρι τώρα στα τηλέφωνα απαντάνε μέσα σε 1 λεπτό!

Μια ακόμα ερώτηση: πώς μπορώ να δώ την ταχύτητα του δικτύου μου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από pentasteros

Από το router σου.
    Life begins at 45°.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius

http://www.speedtest.net/

BLiTzeRR: Ο router δε σου δείχνει την ιδεατή αντί για την πραγματική ταχύτητα;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    http://www.speedtest.net/

Το router-άκι που έχουμε σπίτι μας, δείχνει ταχύτητα συγχρονισμού. Τώρα το τι transfer rate μπορούμε να επιτύχουμε με ένα server στην άλλη άκρη του κόσμου είναι άλλη ιστορία...
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Δεν ξέρω τι εννοείς "ιδεατή". Όχι, δείχνει πραγματική ταχύτητα, μεταξύ εσένα και του παρόχου. Οι ταχύτητες μεταξύ εσένα και του εκάστοτε server είναι άλλο θέμα.
    Life begins at 45°.

εχω τελλας 3 χρονια περιπου και κανενα προβλημα, μια χαρα απο ταχυτητα, θα συμφωνισω με τον τσαντακια πως το μοντεμ τον παιζει που και που αλλα εγω δεν παιζω παιχνιδια οποτε και δεν με αγχωνει!

HOL τωρα που εχει νταραβερια με την vodafon εχει καποια πολυ καλα πακετακια που σου βγαινει στο τζαμπα,
    η hol υποστηριζει πως ειναι η μονη εταιρεια που σου δίνει 24 αρα ταχυτητα και αξιοπιστια και μπλα μπλα μπλα,

forthnet φιλος εχει για 4-5 χρονια, ικανοποιημενος αλλα παει για φουντο.

Μην κανεις κανενα αστειο και μπλεξεις με On...

στο διαταυτα εχω ακουσει ατομα να βριζουν την Τελλας και αλλους να την αποθεωνουν, εχω δει συνδεσεις της hol να τρεχουν τρελα και αλλες παλι να σερνονται και οι πελατες να βριζουν θεους και δεμονες!!!
    το θεμα λοιπον δεν ειναι πια εταιρεια ειναι καλυτερη απο την αλλη, αλλα σε ποιον βρογχο εισαι κοντα, πχ σπιτι η hol μου δινει μεχρι 10Μbps το πολυ (τσεκαρισμενο απο το συστημα της Hol).
    Οποτε κατσε ψαξε ποιος βρογχος ειναι πιο κοντα και επελεξε ενα πακετο ολα σε ενα!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

το θεμα λοιπον δεν ειναι πια εταιρεια ειναι καλυτερη απο την αλλη, αλλα σε ποιον βρογχο εισαι κοντα, πχ σπιτι η hol μου δινει μεχρι 10Μbps το πολυ (τσεκαρισμενο απο το συστημα της Hol).
    Οποτε κατσε ψαξε ποιος βρογχος ειναι πιο κοντα και επελεξε ενα πακετο ολα σε ενα!!
    Ο βρόΧος είναι ένας και ξεκινάει από το Α/Κ της περιοχής. Αναλόγως την απόσταση και την ποιότητα του χαλκού θα συγχρονίζεις σε μια Α ταχύτητα. Οπότε ότι πάροχο και να διαλέξεις θα συγχρονίζεις σε παρόμοιες ταχύτητες. Δεν υπάρχουν δραματικές διαφορές από τον πάροχο Α στον Β πχ. Το μόνο
    impact στην ταχύτητα μπορεί να οφείλεται στο πόσο φορτωμένα έχει ο κάθε πάροχος τα DSLAM του.

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Πάροχος ίντερνετ

εγγυάται ελάχιστη ταχύτητα 20Mbps
    ελάχιστη;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Μάλλον ΈΩΣ θα σου είπαν.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αρωματικο ιντερνετ
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2