εγω παντως και καινουριο να βγαλει το παλιο θα κρατησω....τα εχουμε βρει μεταξι μας....![]()
![]()
![]()
![]()
εγω παντως και καινουριο να βγαλει το παλιο θα κρατησω....τα εχουμε βρει μεταξι μας....![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Που τα βρίσκεις ρε Μάκαρε.....μ' έπνιξες ρπστ....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εκτός κι αν έχεις στο μυαλό σου το ΚΤΜ που δεν έχει οδική αλλά περί-οδική βλάβη κάθε που ξημερώνει μέρα από "Τ", δεν βγαίνεις όμως στον δρόμο επειδή το ξέρεις από την αρχή, όπως και τον δρόμο για τον μάστορα βέβαια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
In the media start to spread rumors that in 2011 Honda are preparing to launch a new version of the popular “maxi-enduro» Varcadero.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
epetiako astio katantise i epanakataskevi tou pliou tis agapis..
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
με βάση αυτό εδώ δεν φαίνεται απίθανο η honda να δοκιμάσει να φέρει κάτι από τα παλιά, πάλι στο προσκήνιο...
Αναμένουμε (αν και χωρίς φράγκο, τουλάχιστο θα τα χαζεύουμε....)
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Εγω κολλησα στο varadero V4 και εμπηκα σε διλημμα με τόσα άλογα που θα εχει...
Αραγε new wave hard styling gel ή το αλλο που ειναι γα να σηκωθηκες απο το κρεβατι?
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
στο navynews.forum.gr το είπατε? ότι έρχονται καινούρια πλοία?![]()
V4 θα ειναι σιγουρα κανει και ωραιο γραφικο στο ρεζερβουαρ V4RADERO 1200![]()
Μαζί σου και φέρνω τιςΑρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
ναι γιατί αυτά είναι "state of the art"Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η Honda, αν εξαιρέσεις τα ss της,![]()
Η χόντα έχει να παρουσιάσει ss άξιο λόγου από το VTR SP2
+990Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μετα το sp2 η honda το εριξε παλι στα διχρονα, αφηνοντας τους πιστους της να αναρωτιουνται ποσο λαδι πρεπει να συμπληρωνουν σε καθε lap. Οι Παλιες Καλες Εποχες του NSR επεστρεψαν.... χωρις την βρωμα της διχρονιλας.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Πιστευω οτι ο καιρος ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...ολες οι εταιριες εχουν πια ενα "Αφρικα" και ειναι στα +1000κκ γιατι οχι η ΧονΔα!?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το γέλιο ειναι οτι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα βγει στ' αληθεια και δε θα το πιστεύουμε :rotflmao:
Παντως αν βγει θα ειναι το μοναδικο μη Ευρωπαικο που θα μπορει να "τιναξει την μπανκα".
λαστιχο θηριο,τεποζιτο οχι σαν τουν βαρκαδερου και κανενα σουπερ κινητηρα της σειρας RV....εχω αρχησει να "ψηνομαι"
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Και για πε ρε παλικάρι κανένα άξιο λόγου ss των υπόλοιπων Ιαπωνικών εταιριών, κάτι που να απέχει χιλιόμετρα από το CBR-1000RR δηλαδή..;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι γιατί αυτά είναι "state of the art"![]()
Πάμε κι αλλιώς; Για πε ένα Ιαπωνικό ισάξιου λόγου με το VTR SP2;;;![]()
Μάλλον μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...![]()
Αν και σπαμ,θ'απαντήσω κι αν θέλει ο μοντ το σβήσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και για πε ρε παλικάρι κανένα άξιο λόγου ss των υπόλοιπων Ιαπωνικών εταιριών, κάτι που να απέχει χιλιόμετρα από το CBR-1000RR δηλαδή..;
Πάμε κι αλλιώς; Για πε ένα Ιαπωνικό ισάξιου λόγου με το VTR SP2;;;![]()
Μάλλον μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...![]()
1.πάνω κάτω τα γιαπωνέζικα χιλιάρια είναι ίδια. εγώ ξεχωρίζω λιγάκι το gsxr λόγω "φιλικής" θέσης οδήγησης.
2.κανένα Ιαπωνικό δεν είναι άξιο λόγου με το VTR. χθες ήμουν στην Χόντα της πόλης μου και ήταν το βιτιαρ
στη βιτρίνα και καθόμουν και το χάζευα. με κανένα γιαπωνέζικο 1000 4Τ δεν θα το έκανα αυτό, εκτός
κι αν είχε της παναγιάς τα μάτια πάνω του από βελτιώσεις.
Υ.Γ. θίχτηκες λιγάκι ή μου φαίνεται?![]()
Όχι ρε'σύ Μπάμπη αλλά αφού όλα τα γιαπωνέζικα είναι τριμπούρδελα μπρος στα ευρωπαϊκά, κρίμα δεν είναι να διαχωρίζουμε το Χόντα επειδή το Βαραντέρο μένει ακόμα στην εποχή που η γιαγιά μου ήτο δεσποινίς;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Υ.Γ. θίχτηκες λιγάκι ή μου φαίνεται?![]()
:rotflmao:
Ε το VTR ήταν αλλού..![]()