Μεγειες και καλοταξιδο..............βορειος εεεε
Απο που?????
Μεγειες και καλοταξιδο..............βορειος εεεε
Απο που?????
Salonica City!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.
Ευχαριστώ!
Σαν την ασπρούλα μου καμιά!
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Φχαριστώ!!!![]()
Συγχωριανοι με τον μεγα προεδρο του Sv club.Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
Salonica City!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.
Ευχαριστώ!
Πως και δεν εμφανιστηκε ακομα![]()
![]()
![]()
μπας και κριβεται απο κανεναν![]()
![]()
καμιά άκρη για να βρώ κάτω fairing από πουθενά φτηνά??κανά μετέχειρο??βρήκα ένα σπασμένο από Ebay θέλει και βάσεις??ε??
χμ....αρχίσαμε , αρρώστια τελικά τα sv. Σε λίγο θα ψάχνεις εξάτμιση, φίλτρο ΚΝ , power commander , ohlins μπρος πίσω, σωληνάκια υψηλης ακτινικές τρόμπες , στριφρερά γομολάστιχα, Velocity και αστεράκια της factorypro , 72αρες γκαζιέρες ..κ.λ.π....αχ αυτά τα 2κίλυνδρα ψευτοducati.
Καλορίζικο και πάντα όρθιος.
![]()
Χρειάζεσαι ένα λογαριασμό PAYPAL....και υπομονή.Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
καμιά άκρη για να βρώ κάτω fairing από πουθενά φτηνά??κανά μετέχειρο??βρήκα ένα σπασμένο από Ebay θέλει και βάσεις??ε??
βάσεις πουλάνε με τα lower fairings μην τα αγοράσεις χωρίς τα brackets διοτί δεν θα μπορέσεις να τα βάλεις μόνος σου , πρέπει να φτιάξεις λαμάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από basilzog
Χρειάζεσαι ένα λογαριασμό PAYPAL....και υπομονή.![]()
Αυτό βρήκες?? http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-sv-650-...item3cadfc3e0bΑρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
και ένα site με δικά του απο όσο λέει υπάρχει κ αντιπρόσωπος κάπου στην Αγ.Παρασκευή στην Αθήνα
http://www.poly26.com/carenage-moto-...009_4-224.html
Βασίλη δεν σε πήρα τηλέφωνο γιατί ξενέρωσα με τη βροχή!!!
Το κατάλαβα Τακη, μια άλλη φορά όταν θα ξαναπάρεις άδεια.
Ναι αυτό αλλά δεν στέλνει εδώ λέει..ο βλάκας..
Τον ρώτησες??Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
Ναι αυτό αλλά δεν στέλνει εδώ λέει..ο βλάκας..
Αν οχι ρώτα τον δεν χάνεις τίποτα στην ανάγκη τάξτου και ένα ρομαντικό δείπνο!!
Αλλά και πάλι τα χει σε πλέ οπότε υπολόγιζε και κανα βάψιμο στην τελική τιμή!!
Αν και εγώ θα προτιμούσα το αλλο site με τα πολυεστερικά φαίνονται πιο αλητεία σε σχέση με το suzuki fairing!!
τον ρώτησα..όσο για το βάψιμο έχω γνωστό και θα τα κάνω τσάμπα..![]()