οχι ρε φιλεπεραστικά..
Οχι ρε πουστη...
και το μηχανακι ηταν καινουργιο ρε γαμωτο... Ακομα με τις ζελατινες και τα κερια και να την παθεις ετσι...![]()
Περαστικα ρεεεε![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
περαστικά φιλαράκι μου!
πήγαινε άναψε κανα κεράκι στην εκκλησία, τώρα που έχει αρχίσει και σου γίνεται συνήθεια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Οχι ρε πουστη...
και το μηχανακι ηταν καινουργιο ρε γαμωτο... Ακομα με τις ζελατινες και τα κερια και να την παθεις ετσι...![]()
Περαστικα ρεεεε![]()
τζάμπα τον κουβαλάγαμε τον παπάρα....έπεσε ξεμέθυστος τελικά:rotflmao:
περαστικα σου![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
περαστικα ρε μλακα !!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σκατα ρε πστ μου.περαστικα ρε φιλε,γρηγορα μαχιμος παλι,τα σιδερα ξαναφτιαχνοντε.![]()
Περαστικα φιλε μου και γρηγορη αναρωση
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Περαστικά φίλε Κώστα και γρήγορη ανάρωση γιατί το καλοκαιράκι δεν υποφέρεται στο κρεβάτι.
Sent from me using a computer.
Περαστικα και γρηγορα ορθιος πανω στην μηχ για πολλααα χλμ χωρις αλλα τετοια συμβαντααα
+ 1Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Με μπότα κι έγινε έτσι το πόδι!!!Φαντάσου να μη φόραγες!
Περαστικά κι αγύριστα συνονόματε!!![]()
Περαστικά και αγύριστα
και .... σκίστον τον @#%
Τσογλάνια..
Περαστικά και αγύριστα..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook