Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 151

Θέμα: ΣΟΣ προσοχη στη κορινθου-πατρων

ναι μαζί σου, εγώ προσπαθούσα να διευκρινήσω την άποψη του p@nou. Συμφωνώ για τον δρόμο αλλά πιστεύω πως οι οδηγοί ευθυνόμαστε για όλα. Όπως εγώ με τη μηχανή δε το χω πολύ και προσέχω διπλά έτσι κι αυτός με το αυτοκίνητο που βλέπει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει πρέπει να πάει λάου λάου ή να μην πάει καθόλου...!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    DeusEx

μαλλον εννοεις το ανηφορικο κομματι που εχει διαζομα...μπορεις να μου πεις πως σε ενα σημειο, που δεν εχει αποτομες στροφες, υποθετοντας οτι κινεισαι με μια ταχυτητα της ταξης 80-100, πως ειναι δυνατον μια ανωμαλια να σου φερει τουμπες το αμαξι?γιατι αλλο κακοτεχνια/μπαλωμα...για να γινει αυττο που λες, με ενα αυτοκινητο σαν αυτο που λες, πρεπει να πεσεις σε πηγαδι με 150...

μηπως και ο πατερας σου για διαφορους λογους δεν προλαβε να αντιδρασει οπως επρεπε/πανικοβληθηκε ισως απο το κουνημα, και κατεληξε στο ατυχημα?

οσο για τις μπουρδες...και το αν λεω η οχι...τετοιους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου...

τωρα το να λεμε τι εχει γινει στον καθενα και τι οχι...μπορει να γραφει ο καθενας για ωρες...

κι εγω πριν κανα τριμηνο πατησα μια πετρα με τη μηχανη λιγο πριν το κιατο, πανω σε στροφη με 130+ και μπαγαζια...τωρα χαρακτηρισμοι του τυπου ειδα το χαρο με τα ματια κλπ μονο υπερβολες ειναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    κατα 1ον,

το αμαξι δεν εφερε τουμπες ... περιστραφηκε γυρω απο τον εαυτο του 2-3 φορες αφου χτυπησε στο μεταλλικο διαζωμα.

κατα 2ον,
    Η στροφη ειναι αρκετα κλειστη... 2 μεγαλες λακουβες στην σειρα , οταν κινησε με μια ταχυτητα στο αριστερο ρευμα της ταξεως των 120χλμ/ω ειναι αρκετες για ενα ελαφρυ αμαξι και μετριες αναρτησεις οπως το 206 να φυγει απο την λωριδα του κ να κινηθει προς το διαζωμα ...

ο πατερας μου δεν πανικοβληθηκε... ειναι πολυ εμπειρος οδηγος κ εχει γυρισει την μιση ευρωπη οδηγωντας (γερμανια,βελγιο,αυστρια,ελβετια,γαλλια,ιταλια) και εχει δει πολλα ... ποτε δεν ειχε κανενα σοβαρο ατυχημα.

και οσον αφορα τις μπουρδες, τι να σου πω?!

οταν εχεις το δικαιωμα να βγαινεις κ να λες προκλειτικα "φιλε μια χαρα ειναι ο δρομος" την ωρα που θεωρειται ενας απο τις χειροτερους δρομους στην ευρωπη, με απειρα θυματα,

εχω και εγω το δικαιωμα να βγαινω κ να λεω "οτι αυτα ειναι μπουρδες"

ΥΣ: Υποχρεωση μου να ανησυχησω κ να προειδοποιησω τους ταξιδιωτες που θα κατεβουν αυτη την περιοδο κατω σε αντιθεση με τα καθησυχαστικα σου λογια ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    [....]
    το όριο σε εκεινη τη στροφή το θυμάσαι;

(παντως 120 δεν ειναι....)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    το όριο σε εκεινη τη στροφή το θυμάσαι;

(παντως 120 δεν ειναι....)

...καλα, ναι οκ, αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο τωρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...καλα, ναι οκ, αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο τωρα!

Eίναι, Μητσο. Ο κατασκευαστής σου θέτει τα όρια ασφαλείας αυτού του δρόμου. Το οτι εμεις δεν τα τηρούμε ποτέ (ουτε εγω) μας δινει ενα ποσοστό ευθύνης.

Το σημείο που λέει ο Deus το ξερω, την έχω πατήσει κι εγω μπαίνοντας με "χαρά" στη στροφή. Θα μπορούσα να μπω με ταχυτητα παραπλήσια του οριου (νομιζω ειναι 80) και να περασω ανετα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αυτό με τα όρια ισχύει παιδιά!!! προσοχή!!!μπορεί στην Αττική οδό το 120 να είναι τραγελαφικό αλλά σε άλλα σημεία όπου είναι πολύ μικρό να σας παραξενεύει και να μειώνετε ταχύτητα!!!!
    Ο mead5600 μου το είπε σε μια βόλτα κι όντως από τότε το παρατηρώ και ισχύει πως υπάρχει λόγος για τέτοια μικρά όρια που πολλές φορές φαινομενικά δεν καταλαβαίνουμε το γιατί αλλά κάτι τρέχει εκεί!!!

μιας κ εισαι των οριων Cpt. Haddock,

θα εχεις παρατηρησει σιγουρα οτι τα επικινδωνα κομματια που δεν εχουν διαζωμα, σε πολλα σημεια εχουν οριο 100χλμ/ω ενω σε καποια αλλα σημεια που μπαινει διαζωμα και εχει 2 λωριδες ανα κατευθυνση το οριο ειναι στα 70 χλμ/ω

αρα μην συζητησουμε για τα ορια ταχυτητας ...

πηγαινε εσυ με τα 70 που σου λεει κ ζησε τον κινδυνο να σε προσπερνανε ξιστα μπεμβεδες, μερσεντεδες κ λοιπα "μεγαλα" με 50+ χλμ διαφορα να γουσταρεις...

ή ακομα καλυτερα πηγαινε στην πατρων - πυργου , που το οριο ταχυτητας ειναι 60χλμ/ω και σε μερικα σημεια 50 χλμ/ω και αμα δεν γινεις χαλκομανια εμενα να μην με λενε DeusEx ...

και αν πηγαινε (που οντως πηγαινε) με ~120 χλμ ?! Να του ριξουμε την ευθυνη? Να πουμε οτι ετρεχε σαν μανικος, παρανομισε κ ξεπερασε τα ορια ταχυτητας και γιαυτο τρακαρε ??? φταιει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik

κατα 2ον,
    Η στροφη ειναι αρκετα κλειστη... 2 μεγαλες λακουβες στην σειρα , οταν κινησε με μια ταχυτητα στο αριστερο ρευμα της ταξεως των 120χλμ/ω ειναι αρκετες για ενα ελαφρυ αμαξι και μετριες αναρτησεις οπως το 206 να φυγει απο την λωριδα του κ να κινηθει προς το διαζωμα ...

[/B]
    σορυ που επεμβαινω αλλα δες τι λες.
    κλειστη στροφη, με 120χλμ/ω με ενα αμαξι ελαφρυ και με μετριες αναρτησεις.
    σε ενα δρομο που αποκαλειται καρμανιολα.

το οτι δεν ειναι ο καλυτερος δρομος που εχουμε το γνωριζουμε ολοι οσοι τον περναμε κι οταν υπερεκτιμαμε τις ικανοτητες μας αλλα και τις δυνατοτητες του οχηματος που οδηγαμε, δεν φταιει ο δρομος οταν τρωμε τα μουτρα μας.
    οπως και σε καθε μας εκδηλωση, εμεις ειμαστε οι σουπερ ουαου και φταιει παντα κατι αλλο οταν μας καθεται η στραβη.

διαβασα πιο πανω οτι καποιος επιλεγει την παλια εθνικη και με μαχ140 την χαρακτιριζει πιο ασφαλη και πιο γρηγορη.
    ή ειχε μια σκωπτικη διαθεση οταν το ελεγε ή δεν εχει συναισθηση του τι ακριβως κανει..

το οτι κινδυνευεις να ερθει καποιος να πεσει πανω σου ειναι μια πραγματικοτητα.
    η ιδια πραγματικοτητα ομως υπαρχει σε ολους τους δρομους.
    ακομα και στην αττικη οδο.
    αυτο ομως ειναι λαχειο κι οταν σε εναν τετοιο δρομο κινησαι με 160+ προκαλεις την τυχη σου.

ο δρομος σηκωνει συγκεκριμενες ταχυτητες κι οταν κινουμαστε με τις διπλασιες οι μονοι υπευθυνοι για τα ατυχηματα ειμαστε εμεις οι οδηγοι.

σκεψου τα αυτα που μολις εγραψες στην επομενη σου βολτα στην αθηνα που το οριο ειναι 50 χλμ

οταν το ξεπερασεις το οριο κ πας ας πουμε με 80 χλμ και σου πεταχτει καμμια καρ#%:α απο το στοπ κ σπασει τα μισα σου κοκκαλα, να ριξεις τις ευθυνες στην υπερβολικη σου ταχυτητα ...

Ρε εσεις, δεν μιλαμε σοβαρα τωρα κ εχω αρχισει κ εγκαταλειπω την προσπαθεια να εξηγησω τα αυτονοητα ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    δεν αφηνετε λεω γω το λαικό δικαστηριο για τον πατερα του deus ...?

το θέμα ειναι ότι αυτη η "λωρίδα" ασφάλτου ειναι ο πιο επικίνδυνος "εθνικός" δρόμος στη χώρα και όσα μέτρα προστασίας και να λάβεις... παραμένει εξισου τρομακτικός λόγω των άλλων διερχόμενων

μιας κ εισαι των οριων Cpt. Haddock,
    νομιζω εγραψα παραπανω ξεκαθαρα οτι δεν ειμαι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο δρόμος είναι μακράν ένας από τους χειρότερους ΕΘΝΙΚΟΥΣ δρόμους της χώρας μας . Το ότι μπαίνει και σε κουβέντα και αμφισβητείται είναι από μόνο του αστείο.

Φοιτητής p@no ήμουν και γω στη Πάτρα από το 1999 μέχρι το 2006 και τον έκανα και γω το δρόμο συνέχεια με ήλιο , με βροχή , με αέρα , νύχτα ...κτλ , κτλ.

Τον ξέρω πολύ καλά ....και τον θεωρώ έναν από τους πιο απαράδεκτους δρόμους .

ναι αν πας με 80 -90 χλμ όλο το δρόμο είναι οκ!!!

αλλά αυτό δε γίνεται σε καμία περίπτωση και από τη στιγμή που καβαλάς τη διπλή και βγαίνεις αντίθετο για να προσπεράσεις είσαι εκτεθειμένος και ρισκάρεις ανά πάσα στιγμή.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Kαλή η τσικουδιά εφέτος; Να σου πέμψω και άλλη;
    το κέρατό μου, μλκ, πνίγηκα με τον καφέ λεμεεεεε
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    δν τα διαβασα ολα τα ποστ, απλα επειδη εχω κανει απειρες φορες το δρομο ως φοιτητης εδω με αυτοκινητο εχω κινδυνεψει πολλες φορες ενω με μηχανη οχι

με μηχανη περνας χαλαρα εχεις χωρο κ πας με το ρυθμο σου ευκολα κ ανετα.. δν ειχα προβλημα πουθενα. με ταχυτητες 150-170

στο αμαξι οταν πιανουν το μισο δρομο φορτηγα αναγκαζονται οι οδηγοι να προσπερνουν κ χτυπαν οι καθρεπτες παλαμακια.. κ επειδη ολων η υπομονη εχει κ τα ορια της ρισκαρουμε κ προσπερναμε φορτηγα κ σε στροφες κ χωρις πολλη ορατοτητα κλπ

επισης ο δρομος δν εχει καλη ασφαλτο αλλα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικος απο τη βαρετη αθηνων κορινθου.

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στη γλίτσα
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 16:50
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 12:07
  3. Προσοχη στη βροχη και στα βαμμενα
    από sadengr στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 15:44