Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Φταίνε οι άλλοι.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Re: Re: Re: μαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Ρε Βάγγο, συμφωνώ με όλο σου το ποστ, αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω από την αρχή του thread είναι το ''γιατί τα βάζεις'' με τον κάθε συγγραφέα.
    Η δουλειά τους είναι να γράφουν τα προβλήματα και όχι να τα λύνουν, δεν μπορείς να το καταλάβεις?
    Αν η δουλειά τους είναι αυτή,τότε οι 9 στούς 10 που γράφουν εδώ μέσα,μπορούν και εντοπίζουν το ίδιο καλά και καλύτερα αυτού τού είδους τα προβλήματα
    και πολλοί μάλιστα έχουν εκφραστικώτερη και πλουσιώτερη πέννα απ' τον κάθε Τσιτσόπουλο.

Δεν μπρορεί να λέγεσαι συγγραφέας επειδή απλά φωτογραφίζεις το προφίλ τής σημερινής κοινωνίας ας πούμε.
    Ο συγγραφέας,ο καλλιτέχνης πρέπει να με διδάξει,να με κάνει να σκεφτώ,να δω την πραγματική μορφή τού προβλήματος,αυτήν που βρίσκεται πίσω από τα φαινόμενα
    και να με ωθήσει στην πορεία για τη λύση του.

ο Καζαντζάκης στην Ασκητική είχε γράψει...

"Ναι,εγώ θ' αλλάξω αυτόν τον κόσμο κι αν ο κόσμος αυτός δεν αλλάξει,εγώ θα φταίω."

Ε αυτό με κάνει να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει ρε φίλε!Ποιός Τσιτσόπουλος..
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό καθεστώς...εκτός αυτού, πλουτίσαν λίγοι και πολύ γρήγορα, οι υπόλοιπη πήραν τα @@δια τους...

το γαμότο με εμάς είναι ότι απο την μεταπολίτευση και μετά, το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού ανήκε στη μεσαία κοινωνική τάξη, δεν πεινούσαν οι έλληνες με λόγα λόγια και υπήρχαν οι βάσεις ώστε να παέι πολύ μπροστά το πράγμα...αλλά... :a31:
    κοίταξε γενικά θα συμφωνήσω.

αλλά και η Ελλάδα δεν πέρασε και καλά.
    μετά τον ΠΠ2 περάσαμε εμφύλιο, έπειτα μία ασταθέστατη δημοκρατία και ήρθε η χούντα.Ε δεν είναι και λίγα.

Και θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων άνηκε στη μικρομεσαία τάξη.

Η δουλειά τους είναι να γράφουν τα προβλήματα και όχι να τα λύνουν, δεν μπορείς να το καταλάβεις?
    Γι'αυτό είναι τόσο αντιπαθείς. Γιατί το μόνο που ξέρουν είναι να ΚΑΤΑκρίνουν.

Στις δέκα ειδήσεις, οι εννιά θα είναι άσχημες και μόνο μία ευχάριστη.
    Και η καλύτερη κοινωνία του κόσμου να είμασταν, δεν θα άλλαζε κάτι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Re: Re: Re: Re: Re: Re: μαι

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

"Ναι,εγώ θ' αλλάξω αυτόν τον κόσμο κι αν ο κόσμος αυτός δεν αλλάξει,εγώ θα φταίω."

Τότε το φταίξιμο είναι όλο δικό του φίλε.

1ον γιατί δεν άλλαξε τίποτα (ή έστω ελάχιστα πράγματα)

και 2ον γιατί νικήθηκε κατά κράτος από Ρουβάδες-Κουβάδες, από π@υτάνες που κοντράρονται για το ποια κάνει καλλύτερη τσόντα, και από συγγραφείς που το πιο αξιόλογο βιβλίο τους είχε τον τίτλο '' Οι μάγισσες της Σμύρνης''.

Ζεύκας, το ίδιο κάνουν όλοι όσοι έχουν την δύναμη της πέννας ή του λόγου. Λογικό μου μοιάζει, γιατί είναι πολύ περισσότερα τα στραβά από τα ίσια.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy

...ολοι ξέρουμε οτι υπάρχει ο ΕΛΛΗΝΑΣ της δημιουργίας της οργάνωσης του πνεύματος της επιστήμης ...ας τον δούμε . [/B]

Ξέρεις για πόσα εκατομύρια Ελληνικό λαό, αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι η Μενεγάκη... η Βίσση... ο Κανάκης... ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ο Παπακαλιάτης?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: μαι

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Τότε το φταίξιμο είναι όλο δικό του φίλε.

1ον γιατί δεν άλλαξε τίποτα (ή έστω ελάχιστα πράγματα)

και 2ον γιατί νικήθηκε κατά κράτος από Ρουβάδες-Κουβάδες, από π@υτάνες που κοντράρονται για το ποια κάνει καλλύτερη τσόντα, και από συγγραφείς που το πιο αξιόλογο βιβλίο τους είχε τον τίτλο '' Οι μάγισσες της Σμύρνης''.
    Νομίζω πως δεν θες να καταλάβεις.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=201197

edit : πολυ ωραιο το video αλλα απο το δεκατο λεπτο μεχρι το δωδεκατο.............σου πεφτουν λιγο τα μαλλια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=201197

πολυ καλο!

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Ξέρεις για πόσα εκατομύρια Ελληνικό λαό, αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι η Μενεγάκη... η Βίσση... ο Κανάκης... ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ο Παπακαλιάτης?
    Σιγουρα οχι,αλλα ποιους βλεπει καθε μερα ολη μερα ο κοσμος?Πιστευεις οτι ενδιαφερει περισσοτερο να μαθουν για τους Ελληνες επιστημονες η για τα σκανδαλα της καθε τηλεπαρουσιαστριας και του γκομενου της???
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
    από JZER40 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2010, 08:38
  2. μόνο οι άλλοι φταίνε;
    από cityfly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 13:34
  3. οι άλλοι ήταν χουβαρντάδες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 14:11
  4. Όταν εμείς είχαμε Yahoo! οι άλλοι...
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 15:53
  5. Για νέους και μέλλοντες γονείς (οι άλλοι τα ξέρουν)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF