αυτο το ποστακι το εχω ξεκινησει εδω και 4 ωρες!![]()
....αυτα που λετε και απο πανω συμπληρωνει και ο Πανουργιάς και αλλοι, τα ξερω και γνωριζω καλα οτι σε εκεινες τις στιγμες η δυναμη που μπορεις να βγαλεις (τα μαχαιρια, πιστολια, λοσταρια κλπ τα θεωρω σορυ κιολας "Αδερφιστικα"! Εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις!) πολυ δυναμη απο μεσα σου! Αποτελεσμα, με μια γροθια να παει ο αλλος νοσοκομειο κι εσυ... ποιος ξερει, παντως δυσκολα σπιτι σου!
Πως ελεγχεις το θυμο και την αδρεναλινη σου ειναι το θεμα!
Εγω ειπα, οταν ζητησει τη γαμημενη τη συγνωμη τελειωνει εκει ή αλλαζει το υφος μου, λεμε δυο χαλαρες κουβεντες και γεια σας!
Οταν θελει να εχει την τελευταια λεξη, με υφος και τσαμπουκαλίδικη σταση μου ανεβαζει το αιμα περισσοτερο!
Γενικα εχω χαλαρωσει πολυ απ οταν ημουν πιο πιτσιρικας! Ισως και η αλλαγη στη δουλεια μου τελευταια να βοηθησε κι αλλο.
Εχει τυχει ομως, να αφησω και μια κατασταση "ναπαναγαμηθει" και οταν γυρισα σπιτι βαραγα τους τοιχους γροθιες! Για το γαμωτο!
Χτες βραδυ...
βγαινω απο βενζιναδικο με το παπι κοιτωντας δεξια μην ερχεται καποιος και τσουπ, απο αριστερα αναποδα, σκαει παπι πισω απο αμαξι παρκαρισμενο σφαιρατος!
"ΖΩΟΟΟΟ" του φωναζω! Τρομαξα ρε πουστη μου στο μισο μετρο ξαφνικα μπροστα μου! 12 η ωρα, γυρναγα σπίτι απο τη δουλεια...
Σταματαει, "ειπες κατι"? Ναι ρε ειπα "ΖΩΟ"!
Τσουλαει προς τα πισω το παπι και ερχεται, χαλαρος βεβαια να ζητησει το λογο! Αν ειχε ερθει με τσαμπουκα θα ειχαμε αρπαχτει!
Τι εγινε ρε μεγαλε και ζητας και το λογο?
"Καπου σε ξερω" μου λέει!
Στα παπαρια μου του λεω! Αλλαζει κατι?
"Ποιος εισαι ρε πουστη μου, γνωστος εισαι"
Μαλλον τον φωναζουν και οι φιλοι του ΖΩΟ!
Τεσπα, "και τι εγινε μου λεει, επαθες τιποτα?
Επρεπε να παθουμε δλδ ρε? Επειδη ερχεσαι αναποδα χωρις επαφη με το κοσμο? Μισο μετρο μπροστα να μουνα θα ειχαμε σαβουριαστει!
Το θεμα μου ειναι γιατι ζητας το λογο! Αφου το ξερεις οτι εκανες μαλακια, σωνει και ντε να βγεις απο πανω?
Κι οσο βεβαια ειχε το υφος του ειρωνα, τοσο ηθελα να του σπασω τα μουτρα! Κρατιομουν!
Μου πεταει κι ενα "σπιτι μου παω ρε μεγαλε, τι θες τωρα"?
Κι εγω ρε ηλιθιε, σπιτι μου παω απ τις 7 το πρωι κι εχει παει 12, μαλακα!
Οκ, κρατιομουν, δεν ηταν και τοσο σοβαρο απλα θελω να πω οτι οσο και να προσπαθω παντα ο μαλακας θα με τσιτωσει!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειμαι ο πιο ησυχος ανθρωπος και κατα βαθος ειμαι εναντια της βιας, ομως η ψυχραιμια μου δεν εχει μεγαλα ορια!
ΕΙΝΑΙ κακο το ξαναλεω
Οπως γνωριζω οτι παντα θα υπαρξει καποιος που θα στις βρεξει!
Και αν καποιος απο οσους μας εχουν εμπλακει για τον Α-Β λογο σε καυγα πει οτι δεν τις εχει φαει λεει ψεματα!
βλεπω ενα κατεβατο ποστακια και θελω να απαντησω σε ολα αλλα δε με παιρνει ο χρονος τωρα...
Τεσπα, το φαρμακο να μου πει καποιος γιατι θυμαμαι περιπτώσεις που ξεσπασα στο οχημα -υλικες δλδ ζημιες και οταν ο αλλος ειδε τα αποτελεσματα δεν μπηκε καν στη διαδικασια να ζητησει αποζημιωση γιατι καταλαβε τι θα μπορουσε να εχει παθει ο ιδιος!
Τα κιλα που ανεφερε καποιος παραπανω, μη γελιεστε, δεν παιζουν και τοσο ρολο!
![]()