Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    αυτο το ποστακι το εχω ξεκινησει εδω και 4 ωρες!

....αυτα που λετε και απο πανω συμπληρωνει και ο Πανουργιάς και αλλοι, τα ξερω και γνωριζω καλα οτι σε εκεινες τις στιγμες η δυναμη που μπορεις να βγαλεις (τα μαχαιρια, πιστολια, λοσταρια κλπ τα θεωρω σορυ κιολας "Αδερφιστικα"! Εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις!) πολυ δυναμη απο μεσα σου! Αποτελεσμα, με μια γροθια να παει ο αλλος νοσοκομειο κι εσυ... ποιος ξερει, παντως δυσκολα σπιτι σου!

Πως ελεγχεις το θυμο και την αδρεναλινη σου ειναι το θεμα!

Εγω ειπα, οταν ζητησει τη γαμημενη τη συγνωμη τελειωνει εκει ή αλλαζει το υφος μου, λεμε δυο χαλαρες κουβεντες και γεια σας!

Οταν θελει να εχει την τελευταια λεξη, με υφος και τσαμπουκαλίδικη σταση μου ανεβαζει το αιμα περισσοτερο!
    Γενικα εχω χαλαρωσει πολυ απ οταν ημουν πιο πιτσιρικας! Ισως και η αλλαγη στη δουλεια μου τελευταια να βοηθησε κι αλλο.

Εχει τυχει ομως, να αφησω και μια κατασταση "ναπαναγαμηθει" και οταν γυρισα σπιτι βαραγα τους τοιχους γροθιες! Για το γαμωτο!

Χτες βραδυ...

βγαινω απο βενζιναδικο με το παπι κοιτωντας δεξια μην ερχεται καποιος και τσουπ, απο αριστερα αναποδα, σκαει παπι πισω απο αμαξι παρκαρισμενο σφαιρατος!

"ΖΩΟΟΟΟ" του φωναζω! Τρομαξα ρε πουστη μου στο μισο μετρο ξαφνικα μπροστα μου! 12 η ωρα, γυρναγα σπίτι απο τη δουλεια...
    Σταματαει, "ειπες κατι"? Ναι ρε ειπα "ΖΩΟ"!
    Τσουλαει προς τα πισω το παπι και ερχεται, χαλαρος βεβαια να ζητησει το λογο! Αν ειχε ερθει με τσαμπουκα θα ειχαμε αρπαχτει!
    Τι εγινε ρε μεγαλε και ζητας και το λογο?
    "Καπου σε ξερω" μου λέει!
    Στα παπαρια μου του λεω! Αλλαζει κατι?
    "Ποιος εισαι ρε πουστη μου, γνωστος εισαι"
    Μαλλον τον φωναζουν και οι φιλοι του ΖΩΟ!

Τεσπα, "και τι εγινε μου λεει, επαθες τιποτα?
    Επρεπε να παθουμε δλδ ρε? Επειδη ερχεσαι αναποδα χωρις επαφη με το κοσμο? Μισο μετρο μπροστα να μουνα θα ειχαμε σαβουριαστει!
    Το θεμα μου ειναι γιατι ζητας το λογο! Αφου το ξερεις οτι εκανες μαλακια, σωνει και ντε να βγεις απο πανω?
    Κι οσο βεβαια ειχε το υφος του ειρωνα, τοσο ηθελα να του σπασω τα μουτρα! Κρατιομουν!
    Μου πεταει κι ενα "σπιτι μου παω ρε μεγαλε, τι θες τωρα"?
    Κι εγω ρε ηλιθιε, σπιτι μου παω απ τις 7 το πρωι κι εχει παει 12, μαλακα!

Οκ, κρατιομουν, δεν ηταν και τοσο σοβαρο απλα θελω να πω οτι οσο και να προσπαθω παντα ο μαλακας θα με τσιτωσει!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειμαι ο πιο ησυχος ανθρωπος και κατα βαθος ειμαι εναντια της βιας, ομως η ψυχραιμια μου δεν εχει μεγαλα ορια!
    ΕΙΝΑΙ κακο το ξαναλεω

Οπως γνωριζω οτι παντα θα υπαρξει καποιος που θα στις βρεξει!
    Και αν καποιος απο οσους μας εχουν εμπλακει για τον Α-Β λογο σε καυγα πει οτι δεν τις εχει φαει λεει ψεματα!

βλεπω ενα κατεβατο ποστακια και θελω να απαντησω σε ολα αλλα δε με παιρνει ο χρονος τωρα...

Τεσπα, το φαρμακο να μου πει καποιος γιατι θυμαμαι περιπτώσεις που ξεσπασα στο οχημα -υλικες δλδ ζημιες και οταν ο αλλος ειδε τα αποτελεσματα δεν μπηκε καν στη διαδικασια να ζητησει αποζημιωση γιατι καταλαβε τι θα μπορουσε να εχει παθει ο ιδιος!

Τα κιλα που ανεφερε καποιος παραπανω, μη γελιεστε, δεν παιζουν και τοσο ρολο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    εαν εχεις τσακίσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ εναν άνθρωπο,

.........................................................

και ΞΕΡΕΙΣ οτι είναι μόνιμες η βλάβες που του έκανες,

......................................

..........................

την επόμενη φορα που θα κανεις ενα βημα προς τον "μαλακα που φταιει"

..........................................................

ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!!

αυτο θελω να δωσω να καταλαβουμε εν μεσω αλλων και καθως επισης αναζητω την συνταγη σας για ψυχραιμια!

Η δυναμη -το γραψα και παραπανω- που μπορει να βγει απο μεσα σου καποιες φορες ειναι τεραστια!

ΥΓ Δεν εχω κανει ποτε προσωπικα κατι τετοιο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    εαν εχεις τσακίσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ εναν άνθρωπο,
    και ΞΕΡΕΙΣ οτι είναι μόνιμες η βλάβες που του έκανες,
    την επόμενη φορα που θα κανεις ενα βημα προς τον "μαλακα που φταιει"
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!!

Τελικά ο Μπρους-Λι που βλέπαμε στα θερινά σινεμά πιτσιρικάδες δεν μας έκανε και πολύ καλό να υποθέσω...

Μια φορά που πήγα να το παίξω μάγκας μου βγάλανε κουμπούρι και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.
    Όχι μαγκιές στο δρόμο, μάγκες. Δε λέει...
    Τόπο στην οργή και φευγάτε.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, δεν ξέρω αν θα με πείτε κότα αλλά αν δω ότι ο άλλος ετοιμάζεται για ''παιχνίδι'' φεύγω με τις πάντες, φταίω, δεν φταίω.

εγραψα και παραπανω οτι τα κουμπουρια, στιλετα κλπ τα θεωρω αδερφιστικα!

Αν ο αλλος το εχει και κανει την κινηση θα την κανω εννοειται!

ΟΜΩΣ, υπαρχουν πολλα "ομως"

εχω ιστορια που καποιος που μου εβγαλε κατσαβιδι 50 ποντους το πληρωσε 2 χρονια μετα αλλιως!

Και οπλο μου εχουν βγαλει ενα βραδυ χωρις να εχει γινει τιποτα πριν!
    Γυφτοι, "επαιζαν"! Κι αυτοι το φυσανε ακομα κι ας εκανα την κοτα τοτε! Μονο το αμαξι μου γρατζουνισα λιγο....

χερια ρε πστ μου, χερια δεν εχετε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

αυτο εχει να κανει με την γενικοτερη συμπεριφορα σου και τον χαρακτηρα σου.
    καθεσαι και σκεφτεσαι πως μια τετοια κινηση δεν εχει τιποτα καλο να σου προσφερει και εκει τελειωνει το θεμα, μετα πανε σπιτι και καντα ολα πουτανα να ξεθυμανεις (που δεν υπαρχει λογος).
    Το γενικο συναισθημα θεωρω πως πιγαζει απο την αδυναμια να εκτονωνουμε την καθημερινη μας πιεση και στρες, με αποτελεσμα μια πολυ μικρη σπιθα απο ενα ακυρο γεγονος να διμηουργει μια εκρηξη και ασχημα αποτελεσματα...
    Εφοσον καταφερνεις να διωχνεις απο πανω σου ολη την ενταση και το αγχος της ημερας τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μπλεχτεις σε τετοιες καταστασεις.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ..χερια ρε πστ μου, χερια δεν εχετε?
    Είναι άχρηστα τα χέρια αν δεν έχεις μυαλό, ΜήτσΕ.

Όταν υπηρετούσα -πρίν 11 χρόνια- ένας φίλος και συνάδελφος δόκιμος, επέπληξε ένα κομμαντούλη του λόχου του, γιατί κάτι έκανε/δεν έκανε, δεν θυμάμαι καλώς.

Τον πλησίασε σχετικά ήρεμα ο νέος -κάπως σωματώδης- και του είπε εμφανώς πειραγμένος:
    -''δεν θα μου μιλούσες έτσι αν δεν είχες τον βαθμό στό πέτο. Κρεμάμε τα χιτώνιά μας να μετρηθούμε αντρίκια λίγο πιό δίπλα, μακρυά απ'όλους...?

Με κοίταξε λοξά ο φίλος μου και του έγνεψα ''όχι...''

Το σκέφτηκε μιά στιγμή -ο κομμάντο μπροστά του περίμενε. -''πάμε, ρε'' του λέει.

Κρεμάσανε τις παραλλαγές και όλα γίναν πολύ γρήγορα από εκείνη την στιγμή κι έπειτα.

Ο δόκιμος χρειάστηκε μόνο μιά στιγμή -του πέρασε δύο ΠΟΛΥ γερές στο πρόσωπο, ο νέος κεραυνοβολήθηκε και κατέρευσε σαν να έπαθε εγκεφαλικό.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΎΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΜΟΙΡΗΤΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ.
    Ο λοχαγός του δεν τον τιμώρησε, ο Δκτής όμως είχε άλλη γνώμη.

11 χρόνια μετά, ακόμη πληρώνει ο φίλος, ένα αριστερό και ένα δεξί ντιρέκτ,
    μετά από πολλά στρατοδικεία, πτώση σε βαθμό δεκανέα, πολλά χρήματα, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Γιατί τα γράφω..?

Γιατί πάντα έχεις έστω λίγο χρόνο να σκεφτείς.

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    στο 95% των περιπτώσεων θα είμαι χαλαρός. Νομίζω είναι θέμα χαρακτήρα. Dimchios εσύ είσαι άλλου τύπου χαρακτήρας, γονιδιακό θέμα πιθανότατα, μου θυμίζεις φίλο μου που για οτιδήποτε άδικο ανεβάζει πίεση και κοκκινίζει σαν να έχει πυρετό. Δεν είναι εγωισμός δεν είναι μαγκιά είναι κατασκευαστική (δυσ)λειτουργία!

Μιά φορά που κινδύνεψα να σκοτωθώ από ένα φορτηγάκι που πέρασε δολοφονικό κόκκινο, μόνο τότε ήθελα να τον σκοτώσω! Ζωώδη ένστικτα επιβίωσης που μόλις είδα ότι είναι παππούς έκατσα να ηρεμήσω..

Υ.Γ έχω πολλούς φίλους μαλάκες οδηγούς που θα τους πλάκωνα στο ξύλο ευχαρίστως αν συναντιόμασταν στον δρόμο. Όμως είναι καλά παιδιά. Το ίδιο σκέφτομαι για όσους μου κάνουν μαλακίες...
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

αυτο το ποστακι το εχω ξεκινησει εδω και 4 ωρες!

....αυτα που λετε και απο πανω συμπληρωνει και ο Πανουργιάς και αλλοι, τα ξερω και γνωριζω καλα οτι σε εκεινες τις στιγμες η δυναμη που μπορεις να βγαλεις (τα μαχαιρια, πιστολια, λοσταρια κλπ τα θεωρω σορυ κιολας "Αδερφιστικα"! Εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις!) πολυ δυναμη απο μεσα σου! Αποτελεσμα, με μια γροθια να παει ο αλλος νοσοκομειο κι εσυ... ποιος ξερει, παντως δυσκολα σπιτι σου!

Εγω ειπα, οταν ζητησει τη γαμημενη τη συγνωμη τελειωνει εκει ή αλλαζει το υφος μου, λεμε δυο χαλαρες κουβεντες και γεια σας!

Οταν θελει να εχει την τελευταια λεξη, με υφος και τσαμπουκαλίδικη σταση μου ανεβαζει το αιμα περισσοτερο!
    Γενικα εχω χαλαρωσει πολυ απ οταν ημουν πιο πιτσιρικας! Ισως και η αλλαγη στη δουλεια μου τελευταια να βοηθησε κι αλλο.

Εχει τυχει ομως, να αφησω και μια κατασταση "ναπαναγαμηθει" και οταν γυρισα σπιτι βαραγα τους τοιχους γροθιες! Για το γαμωτο!

Χτες βραδυ...

βγαινω απο βενζιναδικο με το παπι κοιτωντας δεξια μην ερχεται καποιος και τσουπ, απο αριστερα αναποδα, σκαει παπι πισω απο αμαξι παρκαρισμενο σφαιρατος!

"ΖΩΟΟΟΟ" του φωναζω! Τρομαξα ρε πουστη μου στο μισο μετρο ξαφνικα μπροστα μου! 12 η ωρα, γυρναγα σπίτι απο τη δουλεια...
    Σταματαει, "ειπες κατι"? Ναι ρε ειπα "ΖΩΟ"!
    Τσουλαει προς τα πισω το παπι και ερχεται, χαλαρος βεβαια να ζητησει το λογο! Αν ειχε ερθει με τσαμπουκα θα ειχαμε αρπαχτει!
    Τι εγινε ρε μεγαλε και ζητας και το λογο?
    "Καπου σε ξερω" μου λέει!
    Στα παπαρια μου του λεω! Αλλαζει κατι?
    "Ποιος εισαι ρε πουστη μου, γνωστος εισαι"
    Μαλλον τον φωναζουν και οι φιλοι του ΖΩΟ!

Τεσπα, "και τι εγινε μου λεει, επαθες τιποτα?
    Επρεπε να παθουμε δλδ ρε? Επειδη ερχεσαι αναποδα χωρις επαφη με το κοσμο? Μισο μετρο μπροστα να μουνα θα ειχαμε σαβουριαστει!
    Το θεμα μου ειναι γιατι ζητας το λογο! Αφου το ξερεις οτι εκανες μαλακια, σωνει και ντε να βγεις απο πανω?
    Κι οσο βεβαια ειχε το υφος του ειρωνα, τοσο ηθελα να του σπασω τα μουτρα! Κρατιομουν!
    Μου πεταει κι ενα "σπιτι μου παω ρε μεγαλε, τι θες τωρα"?
    Κι εγω ρε ηλιθιε, σπιτι μου παω απ τις 7 το πρωι κι εχει παει 12, μαλακα!

Οκ, κρατιομουν, δεν ηταν και τοσο σοβαρο απλα θελω να πω οτι οσο και να προσπαθω παντα ο μαλακας θα με τσιτωσει!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειμαι ο πιο ησυχος ανθρωπος και κατα βαθος ειμαι εναντια της βιας, ομως η ψυχραιμια μου δεν εχει μεγαλα ορια!
    ΕΙΝΑΙ κακο το ξαναλεω

Οπως γνωριζω οτι παντα θα υπαρξει καποιος που θα στις βρεξει!
    Και αν καποιος απο οσους μας εχουν εμπλακει για τον Α-Β λογο σε καυγα πει οτι δεν τις εχει φαει λεει ψεματα!

βλεπω ενα κατεβατο ποστακια και θελω να απαντησω σε ολα αλλα δε με παιρνει ο χρονος τωρα...

Τεσπα, το φαρμακο να μου πει καποιος γιατι θυμαμαι περιπτώσεις που ξεσπασα στο οχημα -υλικες δλδ ζημιες και οταν ο αλλος ειδε τα αποτελεσματα δεν μπηκε καν στη διαδικασια να ζητησει αποζημιωση γιατι καταλαβε τι θα μπορουσε να εχει παθει ο ιδιος!

Τα κιλα που ανεφερε καποιος παραπανω, μη γελιεστε, δεν παιζουν και τοσο ρολο!

Τα κιλά τα ανέφερα για να δηλώσω πως δεν μου αρέσει να μπλέκομαι σε καβγά, με άτομα που είναι σαν τον πατέρα μου, ή τον παππού μου πχ εξωτερικά. Δεν θα μου άρεσε να έρθει μια μέρα στο σπίτι ο πατέρας μου με μαυρισμένο μάτι, επειδή κάποιος θεώρησαι πως έκανε ένα οδηγικό λάθος, το οποίο πολύ πιθανόν να το έχει κάνει πράγματι. Αλλά δεν μπορώ να χτυπήσω έναν 50χρονο, απλά επειδή κόντεψε να με χτυπήσει. ο τρόπος είναι αυτός που με τρελαίνει και η ειρωνία. Λάθη όλοι μας κάνουμε και τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις καλό είναι να τις λύνουμε και κουβέντα.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Αμα μου τυχει ειμαι κοτα λυρατη.Ειδα μπροστα μου δυο Ι.Χ.ιδες να βγαινουν εξω και ο ενας να σπαει στεγνα το γονατο του αλλου!!!
    Απο τοτε κοτα λυρατη και ουτε μαγκιες ουτε βρισιες.Καλυτερα να με περασουν για αδερφη οι τριγυρω παρα να γυρισω σπιτι μειον ενα ποδι ,χερ,ματι κ.τ.λ

Το πολυ πολυ να κουνησω επιδεικτικα το κεφαλι.
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Το σοκ του να χτυπήσεις κάποιον, έστω και αν έχεις ΟΛΑ τα δίκια με το μέρος σου, έστω και αν...αν... κλπ, είναι ΠΟΛΥ ισχυρό.... έτυχε κάποτε, και λόγω του νεαρού της ηλικίας τότε, λόγω γνώσεων όπως είπε και ο Gandalf, εξάρθωσα αγκώνα από ένα τύπο που μου επιτέθηκε....
    Το μετάνοιωσα τα επόμενα sec.... του ζήτησα 100 φορές συγνώμη, κλπ....ευτυχώς έμεινε εκεί το πράγμα.

Από τότε προσπαθώ να μην προκαλώ την τύχη μου, οδηγώ σχετικά αμυντικά και πάντα προσπαθώ να προβλέπω(όσο μπορώ) την μλκια που θα κάνει ο οποιοσδήποτε...

Συμφωνώ 1000% με όσα είπε ο Tai πιο πάνω....σκεφτείτε το παίδες πριν το παίξετε..... Chuck Norris......

άμα θα βρεθείς στη θέση αυτού που τρώει το ξύλο τότε θα τα αναθεωρήσεις όλα ..

στα 18 μου, με το παπί με έναν φίλο, μας έκλεισε ένα xt και κοντέψαε να πέσουμε.Τον βρίζω λοιπόν τον τύπο, το ακούει και με σκουντάει ο φίλος μου από πίσω λέγοντας μου χαρακτηριστικά: "μαλάκα έρχονται!".

το τι κουτουλίδι και μπουνίδι φάγαμε ακόμα το θυμάμαι...:rotflmao:
    από τότε λέω δε γ@μιέται αφού δε πέσαμε όλα καλά.

ΕΤΣΙ θα μάθεις να διαχειρίζεσαι το θυμό σου.άμα θα πας καμμιά μέρα πρισμένος και μόλις ξαπλώσεις πεις το πρώτο "ωωωχχ τι το ήθελα ο μαλάκας να τον βρίσω"

Dimchio δεν σε ξερω, αλλα μια συμβουλη που λειτουργει σ εμενα, εκτονωνει το σωμα μου και με ισορροπει γενικα( λεμε τωρα) ειναι η γυμναστικη. ειλικρινα οποιος αθλειται πιστευω μπορει να στο επιβεβαιωσει. δεν κανω πρωταθλητισμο αλλα δεν εχω σταματησει ποτε να αθλουμαι για μεγαλο χρονικο διαστημα.οχι τοσο για την φυσικη κατασταση αλλα γιατι καθε φορα που σταματαω αποδιοργανωνομαι.το σωμα πρεπει να εκτονωνεται και ο καλυτερος τροπος ειναι ενα αθλημα.οπως τα λες προτιμησε ατομικο.κολυμβηση,τρεξιμο ειναι ιδανικα.και επισης πιο ευκολα και ευελικτα στο να τα ενταξεις στην καθημερινοτητα σου, που απ οτι καταλαβαινω ειναι απαιτητικη, οπως των πεισσοτερων .μετα απο ενα σημειο η αθληση ειναι τροπος ζωης.θα δεις οτι θα βρισκεις χρονο .οχι υπερβολικα πραγματα.δεν χρειαζεται.
    να αθλεισαι οσο νομιζεις οτι σου χρειαζεται. ισως ετσι δεις διαφορες στον τροπο που διαχειριζεσαι τα νευρα και το θυμο σου.
    γενικα καλο ειναι αν καπου πρεπει να ριξουμε ευθυνες, να προτιμησουμε τον εαυτο μας.
    καλη τυχη!

υ.γ1 οι ιστοριες με περιμετεια και ξυλικι δεν εχουν τελειωμο.εννοειται οτι παντα καποιος τις δινει και καποιος τις τρωει.απλα πραγματα.

υ.γ2 κανα μπουνιδι ελεγχομενο με κανα φιλαρακι δεν ειναι κακη ιδεα.να βλεπετε και τι ψαρια πιανεται ρε σπουργιταμπουρες!κι αυτο γυμναστικη ειναι

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    [B]...
    Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές και μερικές μάλιστα προβληματίζομαι όταν βλέπω ή διαβάζω αντιδράσεις διαφορετικές από τις δικές μου.
    Καθε ανθρωπος όμως ειναι διαφορετικός και ασφαλώς αντιδρά διαφορετικά.

Στο θέμα μας!

1.Πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει κάποιος την ψυχραιμία του σε μια δύσκολη?
    2.Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πείς "α στο διάολο, φεύγω να μην έχουμε άλλα"!
    3.Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πείς "κατεβαίνω κάτω και του σπάω τα κόκκαλα"!
    4.Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να μήν υπολογίσεις τις δυνάμεις σου και να τον αφήσεις στον τόπο?
    5.Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι απλώς να κανεις ΕΣΥ το μαλακα ενω δε φταίς?

6.Ποσο εν τέλει λεπτή είναι η γραμμή να περάσεις σε αυτό που λέμε "θόλωσε το μυαλό"!

1.Αρκετα
    2.Piece of cake
    3.Piece of cake too
    4.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ
    5.Απο ευκολο εως πολυ δυσκολο(αλλα οχι ακατορθωτο)
    6.Οσο και να δολοφονησεις καποιον

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ευκολο ειναι να γινεις Moto GP star?
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2012, 18:44
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2010, 23:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  4. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17
  5. Πόσο έχει το Ducati