Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Διανομεας και βιβλιαριο υγειας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Σε ευχαριστω! Η βεβαιωση εργοδοτη με προβληματισε ομως. Τι να την κανει τη βεβαιωση εργοδοτη? Δεν μπορω να το βγαλω πριν βρω εργοδοτη?
    Πονεμένη ιστορία .
    Απλά από το λογιστή του θα πάρεις ένα χαρτί που θα λέει ότι εργάζεσαι "υγειονομικού ενδιαφέροντος" κατάστημα . Συνενοήσου με το αφεντικό.

Για αλοδαπούς ας πούμε για άδεια εργασίας πάλι χρειάζεται βεβαίωση εργοδότη . Ψιλοκουλό ,αλλά τι να κάνουμε !

Τεσπα επειδη αποφασισα να την κανω τη διαδικασια (50 ευρω για 5 χρονια ισχυ μια χαρα ειναι, ασε που θα το χω ευκαιρο σε μια κακη συγκυρια, πχ να μεινω ανεργος), πως ξεκιναω τη διαδικασια?
    Απλα παω σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και λεω θελω να κανω αυτο και αυτο? ή ξεκιναω απο τη νομαρχια πρωτα? (το δειγμα για την εξεταση κοπρανων μπορω να το εχω ετοιμο πιο νωρις?)
    και παλι με καποια επιφυλαξη (εχουν περασει πολλα χρονια)....πας σε δημοσιο νοσοκομειο και τους λες οτι θελεις μια ακτινα θωρακος και μια εξεταση κοπρανων για βιβλιαριο υγειας...το πρωτο ειναι ευκολο και γινετε αμεσα...το δευτερο θελει γαντακια και ενα πλαστικο δοχειο (μην τους πας κανα φιδι )....σε ενα απλο φαρμακειο νομιζω μπορεις να το αγορασεις...πας το αφηνεις και σε καμμια εβδομαδα (αν θυμαμαι καλα παλι) εχεις τα αποτελεσματα ποσο καιρο θα ζησεις....μετα πας στον Πειραια (Γρηγοριου Λαμπρακη κατι ειχα παει εγω) και βγαζεις βιβλιαριο υγειας αμεσα...

υ.γ. αυτες τις διαδικασιες τις ειχα κανει πριν καμμια 6ετια....δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι...

Σε ευχαριστω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

ανανέωση βιβλιαρίου υγείας?

Γεια σας,

Είμαι κάτοχος τέτοιου βιβλιαρίου υγείας αλλά έχει λήξει γιατί είχε διάρκεια 5 έτη..τι γίνεται τώρα?
    μπορώ να κάνω ανανέωση του υπάρχοντος βιβλιαρίου στην Νομαρχία ? σωστά?

[...] (το δειγμα για την εξεταση κοπρανων μπορω να το εχω ετοιμο πιο νωρις?)
    ειναι φοβερό πάντως το τί πληροφορία μπορεί να αναζητήσει κανείς σε ενα μοτοσυκλεττιστικο φόρουμ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
    Γεια σας,

Είμαι κάτοχος τέτοιου βιβλιαρίου υγείας αλλά έχει λήξει γιατί είχε διάρκεια 5 έτη..τι γίνεται τώρα?
    μπορώ να κάνω ανανέωση του υπάρχοντος βιβλιαρίου στην Νομαρχία ? σωστά?
    Δες
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Κάθε 5 χρόνια ανανέωση .Δηλ ξαναπάλι ΟΛΕΣ οι εξετάσεις από την αρχή σαν να μην έχεις βιβλιάριο (όχι απλά μία σφαγίδα).
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ειναι φοβερό πάντως το τί πληροφορία μπορεί να αναζητήσει κανείς σε ενα μοτοσυκλεττιστικο φόρουμ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα πάντα όλα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF