Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 171

Θέμα: R1 2008 tuning

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyrious
    Πολύ ωραίο μηχανάκι έχεις.Να ρωτήσω λίγο.Επειδή και εγώ έχω το pc3 μαζί με full εξάτμιση,φίλτρο κλπ.Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ χάρτη που τον έφτιαξε άλλος με τις ίδιες μετατροπές που έχω και εγώ.Κάποια στιγμή θέλω να φτιάξω νέο χάρτη.Σε ποιον εκεί στην Αθήνα να πάω; [/QUOT

Επειδη απαγορευονται η διαφημησεις αυτο που πρεπει να σου ειναι οτι Αν αλλαξεις χαρτη και κανεις φτιαχτο, το τελικο σταδιο πρεπει να γινει με καυσαναλυση στο δρομο...
    Τα υπολοιπα με πμ
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

Kalimeres file Stavro poly poly poly omorfi i gynaika sou stis photo
    Sto thema tis metatropes , exw idio modelo me idies epemvaseis [ston kinitira mono ].
    PC3 / KN filtro / Akra oloswma slip on (carbon). Xtes molis to anevasame sto dynanometro .
    To dyno itan tis etairias FUCHS (to anaferw gia evnohtous logous).Megali ekpliksi mas prokalese to gegonos pws to pc3 eftase me panw apo 40 xartes alla kanenas ma kanenas den itan gia r1 2008 me aftermarket exhaust/filter. Eixe gia r6 stock / aftermarker , tdm kai diafora alla mixanakia alla gia r1 eixe mesa perasmenous mono xartes gia stock .Fusika perasame xarti gia stock r1 pou se genikes grammes i apodwsi itan tromeri ka8oti gemise aftes tis LAKOUVES (gia na min tpt xeirotero) pou exoun ta anathematismena r1 stis xamilomesaies. Arketa efkolo stin xrisi apo kapoion pou gnwrizei ta kolpa. Eimai yperefxaristimenos apo tin apodwsi me ton normal xarti kai lyan sydomws tha pragmatopoihthei dokimi me xarti gia r1 exhaust/filter pou mporei o ka8enas na katevasei apo to site tis ononymis etairias . Flashaki kai dynamometro loipon apo deftera . An den eisai efxaristimenos apo tin apodwsi meta to install tou pc3 me to stock xarti kane mou ena pm na sou dwsw plirofories gia oti se apasxolei.

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosVoula
    Megali ekpliksi mas prokalese to gegonos pws to pc3 eftase me panw apo 40 xartes alla kanenas ma kanenas den itan gia r1 2008 me aftermarket exhaust/filter. Eixe gia r6 stock / aftermarker , tdm kai diafora alla mixanakia alla gia r1 eixe mesa perasmenous mono xartes gia stock .Fusika perasame xarti gia stock r1 pou se genikes grammes i apodwsi itan tromeri ka8oti gemise aftes tis LAKOUVES (gia na min tpt xeirotero) pou exoun ta anathematismena r1 stis xamilomesaies
    μηπως καπου τα μπερδεψες?
    δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειχε μεσα το pc3 χαρτη για r1 με aftermarket εξατμα akra+φιλτρο...
    κ στο pc3 που ειχα βαλει κ στο pc v που ξαναεβαλα ειχε οοοολες τις επιλογες...

Alitheia kai egw stin arxi den to pisteva giati eixe epiloges apeires gia ola t modela alla pragmatika gia r1 08 me exhaust / filter den eixe. No hard feelings ta exei to site omws 96kb download einai

M426-007 Akrapovic full exhaust system, Stock or aftermarket air filter
    afto to map vrika sto episimo site tis etairias. To sigekrimeno M426-007 to eixe mesa sto installation disc to diko sou ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TasosVoula
    Alitheia kai egw stin arxi den to pisteva giati eixe epiloges apeires gia ola t modela alla pragmatika gia r1 08 me exhaust / filter den eixe. No hard feelings ta exei to site omws 96kb download einai

M426-007 Akrapovic full exhaust system, Stock or aftermarket air filter
    afto to map vrika sto episimo site tis etairias. To sigekrimeno M426-007 to eixe mesa sto installation disc to diko sou ?
    απο το site της commander

http://www.powercommander.com/powerc...dl=130&yr=2007

κ λεω εγω τωρα...μπας κ δεν το εψαξες καλα?

παντα υπαρχουν βηματα βελτιωσεις και ο καθενας μας επιλεγει
    αυτο το σταδιο που αυτος νιωθει ευχαριστημενος.
    Το δυναμομετρο ειναι μια χαρα για ρυθμισεις αλλα ως ενα σημειο.
    Στο δρομο με την εισροη του αερα τα δεδομενα κανουν κολοτουμπα και οι ρυθμισεις του δυναμομετρου σε μεγαλο ποσοστο πανε για τσαι.(αυτα ολα εχουν γινει στην πραξη)

Ενα παραδειγμα απο τα πολλα,
    Εχω ανεβει αθηνα με μηχανακι zx10 ( με περιφεριακα PC+ignition+ filtro+ teliko) ΣΤΟΝ ΧΧΧ (δεν αναφερουμε ονοματα και φιρμες για ευνοητους λογους) για μονο δυναμομετρηση.

Οταν αναχωρησαμε για Αθηνα πηραμε και ενα ισαξιο μιχανακι (ενα R1 )
    και πατησαμε πανω απο 6-7 φορες για μετρο συγκρισης με αποτελεσμα να και πηγαινουμε διπλα διπλα (κοπια) με αυτο to R1 (φιλου μου) .
    Oταν εφτασα στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ και εξελιξης το ανεβασαμε στο υπερσυχρονο δυναναμομετρο και το Zx10 2005 εδειξε το ειδε 168, τροχο (μια χαρα) ΑΛΛΑ Η ΚΑΥΣΑΝΑΛΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ.Μου προτεινε νεα καυσαναλυση οπου θα ελευθερωνε και νε αλογακια.

Αμεσως σκεφτηκα μεσα μου να η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ξεκαθαρησω πολλα πραγματα.

Αν και ειμουν βεβαιος οτι η λαθος καυσαναλυση που ειδε οφειλοταν στην εληψη αερα των Ram Air ΑΠΑΝΤΗΣΑ να το βαλει στο δυναμομετρο για καυσαναλυση.

Θυμιζω το νουμερο πριν την καυσαναλυση επανω στο δυναμομετρο 168 τροχο.

Μετα απο κανα 1/2 ωρα μου ειπε ειναι μια χαρα και ειδα στο τελευταιο πατημα 171τροχο.
    αφου τα ειπαμε , δεν εβλεπα την ωρα της αναχωρησης της επιστροφης για να βρουμε 2-3 ευκαιριες να πατησουμε με το R1 που το ειχα για μετρο συγκρησης.
    Παιδια παρολου που με την νεα χαρτογραφηση και τα νεα εξτρα 3 αλογα που εβγαλε παραπανω το R1 μου εριξε 1/2 κολωνα.
    Τα συμπερασματα δικα σας και εγω γραφω παλι

Στο δρομο με την εισροη του αερα τα δεδομενα κανουν κολοτουμπα και οι ρυθμισεις του δυναμομετρου σε μεγαλο ποσοστο πανε για τσαι βουνου.

Οποιος θελει το βαζει πισω πισω στο μυαλο του οχι τιποτα αλλο αολα για να μην πληρωνει χρηματα τζαμπα.

Παιδια δεν προκειται να ερθω σε αντιπαρανθεση...οποιος καταλαβε καταλαβε

...δεν πληρωνω διοδια

libali αν σου πω οτι με μπερδεψες....?
    τελικα,το δικο σου r1 με καυσαναλυση στο δρομο ειναι πιο δυνατο ή πιο αδυναμο απο ενα stock r1?

σορυ,δεν ειχα πολυ χρονο το πρωι.
    Το διαβασα παλι
    διαγραψα μια γραμμη που οντως σε μπερδευε.
    ...δεν πληρωνω διοδια

Το μηχανάκι βγήκε σήμερα από το συνεργείο, πλέον φοράει επιπρόσθετο ψυγείο αλουμινίου, σιλικονούχα samco, και κάποια carbon κομμάτια που μου ήρθαν. Φώτο εντός της ημέρας
    everything in the right order

Παλαιό μέλος
    Perimenoume.....

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    .. Σαν αναμένα κεριά!

Το κόμπο Ψυγείο + Σωλήνες πόσο πάει?
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

εγω περιμενω απο τον libali να μου πει τα εξης....
    -καυσαναλυση σε μηχανη χωρις ram air....που εχουμε πιο σωστα αποτελεσματα χωρις μπερδεματα κτλ?στο δρομο ή στο δυναμομετρο?
    -αν καταλαβα καλα εχεις καποιο μαγαζι που εχει σχεση ειτε με tuning ειτε απλα εχει σχεση με moto....
    τι προτεινεις σε καποιον που θελει να βγαλει μερικα αλογα-δυναμη-ροπη απο το fz1 ή r1 του?(αναφερω αυτα τα 2 γιατι φορανε σχεδον τον ιδιο κινητηρα αλλα διαφορετικα ρυθμισμενο το καθενα)

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko

-αν καταλαβα καλα εχεις καποιο μαγαζι που εχει σχεση ειτε με tuning ειτε απλα εχει σχεση με moto....
    τι προτεινεις σε καποιον που θελει να βγαλει μερικα αλογα-δυναμη-ροπη απο το fz1 ή r1 του?(αναφερω αυτα τα 2 γιατι φορανε σχεδον τον ιδιο κινητηρα αλλα διαφορετικα ρυθμισμενο το καθενα)
    Ναι περίπου ο ίδιος κινητήρας, αλλά ο τρόπος που τροφοδοτείτε με αέρα είναι η μέρα και η νύχτα..
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

FFWD Το avatar του/της DimST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Ναι περίπου ο ίδιος κινητήρας, αλλά ο τρόπος που τροφοδοτείτε με αέρα είναι η μέρα και η νύχτα..
    Σωστό.
    Το FZ1 με εξάτμιση φίλτρο πρόγραμμα μεταμορφώνεται μια και είναι πολύ πνιγμένο απο το εργοστάσιο. Και στο R1 υπάρχει βελτίωση αλλά όχι στο βαθμό του FZ1.

Δημητρη,
    Το Fz1 αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει ψιλοδιαφορες και σε στροφαλο και καμπανα..ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ

Οπως ξερει και ο δημητρης καυσαναλυση (η σωστη απο γνωστημαστορα) απο την αρχη στο δρομο δεν πληρωνετε (εννοω ο κοπος) με τιποτα.

Φιλε αν δεν εχεις ram air οντως μπορεις να το φερεις σε πολυ καλο βαθμο επανω σε δυναμομετρο χωρις ωστοσο να θεωρω την καυσαναλυση στο δρομο υπερβολη.
    Ενα κλικ δεσιμο το μηχανακι πιο σφιχτα με τους ιμαντες στο δυναμομετρο θα εχουμε απωλιες

Οσον αφορα πως να βγαλη δοντι το fz1 σου,
    αλλα μια και συμετεχη ο Dim καλυτερα να ton ρωτησεις που ασχολειτε επαγγελματικα με αυτα μεγαλυτερη εμπειρια.
    ...δεν πληρωνω διοδια

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τα φωτα του R1 2008
    από panagelos στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2009, 20:44
  2. Klopi R1 2008 (mauro -xruso)
    από AlexanderTG στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2008, 17:11
  3. R1 2008
    από AlexanderTG στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2008, 21:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ