Α, ρε τι κάνει η ραδιοαρβύλα.
Περμένω να ακούσω και άλλα σενάρια.![]()
Για ποια ακριβως αναφερεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Ναι ναι ετσει ακριβως,
η Ducati δινει πουλο στον Stoner και παει Honda και μαζι του και οι μηχανικοι.
Ειναι που δεν θα παει...
η brembo μου φαίνεται είναι ιαπωνική φίρμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
ωραια αμα παει του χρονου Ducati βλεπω να μην ξανατερματιζει κανεις 1ος.
Εδω ο Hayden και φετος εχει καλες διακρισεις, ακομα και καλητερος του Stoner.
Στο θεμα εξελιξης δεν ειναι κατι δυσκολο, ειναι ο Burges εδω και αν λενε οτι δεν θα δεχτει η Ducati να τον εχει 1ο
μηχανικο, ο Rossi θα το απαιτησει.
Καποτε ο Runner ελεγε, η Ιαπωνικες μηχανες ειναι μονο στο κινητηρα, ολα τα αλλα Ευρωπη, και δεν εχει αδικο.
Ohlins,Brembo,Magnetti Marelli,Marchesini,2D,και μεχρι πριν 2 χρονια Michelin.
Που ειναι το δυσκολο στον κινητηρα ??? Θα γινει η αλαγη σε ολα του, και θα δουμε αν η Yamaha θα κανει κατι στο 2011.
Οπως η Honda εφυγε ο Burgess και αλαζανε το 2004 την μια εξατμιση μετα την αλλη, και ολη την μηχανη μπας και κανουν κατι.
Ετσει και αλλιως απο θεμα ταχυτητας ειναι η ποιο δυνατη, το traction της ειναι στο Θεο (ειχανε κανει και ενα event καποτε με οδηγηση σε παγο), δεν εχει παρα να κανει τεστ ο Γιατρος και να δει τι του αρεσει και τι οχι.
Ετσει μην ακουω μαλακιες, δεν προκειται να δει Πρωταθλημα, γιατι και η Honda ελεγε....πας στην Yamaha....
Και εκανε την μοτοσυκλετα 1η χρονια να συμπεριφερεται οπως η 211.
ItaliaΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
η brembo μου φαίνεται είναι ιαπωνική φίρμα...![]()
Ακομα και οι μηχανικοι Ιαπωνες δεν ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Italia![]()
Ο μονος Ιαπωνας ηταν ο Erv Kanemoto.....που ο Burgess ηταν βοηθος του.
Αύριο ανάκοινώνεται κατα πηγές ότι υπογράφη o stoner στήν honda και όλα δείχνουν Rossi στήν Ducati![]()
έχεις δίκιο μόλις τώρα το είδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Italia![]()
Κάτσε μια στιγμή να παω να πλύνω το στόμα μου ,γιατί ήταν ιεροσυλία αυτό που είπα.όχι τίποτα άλλο εχω και ευρωπαϊκό μηχανάκι...![]()
![]()
και ολα αυτα εξαιτιας του Χορχε....
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Η 16η Αυγούστου -ένα 24ωρο μετά τον αγώνα του Brno- είναι η μέρα που θα αλλάξει η εικόνα των MotoGP. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία εκείνη τη Δευτέρα θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της Ducati για την πρόσληψη του Valentino Rossi.
Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου 2ετούς διάρκειας έχουν διευθετηθεί και βάσει αυτών ο Doctor θα κερδίζει ετησίως 12 εκατομμύρια ευρώ, με την υποχρέωση όμως να παίρνει μέρος στα διαφημιστικά events των βασικών χορηγών της ομάδας.
Από κει και πέρα υπάρχει μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στη Ducati και τη Yamaha που δίνει τη δυνατότητα στον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να δοκιμάσει τη νέα του μοτοσυκλέτα αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην πίστα Ricardo Tormo χωρίς να χρειαστεί να περιμένει την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Yamaha.
Ως αντάλλαγμα η εταιρεία των τριών διαπασών είναι αυτή που θα ξεκινήσει το ...γαϊτανάκι των επίσημων ανακοινώσεων. .
http://www.e-go.gr/wmotors/article.a...&pubid=3570002
Αυτο δεν το καταλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Ως αντάλλαγμα η εταιρεία των τριών διαπασών είναι αυτή που θα ξεκινήσει το ...γαϊτανάκι των επίσημων ανακοινώσεων. .
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Αυτο δεν το καταλαβα...![]()
Ας υποθεσουμε οτι κυνηγαμε τη ιδια γκομενα...εχουμε γινει βουκινο στο moto.gr και ολοι γελανε με τη παρτη μας...
τελικα η γκομενα φτυνει εμενα για χαρη σου.
Ειναι αλλιως να βγω εγω και να πω πρωτος οτι "ε παιδια με κουρασε αυτη η ιστορια, ωραια ηταν ολο το νταραβερι αλλα δεν τη γουσταρω πλεον χαρισμα του" και αλλιως να βγεις εσυ πρωτος και να πεις "του την εφαγα του μ@λ@κ@!..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ας υποθεσουμε οτι κυνηγαμε τη ιδια γκομενα...εχουμε γινει βουκινο στο moto.gr και ολοι γελανε με τη παρτη μας...
Ειναι αλλιως να βγω εγω και να πω πρωτος οτι "ε παιδια με κουρασε αυτη η ιστορια, ωραια ηταν ολο το νταραβερι αλλα δεν τη γουσταρω πλεον χαρισμα του" και αλλιως να βγεις εσυ πρωτος και να πεις "του την εφαγα του μ@λ@κ@!..."
Θα με πνιξεις ρεεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αμα εχει εμπειρια ο ανθρωπος!
![]()