3.6 παίρνει το tiger... σαν πολλα δεν του έβαλε;Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Την προηγουμενη παρασκευη μπροστα του εκαναν το service και εβαλαν σχεδον 4 λιτρα λαδι με αλλαγη φιλτρου και το πηρε.![]()
![]()
![]()
3.6 παίρνει το tiger... σαν πολλα δεν του έβαλε;Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Την προηγουμενη παρασκευη μπροστα του εκαναν το service και εβαλαν σχεδον 4 λιτρα λαδι με αλλαγη φιλτρου και το πηρε.![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ετσι λεω κι εγω, εκτος κι αν δεν προσεξε καλα.Σε περιπτωση που εγινε τετοιο λαθος δεν θα ειχαμε απο καπου μια ενδειξη, κατι που να το δειχνει τελοσπαντων?Εχω κολλησει ρε πστ μου τωρα και δεν μπορω να σκεφτω κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
3.6 παίρνει το tiger... σαν πολλα δεν του έβαλε;![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
τι σχεση εχει το μπουρδέλ@κι σου με τα σοβαρά μηχανάκια;![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, καθε μηχανή παίρνει την δική της ποσότητα λαδιού....
Αλλά και χωρίς μάνιουαλ.... έχει δείκτη το κάθε μπουρδέλ@....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
.δεν ξερω αν θα φανει καλα...
Καταρχήν ευτυχώς που όλα είναι καλά και τα υπόλοιπα έρχονται σε δευτερη μοίρα.
Αυτο που θέλω να πω είναι πως το αν το καρτερ εχει περισσοτερο λάδι από ο τι πρεπει δεν δικαιολογειται να σπασει ο κορμος η και η μπιελα.
Ηταν να σπασει και εσπασε. Τερμα. Θέλετε αστοχεια υλικου, θελετε υπερβολικη στιγμιαια ροπη, θέλετε ο,τι θέλετε?
Έσπασε!!!
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Το ζητημα ειναι οτι ακομη δεν εχουμε καταλαβει τι στο καλο εγινε.
Και να φανταστειτε οτι το μηχανακι προτιμηθηκε απο ενα 748 λογω της μελλοντικης αξιοπιστιας του![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Οντως τωρα που το βλεπω...
Εγω στο δικο μου εβαζα 2.4 λιτρα και το gsxr παιρνει 2.2 αν θυμαμαι καλα...
Μαλλον 4 ειναι πολλα.
ρε παιδια δε γινονται τετοιες ζημιες απο ελλεψη λαδιου...
επισης, μην υποθετετε ποσο λαδι παιρνει μεσα...χτ660 παιρνει 4λ+...το tdm αλλα τοσα και παραπανω...τα ντουκατια γυρω στα 2.7λ, και τα lc4 1,6λ αν θυμαμαι καλα...
καθε μοτο παιρνει δικη της ποσοτητα...
ευτυχως ππου δε χτυπησε ο ανθρωπος...τωρα πριν κανετε οτιδηποτε πηγαινετε στο μαγαζι και συνεννοηθειτε για τη συνεχεια...ειναι υποχρεωμενος να το φτιαξει(δεν ξερω αν θα δικαιουτε ο ανθρωπος αντικατασταση), καθως επισης απο το νομο ειναι υποχρεωμενος να δινει 1 χρονο εγγυησης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Καταρχήν ευτυχώς που όλα είναι καλά και τα υπόλοιπα έρχονται σε δευτερη μοίρα.
Αυτο που θέλω να πω είναι πως το αν το καρτερ εχει περισσοτερο λάδι από ο τι πρεπει δεν δικαιολογειται να σπασει ο κορμος η και η μπιελα.
Ηταν να σπασει και εσπασε. Τερμα. Θέλετε αστοχεια υλικου, θελετε υπερβολικη στιγμιαια ροπη, θέλετε ο,τι θέλετε?
Έσπασε!!!
Πολύ Μαλάκες οι κατασκευαστές....
Από έλλειψη όχι.... απλά κολλάει...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.....
Από περισσότερο όμως;
Εδω λεμε οτι του εβαλε 1.5 λιτρα παραπανω απ'οτι πρεπει οχι οτι ειχε λιγοτερο!!!
θες να το δοκιμάσεις στο τρανσάλπ σου ?Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Αυτο που θέλω να πω είναι πως το αν το καρτερ εχει περισσοτερο λάδι από ο τι πρεπει δεν δικαιολογειται να σπασει ο κορμος η και η μπιελα.![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μα δεν γινεται λογος για ελλειψη λαδια, αλλα για περίσσια λαδιου, το μανιουαλ αναφερει 2.6λιτρ. οταν αλλαζεις μαζι και φιλτρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
...
ο κοσταντινος λεει πως το ειδε να βαζουν περιπου 4.
ισως αυτο να ηταν ενας λογος που εγινε οτι εγινε. οχι οτι ηταν ο κυριος λογος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εδω λεμε οτι του εβαλε 1.5 λιτρα παραπανω απ'οτι πρεπει οχι οτι ειχε λιγοτερο!!!
αλλο το παραπανω λαδι...
και βασικα δε ξερω κατα ποσο ισχυει το 4λ...
μαλλον ηταν υπερβολη που εγραψε ο konsttanttinos, απλα για να πει οτι ειχε λαδια μεσα...
οπως και να χει, υπαρχει η εγγυηση, και αμα ο μαγαζατορας κανει το παγωνι να το κυνηγησετε...
ουτε να φανταστω δε θελω να παιρνεις καινουριο μηχανακι και να κανει μπαμ στις 5 μερες![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.....
ουτε να φανταστω δε θελω να παιρνεις καινουριο μηχανακι και να κανει μπαμ στις 5 μερες![]()
![]()
Πρέπει να βελτιώσεις λιγο την φαντασία σου