Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Alpha bank και Κράνη

cuius regio eius religio Το avatar του/της artech
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Koufalonix
    μπορει να μου πει καποιος τι δικαιωματα εχουν αυτοι οι σεκιουριταδες? και εξηγουμε πολλες φορες μου εχει ζητηθει να μου ελεγξουν την αποδηξη ενω βγαινω απο το πλαισιο. και φυσικα οταν ειμαι με το κρανος στο χερι και μπουφαν κλπ κλπ

Του ειπα μια φορα οτι δεν εχει δικαιωμα να με ελεγξει γιατι δεν ειναι αστυνομια και αν θελουν ας βαλουν απο αυτα τα σιδερακια που κανουν θορυβο αμα περασεις κατι κλεμμενο. Βεβαια δεν εχω την διαθεση να λογομαχω καθε φορα αλλα σκεφτομαι εχει αυτος το δικαιωμα να με ελεγξει?

Ειναι προσβλητικο και μου την δινει, ας τα διαλο μαλακες
    For the record...
    Τουλάχιστον σε τρία υπουργεία (για αυτά ξέρω, γιατί με αυτά έχει χρειαστεί να συνδιαλλαγώ ως τώρα) τα στοιχεία σου στην είσοδο τα κρατάει ιδιωτική σεκιουριτοεταιρία.
    Από την άλλη έχω μπει μια χαρά άνετος μέσα στη Βουλή χωρίς ταυτότητα και μόνος μου...:wacko:
    Ευθεία = το βαρετό κομμάτι ασφάλτου μεταξύ δύο στροφών.

Love - Peace - Technology

Banned
    Βάρα τον με το κράνος.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από artech
    For the record...
    Τουλάχιστον σε τρία υπουργεία (για αυτά ξέρω, γιατί με αυτά έχει χρειαστεί να συνδιαλλαγώ ως τώρα) τα στοιχεία σου στην είσοδο τα κρατάει ιδιωτική σεκιουριτοεταιρία.
    Από την άλλη έχω μπει μια χαρά άνετος μέσα στη Βουλή χωρίς ταυτότητα και μόνος μου...:wacko:
    Θα προτιμούσες να σε ακολουθούσε ο πωλητής ή ο διευθυντής μέχρι την έξοδο λες και είσια κανα κλεφτρόνι;

Και ακλά το κάνουν "διακριτικά" βάζοντας τον σεκιουριτά.

Προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου ανοίξει την τσάντα για έλεγχο. Ακόμα και η αστυνομία δεν το κάνει παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και με άδεια.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Re: Και η απάντηση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κύριε χχχχχχ,

........

Σχετικά με τα όσα σε αυτό αναφέρετε θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Όντως, για ευνόητους λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται η είσοδος των πελατών στα Καταστήματα της Τραπέζης φορώντας κράνη ή οτιδήποτε άλλο που δεν επιτρέπει την αναγνώριση των χαρακτηριστικών του συναλλασσόμενου. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν έχει δοθεί οδηγία να μην επιτρέπεται η είσοδος σε όσους φέρουν το κράνος στο χέρι.

Με αφορμή το ατυχές περιστατικό που συνέβη σε εσάς, η αρμόδια Διεύθυνση της Τραπέζης εξέδωσε νέα διευκρινιστική οδηγία ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά και πραγματοποίησε τις ανάλογες συστάσεις.

Ελπίζοντας ότι το παραπάνω συμβάν δε θα διαταράξει την μεταξύ μας συνεργασία, παραμένουμε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Alpha Bank

Ηθικό δίδαγμα : Δεν αφήνουμε να πέσει κάτω τίποτα

ετσι ειναι Νικο!!
    για να μην νοιωθουμε γελαδια σε ολη μας τη ζωη,πρεπει καποιες στιγμες να αφιερωνουμε χρονο στην αξιοπρεπεια μας!!!
    μπραβο ρε Νικολα!!
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου ανοίξει την τσάντα για έλεγχο. Ακόμα και η αστυνομία δεν το κάνει παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και με άδεια. [/B]

μονο παρουσια εισαγγελεα....ΜΟΝΟ !!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    καλα ολα αυτα αλλά κατα λύπη μου δεν εφαρμόζονται και με το ευαγγέλιο...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ