Δύο εκρήξεις στο Μετρό και τρείς σε λεοφωρεία δυστυχώς με νεκρούς και τραυματίες.
Δύο εκρήξεις στο Μετρό και τρείς σε λεοφωρεία δυστυχώς με νεκρούς και τραυματίες.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
Sosto!!
Gia na doume tora pou tha ftasei i timi tou petrelaiou..
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΜΑΚΕΣ(ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΝΤΕΧΟΥΝΕ.
ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.
ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΤΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Η ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΓΚΑ ΜΑΜΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ![]()
Φίλε δεν νομίζω ότι τίθεται μέτρο σύγκρισης είτε με αυτούς του Αφγανιστάν, του Ιρακ, της Τσετσενίας, της Ατοτσα και τώρα του Λονδίνου.
Το κρίμα είναι να χάνεται κόσμος αθώος ο οποίος χαρακτηρίζεται ως παράπλευρη απώλεια...
Τώρα καταλαβαίνουμε οτι τα μέτρα που έχει η Αγγλία ενεργά εδώ και τόσα χρόνια δεν πιάνουν μία...
Η συνέχεια αναμένεται να είναι περισσότερο δραματική απ' όσο μπορούμε εμείς σαν Ελληνες να φανταστούμε
Υπενθυμίζω ότι οι Αγγλοι έχουν αντιτρομοκρατικό νόμο που επιτρέπει την κράτηση ενός ατόμου επ' αόριστον χωρίς δίκη μέχρι να διευκρινιστεί το τι και πως...
Και τέλος το θέμα των τρομοκρατικών ενεργειών οι Αγγλοι το εχουν βιώσει στο πετσί τους τόσα χρόνια με τον IRA και έχουν μάθει να ζουν με αυτό. Απλά για κάποιο καιρό το είχαν ξεχάσει και κάποιοι βρήκαν τώρα την ευκαιρία να τους το επαναφέρουν έντονο για τα επόμενα 6 χρόνια
Σαν Ελληνας σκέφτομαι τα παιδιά που σπουδάζουν στο Λονδίνο. Δεν είναι και ότι καλύτερο να ξεκινάς να πας για μάθημα και να μην ξέρεις τι θα συμβεί.. Για να μην μιλήσουμε για γονείς
Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα στο μέλλον
Εγώ ξέρω ότι όταν μπερδεύεσε με τα πίτουρα σε τρών' οι κότες.
Οι αντιστοιχίες, δικές σας
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΙΔΕΣ ΑΓΓΛΟΥΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΡΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο @ΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ
ΗΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑΚΙ.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΒΡΕΕΕΕΕ!!! ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ............
ΣΕ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Εγώ ξέρω ότι όταν μπερδεύεσε με τα πίτουρα σε τρών' οι κότες.
Οι αντιστοιχίες, δικές σας
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4659093.stm
Είναι 6 τελικά οι εκρήξεις.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
re seis min kanete tetoies genikeuseis...
to provlima einai i amerikaniki exwteriki politiki...
dld thelete o mesos kakoplirwmenos amerikanos na bwrei na apofasisei gia to melon tou kosmou??? tin parti tou kitaei opws kai emeis otan psifizoume, kai sta tetoia tou ti ginete sto afganistan kai opou alou...
to mono pu exw na tous prosapsw einai i egglimatiki ediaforia kai agnia tous... borei o stratos tous na polema sto exwteriko kai oute kan na xeroun to pws kai to giati... kai tous erxete o ouranos sto kefali kai apla den katalavenoun giati autoi oi kakoi anthropoi theloun na tous kanoun makarites...
kai min xexnate kati vasiko...
tha protimousate 10X ton amerikaniko imperialismo apo ton varvaro islamiko kai tromokratia opws ton ekfrazoun ta palikaria sto afganistan...
edw toulaxiston borin na les tin gnomi sou (an kai oxi kai toso fwnaxta polles fores)...
krima tous anthrwpous pantos asxeta an einai ellines i oxi...
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ", ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
ΤΩΡΑ..................................................
ΕΕΕΕΕΕΠ ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ.
ΤΑ ΑΓΓΛΙΔΑΚΙΑ ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΓΚΑ ΕΩΣ ΣΟΥΠΕΡΤΙΓΚΑ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΗΜΟΥΝΑ!
ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΓΓΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΕΣ;
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ
![]()
Πάρε και μια φώτο-γεύση και εντελως συμπτωματικά η φώτο είναι τραβηγμένη στο ΤΙΓΚΑ-ΚΙ
![]()
Πουθενα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για την ασφαλεια μας - σε οποιοδηποτε σχεδον σημειο της πολης μπορει καποιος να φυτεψει εναν εκρηκτικο μηχανισμο και να εξαφανιστει.
Δεν ειναι ομως μονο θεμα ασφαλειας αλλα και πολιτικης - Οι Αγγλοι με την υποστηριξη τους και τις επιλογες τους ηξεραν οτι θα γινουν στοχοι, και το αποτελεσμα ηταν αναμενόμενο......
Σε αυτο το θεμα τουλαχιστο η Ελλαδα εχει παρει το σωστο (κατα την αποψη μου) δρομο.....
Μακρια απο εμας.....
TO 1995 EIMOYN ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΩΝΤΟΣ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΗΜΟΥΝΑ!
ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΓΓΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΕΣ;
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ
![]()
Πάρε και μια φώτο-γεύση και εντελως συμπτωματικά η φώτο είναι τραβηγμένη στο ΤΙΓΚΑ-ΚΙ![]()
TO 1995 EIMOYN ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΩΝΤΟΣ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣ![]()
3 1/2 χρόνια στο Στρατόπεδο της Αντιμάχειας ήμουνα κι εγώ!
Τέθωρας είσαι;
![]()