Ναι υπαρχει τρευλερ 3θεσιοΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θα κατεβεις με τρεΥλερ κατω;![]()
Ναι υπαρχει τρευλερ 3θεσιοΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θα κατεβεις με τρεΥλερ κατω;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
μαλλον θα ερθω και γω με το ντομι,όποιο μεινει, παμε δικαβαλο με τ'αλλο:a07:![]()
τελικα θα γινει πανελινια συναντηση δομινατορ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με ρεκορ συμμετοχωνΑρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
τελικα θα γινει πανελινια συναντηση δομινατορ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
RIDE MORE TALK LESS
τελικά θα ανέβω με άλλον ένα απο κρήτη...αντε να δουμε τι λένε τα χώματα εκει πάνω γιατί εδώ πολύ ξεραίλα...
Θα μαζευτεί αρκετός κόσμος, άντε να χωματωθούμε και λίγο καλοκαιριάτικα...
Παιδια τι επιπεδο δυσκολιας εχει?
Τι εξοπλισμος απαιτηται για το off road κομματι?Kle με sirac και καινουργιος οδηγος θα ειχαν καμια τυχη?
Αν και στριμωγμενος χρονικα και οικονομικα θα με εψηνε...
Υ.Γ Και εγω απο Κρητη...
edit...
σιγουρα μποτουλες , πειγονατιδες επιαγκονιδες , θωρακας .....Αρχικά δημιουργήθηκε από atopos
Τι εξοπλισμος απαιτητε?Αν και στριμωγμενος χρονικα και οικονομικα θα με εψηνε μια πρωτη επαφη...
Υ.Γ Και εγω απο Κρητη...
λεω γω το τι θα παρω διλαδη .....
α και μηχανη .....
αλλα ας μιλησουν οι εμπειρωτεροι .....
βαθμο δυσκολιας .......ρε ποναν α παλικαρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από atopos
Τι εξοπλισμος απαιτηται για το off road κομματι?Kle με sirac και καινουργιος οδηγος θα ειχαν καμια τυχη?
Αν και στριμωγμενος χρονικα και οικονομικα θα με εψηνε...
Υ.Γ Και εγω απο Κρητη...
edit...
Ολη η διαδρομή είναι φλατ χωματόδρομοι. Αν οδηγάς προσεκτικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
Και με κορντούρες μπορείς να έρθεις αλλά θα σκάσεις από τη ζέστη, γι΄αυτό αν μπορείς βρες από κανα φίλο εντουρά θώρακα επιαγκωνίδες για να φορέσεις εντουράδικη μπλούζα.
Αν έχεις μπότες + επιγονατίδες είσαι οκ.
και αδιάβροχο... απ' ότι άκουσα βρέχει καλά στο βουνό....
--> atopos: ψήνεσε? έλα χαλαρά... κι εγώ πρώτη φορά πάω κι άκουσα απο άλλους κρητικούς που πήγαν ότι αξίζει. απο πού είσαι σύντεκνε?![]()
Δυσκολο να βρω δανεικα...Βλεπετε οτι εκτος του οτι ειμαι ο μονος στην παρεα που ξεκινησε να ψευτοασχολειται με λιγα χωματα, ειμαι και ψιλοτεραστιος(1,97 με 125κιλα :-) ).Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Ολη η διαδρομή είναι φλατ χωματόδρομοι. Αν οδηγάς προσεκτικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
Και με κορντούρες μπορείς να έρθεις αλλά θα σκάσεις από τη ζέστη, γι΄αυτό αν μπορείς βρες από κανα φίλο εντουρά θώρακα επιαγκωνίδες για να φορέσεις εντουράδικη μπλούζα.
Αν έχεις μπότες + επιγονατίδες είσαι οκ.
Παιζει να εβρισκα να νοικιασω απο πουθενα ηρακλειο?Κανενα 50αρη θα το εδινα σχετικα ευκολα για 1-2μερες...
Εναλλακτικα ποσο θα μου πηγαινανε επιγονατιδες/επιαγκωνιδες(πανε με μεγεθη αυτα?) και μπλουζακι θωρακα?
Βασικα στις μποτες κολαω περισσοτερο,+ δυσκολα θα βρω ηρακλειο (46-47)και δεν θα χω πολλες επιλογες...
Ισως τσιμπησω κ ενα καλοκαιρινο μπουφανακι στην χειροτερη..
Τεσπα,θα περασω μια βολτα απο ενα δυο καταστηματα και βλεπουμε...
Υ.Γ Με το ανοιγοκλοιομενο κρανακι θα ειμαι οκ?
Υ.Γ zooman:Aπο χερσονησο αδερφε αλλα δουλευω ηρακλειο αυτη την περιοδο,πως λετε να ανεβειτε εσεις?
απο ηράκλειο είμαστε και με το πλοίο την παρασκευή το βράδι ξεκινάμε... και τη κυριακή βράδι πάλι πλοίο. δευτέρα πρωί πρωί απο το βαπόρι θα σκάσω μύτη στη δουλεία... :ZZZ: ε ρεεε γλέντια![]()
δεν ξέρω αν βρεις μπότες σ΄αυτο το νούμερο δανεικές.... ψάξε όμως....
Κατόπιν επικοινωνίας με τον Dr Helman, είπε τα εξής:
1. Συγκέντρωση στο περίπτερο Χαϊδαρίου στις 8:00 πμ για ενημέρωση, τελευταίες λεπτομέρειες, φόρτωση βαν, Roadbook
2. O Helman θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα και σε αρκετά σημεία της διαδρομής θα υπάρχει σήμανση - κορδέλες
ΜΑΖΩΞΗ 8:00 ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 9:00 ΑΥΣΤΗΡΩΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ !!!
Περασα απο motoX στο ηρακλειο κανενα 60-70 ευρω επιγωνατιδες (δεν θυμαμαι μαρκα) μαζι με επιαγκωνιδες,εννοειτε θωρακας ουτε για αστειο και απο μποτουλες μονο κατι streetαδηκες ixs στα 120 ευρω αλλα εκτος του οτι θα ειναι ψιλογελοιες φοβαμαι οτι θα βρασω αμα τις φορεσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από ZooMan
απο ηράκλειο είμαστε και με το πλοίο την παρασκευή το βράδι ξεκινάμε... και τη κυριακή βράδι πάλι πλοίο. δευτέρα πρωί πρωί απο το βαπόρι θα σκάσω μύτη στη δουλεία... :ZZZ: ε ρεεε γλέντια![]()
δεν ξέρω αν βρεις μπότες σ΄αυτο το νούμερο δανεικές.... ψάξε όμως....
Οποτε το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι μποτακι χειμωνιατικο...
Οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ ψηνομαι να ερθω και τοσο πιο πολλες μαλακιτσες ανακυπτουν...![]()
![]()
Υ.Γ Σκηνες παιρνουμε δικες μας μαζι?Παιζει να νοικιασουμε στο camping?
Ουτε εχω ουτε ψηνομαι να κουβαλαω πολλα συμπραγκαλα..
Υ.Γ2 Εαν θετε οι κρητικοι στειλτε κανενα κιν να σας παρω εαν τελικα καταφερω κ μπω στο καραβι..
αν δεν βρισκεις θωρακα ενα τετοιο μπουφαν(με προστασιες) ειναι καλυτερο απο κορντουρα.κρανος εγω πηρα εντουραδικο και βρηκα την υγειά μου,ελαφρυ,αεριζεται πολυ καλυτερα και δεν γινεται το κεφαλι καζανι.Αρχικά δημιουργήθηκε από atopos
Ισως τσιμπησω κ ενα καλοκαιρινο μπουφανακι στην χειροτερη..
Υ.Γ Με το ανοιγοκλοιομενο κρανακι θα ειμαι οκ?
σκηνες εκει δεν νομιζω να εχει,oi διοργανωτες θα εχουν βανακι για την μεταφορα τους.http://www.ecoaction.gr/alternativet...ctivities.htmlΑρχικά δημιουργήθηκε από atopos
Υ.Γ Σκηνες παιρνουμε δικες μας μαζι?Παιζει να νοικιασουμε στο camping?
Ουτε εχω ουτε ψηνομαι να κουβαλαω πολλα συμπραγκαλα..
RIDE MORE TALK LESS