:hypnotize :hypnotize :hypnotize προσπαθω να σας παρακολουθησω αλλα μου ειναι αδυνατο![]()
:hypnotize :hypnotize :hypnotize προσπαθω να σας παρακολουθησω αλλα μου ειναι αδυνατο![]()
Υπομονή και σχετικο φιλτράρισμα. Βασικά άκου τί λέει ο κατανας (aka αρκουδακι) και μη δινεις σημασία σε οτι λεμε οι υπόλοιποιΑρχικά δημιουργήθηκε από iwannidoumaria
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπομονή και σχετικο φιλτράρισμα. Βασικά άκου τί λέει ο κατανας (aka αρκουδακι) και μη δινεις σημασία σε οτι λεμε οι υπόλοιποι
![]()
![]()
ε ναι!
Ειδικοτερα τους "γαμπρους"!
![]()
Όταν διατείνομαι μετ' επιτάσεως ότι είσαι βλάξ, έχω άδικο ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μα δεν είχες αναφέρει 8αρια![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
βασικα υπέθεσα ότι θα το είχε αναφερει ο φίλος της κοπελιάς που πρωτομιλησε για κωνους...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπέθεσε ότι η μαθήτρια θα το καταλάβει.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από iwannidoumaria
:rotflmao:![]()
Κάθε αρχή και δύσκολη...σε 5 μέρες θα πιάνεις ΠΟΥΛΙΑ στον αέρα...:rotflmao:
Ρώτα τον βικερτέντυ. Ξέρει αυτός.![]()
![]()
![]()
δηλαδη το πρωτο βημα που πρεπει να κανω ειναι κυκλους 8αρια γυρω απο κωνους. πρωτα ορθια κ μετα καθιστη? η απο την αρχη ορθια
μπεκατσες?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:rotflmao:![]()
Κάθε αρχή και δύσκολη...σε 5 μέρες θα πιάνεις ΠΟΥΛΙΑ στον αέρα...:rotflmao:
Αχ ρε Χίε τι μου θύμησε η Μαρία τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από iwannidoumaria
δηλαδη το πρωτο βημα που πρεπει να κανω ειναι κυκλους 8αρια γυρω απο κωνους. πρωτα ορθια κ μετα καθιστη? η απο την αρχη ορθια![]()
![]()
![]()
Πες ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αχ ρε Χίε τι μου θύμησε η Μαρία τώρα..![]()
![]()
![]()
![]()
εχμ...όχι..Αρχικά δημιουργήθηκε από iwannidoumaria
μπεκατσες?:rotflmao:![]()
Θυμάσαι τα γελάδια που φαγουρίζονταν και ξύνονταν πάνω στους στύλους ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
εχμ...όχι..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλα αυτά με το ΑΧ-1;
Μην πίνεις πριν τις 5μμ ρε Σταύρο....
Λίγα για το ΑΧ ...γιατί.... ..![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Καλοκαίρι του '08... υπάρχουν λέξεις που καθοδηγούν τη φαντασία πάντως..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πες ρε....![]()
![]()
![]()
το ΑΧ-1 ειναι λιγο μαζεμενο μηχανακι, δε ξερω και το υψος σου αν σε βολευει πανω του στο ορθιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από iwannidoumaria
δηλαδη το πρωτο βημα που πρεπει να κανω ειναι κυκλους 8αρια γυρω απο κωνους. πρωτα ορθια κ μετα καθιστη? η απο την αρχη ορθια
ξεκινα καθιστη και μολις νοιωσεις μια ανεση προσπαθησε να σηκωνεσαι και ορθια στις ευθειες.
η οδηγηση στο χωμα γινεται κατα βασην σε ορθια θεση, απλα ειναι τοσο κουραστικο που κανεις οικονομια δυναμεων και σηκωνεσαι οπου χρειαζεται.
οποτε μαθε εσυ στο ορθιο να νοιωθεις ανεση και το χρησιμοποιεις οπου χρειαζεται.