ΧΤ 600 Ε από' 00 και μετά.
κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο για ξεκίνημα.
ΧΤ 600 Ε από' 00 και μετά.
κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο για ξεκίνημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για τον ιδιο λογο που το εκανες κι εσυ.
ειδε τσοντα με εντουραδες![]()
![]()
![]()
πως φευγει η κοκακολα απο την οθονη?
Να βαλω ΑΖΑΧ?
![]()
![]()
![]()
ΗΛΙΘΙΕ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
πως φευγει η κοκακολα απο την οθονη?
Να βαλω ΑΖΑΧ?
![]()
![]()
![]()
ΗΛΙΘΙΕ
Ρώτα την Λουκία![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
σορρυ για τα greeklish...παρασυρομαι...![]()
(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)
απλα ζητησα τη γνωμη σας μιας και δεν εχω καθολου εμπειρια απο μοτο...επισης σκεφτομαι αν παω σε μαγαζι χωρις να εχω στο μυαλο μου καποιες ο πωλητης μπορει να μου πασαρει οτι θελει μιας και θα καταλαβει οτι δεν ξερω και πολλα.....
επισης να προσθεσω οτι θα ηθελα μια μηχανη σχετικα ευκολη αλλα να μπορω να κανω και κανενα κοντινο ταξιδακι αν χρειαστει αλλα και για μετακινηση στην πολη.επισης μεγαλη μου αγαπη ειναι τα ktm αλλα δεν ξερω αν θα επρεπε να επιλεξω κατι τετοιο για πρωτη μηχανη....απο την αλλη δεν θελω να παρω ομως και κατι που θα το βαρεθω στο χρονο πανω αν καταλαβαινετε τι εννοω.
στο εντουράκι πως κατέληξες; είναι ελαφρύ και εύκολο αλλά θα σε κουράσει στο ταξίδι και νομίζω θα το βαρεθείς σχετικά γρήγορα. Εγώ στην θέση σου θα κοιτούσα κάποιο er-6n . Για ψευδοεντούρο κάποιο kle 250 σε καλή κατάσταση όμως...
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
στο εντουρακι κατεληξα επειδη ειναι ελαφρυ και πιο ευκολο...κανοντας μαθηματα σε honda cb500 μου φανηκε πολυ τανκς φαση....πιο πολυ για μετακινηση σε πολη το θελω και κανα ταξιδι που και που.......και το klx μου φαινεται καλο...:rotflmao:
Όταν λες ταξιδάκι? Αθήνα-Χαλκίδα ένα πράγμα ή Αθήνα-Θεσσαλονίκη?
Sent from me using a computer.
ε μαλλον αθηνα-χαλκιδα και βαλε....για αρχη.....πιστευω....για θεσσαλονικη θελει αλλη μηχανη πιστευω κι οχι κατι τετοιο που ψαχνω...![]()
εσυ καλά κανείς και τα αγαπάς ,αυτα δε ξέρω αν αγαπούν εσένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
.επισης μεγαλη μου αγαπη ειναι τα ktm αλλα δεν ξερω αν θα επρεπε να επιλεξω κατι τετοιο για πρωτη μηχανη....
οπως ειπα δεν εχω εμπειρια οποτε και γι αυτο ζητησα τη γνωμη σας,αν ηξερα δεν θα εμπαινα σ'αυτη τη διαδικασια........
Εγώ λέω να πας με την πρώτη ευκαιρία, σε κάποια μάζωξη, σε κάποιον καφέ που θα κάνουν τα παιδιά από εδώ μέσα και να το κουβεντιάσετε face2face.
Αν ντε και καλά θες να μάθεις από το νετ τι μηχανάκι σε ταιριάζει, ψάξε να βρεις καλοδουλεμένα Honda Degree-Dominator-AX1-XLR. Είναι όλα 250cc, με κοινό κινητήρα, άσπαστα, οικονομικά και με άφθονα ανταλλακτικά.
Το στοιχείο τους είναι η πόλη και θα σε εξυπηρετήσουν μέχρι να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες.
Κράτα λεφτά για εξοπλισμό αλλά και για απορρυπαντικά πιάτων, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
ti ennoeis me ta aporrypantika?ksereis kati pou den kserw?
Παντως ασχετα και με εντουρακι ειδα και το ηονδα ωτρ 250 που μου αρεσε...τι γνωμη εχετε γι αυτο?η αν εχετε να προτινετε κατι πιο οικονομικο σε αυτο το στυλ....![]()