Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται απο απροσεξία και οχι απο την παντόφλα!
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ατυχήματα γίνονται απο απροσεξία ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ και οχι απο ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ την παντόφλα ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ!
![]()
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ατυχήματα γίνονται απο απροσεξία ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ και οχι απο ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ την παντόφλα ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ!
![]()
Κοριτσια να σας επαναφερω στη ταξη?
Μη χανετε το 'ζουμι' επειδη ο φιλος μας ο Λαρσαιος (ειδες φιλε μου που το γραψα και με προφορα, εφαγα το ' ι ') δροσιζεται με την παντοφλα. Σε τελευταια αναλυση δικο του ειναι το ποδι αν θελει ας το χασει! Τελος-τελος και το κεφαλι δικο του ειναι, κι αυτο αν θελει ας το σπασει.
Αν νομιζει οτι η 'αμυντικη' ( το αντιθετο δηλαδη της επιθετικης - για να καταλαβαινομαστε) και προσεκτικη οδηγηση αρκει απο μονη της για να γυριζει καθε μερα σπιτι του ασφαλης , ας το κανει ετσι. Δεν ενοχλει κανεναν.
Βεβαια το ιδιο ισχυει και για το ακριβως αντιθετο. Αν δηλ ντυθεις σας 'αστακος' κι αρχισεις τις σφηνες τα διπλο-τριπλο προερασματα και τις λοιπες μαγκιες που βλεπουμε καθημερινα, μπορει τελικα εσυ να μη παθεις πολλα σε ενδεχομενο ατυχημα αλλα θα παρεις στο λαιμο αλλους που δε φταινε.
Κι επειδη ξεφυγα μαλλον κι εγω, το 'ζουμι' ειναι οτι οσο περισσοτερος εξοπλισμος τοσο το καλυτερο.
Με το κρανος απαραιτητο.Τα υπολοιπα οποιος θελει .
τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται απο απροσεξία άλλων...Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
η παντοφλα δεν προκαλεί ατυχηματα (συνηθως) , δεν σωνει ομως σε περιπτωση ατυχηματος...
Δεν ειναι έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
[...] Σε τελευταια αναλυση δικο του ειναι το ποδι αν θελει ας το χασει! Τελος-τελος και το κεφαλι δικο του ειναι, κι αυτο αν θελει ας το σπασει.[...]
Δε ζεί μονος του, ουτε θα κρυφτεί στη σπηλιά να γλυψει τις πληγές του. Σε νοσοκομείο θα μπει και θα τον πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Ασε που θα πιάνει και θέση που θα χρειαζόταν ενδεχομένως για κάποιον που χτύπησε χωρις να φταίει.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μα το θεμα δεν ειναι τοσο τη θα παθει το ποδι του αμα πεσει με την σαγιοναρα η με την μποτα.
Το θεμα ειναι οτι εκτεθειμενος σε εξωτερικους παραγοντες που μπορουν παρα πολλη ευκολα να του αποσπασουν την προσοχη και να προκληθει ατυχημα , απο ενα πετραδακι που μπορει να του εκτοξευσει ενα διερχομενο αμαξι , μεχρι καποιο εντομο που την ειδε καμικαζι και παει να φαει πανω στα δακτυλακια του ....
εχω καταλάβει την διαφορά απο τα προστατευτικά απο την στιγμη που ξεκίνησα το enduro...!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται απο απροσεξία άλλων...
η παντοφλα δεν προκαλεί ατυχηματα (συνηθως) , δεν σωνει ομως σε περιπτωση ατυχηματος...
απλα μου ειναι δυσκολο...να φορέσω απο το σπιτι στην δουλεια μου παπουτσια για 3-4 λεπτα δρομο.....το κακο ειναι οτι το κάνω καθημερινότητα με αποτελεσμα σηγουρα καποια στιγμη κατι θα γίνει!
κανονίστε να με εχετε φαει και φαω κανα σαβουρι σημερα!!!!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
κανονίστε να με εχετε φαει και φαω κανα σαβουρι σημερα!!!!
και ειναι και κωλομέρα (ημερολογιακά)
φτου φτου φτου
παπουτσακια κι ενα ζευγαρι σανδαλια ή σαγιοναροτσοκαρίνια σε ενα συρταρι του γραφειου και εισαι κομπλε
αυτες οι γ@μημένες ανατολίτικες καταβολές :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
[...]...να φορέσω απο το σπιτι στην δουλεια μου παπουτσια για 3-4 λεπτα δρομο.....[...]
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Άσε που πολύ πιθανό στο νοσοκομείο που θα πάει να έχει επίσχεση εργασίας λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων και λοιπών δυσλειτουργιών..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ειναι έτσι...
Δε ζεί μονος του, ουτε θα κρυφτεί στη σπηλιά να γλυψει τις πληγές του. Σε νοσοκομείο θα μπει και θα τον πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Ασε που θα πιάνει και θέση που θα χρειαζόταν ενδεχομένως για κάποιον που χτύπησε χωρις να φταίει.
![]()
Προσέχουμε για να έχουμε...όλα τ'άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ειναι έτσι...
![]()
Κοιτα , και το καπνισμα αποδεδειγμενα προκαλει καρκινο, αλλα καπνιζουμε σα π@υστηδες !
Και βεβαια ολοι μας πληρωνουμε για τα νοσοκομεια των καπνιστων!
Τελος παντων η προσωπικη μου παντα αποψη και χωρις να θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου, ειναι οτι το ΠΩΣ οδηγουμε ειναι πιο σημαντικο απο το ΤΙ φοραμε. Με απαραιτητη προυποθεση το κρανος ε!
![]()
KAI το πως οδηγούμε ΚΑΙ το τι φοράμε είναι εξίσου σημαντικάΑρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Τελος παντων η προσωπικη μου παντα αποψη και χωρις να θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου, ειναι οτι το ΠΩΣ οδηγουμε ειναι πιο σημαντικο απο το ΤΙ φοραμε.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Καλα....
Το τι φορουμε δεν εχει καμια σημασια με το πως οδηγουμε.
Εχει να κανει με το ΤΙ οδηγουμε (μοτοσυκλετα στην προκειμενη περιπτωση)
Ο καθενας ειναι ελευθερος να κυκλοφορει οπως γουσταρει αρκει να εχει επιγνωση των πραξεων του, αλλα τα παιρνω κρανιο οταν ψαχνετε απεγνωσμενα τροπους να δικαιολογησετεε την μαλακια που σας βαραει στο κεφαλι.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Το πετραδάκι πονάει και πάνω από την μπότα! (έφαγα ένα προχθές..)
Με σαγιονάρα απλά ανοίγει τρύπα. Για να μην πω για μελισσούλες κλπ..
Ωραία τα βιντεάκια.![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ο καθενας ειναι ελευθερος να κυκλοφορει οπως γουσταρει αρκει να εχει επιγνωση των πραξεων του, αλλα τα παιρνω κρανιο οταν ψαχνετε απεγνωσμενα τροπους να δικαιολογησετεε την μαλακια που σας βαραει στο κεφαλι.
+ οσα!
Ορισμενοι τον ΜΠαιζετε κανονικα και μυαλο δεν προκειται να βαλετε στον αιωνα τον απαντα!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ που και αργα να πηγαινεις, αμα τα πατησεις τον ηπιες!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να μπλεξει η σαγιοναρα και να μη προλαβεις να κατεβασεις ποδι!
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ απο τη γλιτσα στο δαχτυλο να σου φυγει και εκεινη τη στιγμη να φυγει το ποδι απο το μασπιε, οποτε και το ποδαρακι το απλυτο θα μπλεξει αναμεσα σε ασφαλτο και μασπιε...
Εδω σου γυρναει απο τη μπιχλα περπατωντας και σκονταφτεις!
ΚΑΝ ΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΑΣ!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!
Ντισκλεημερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
+ οσα!
Ορισμενοι τον ΜΠαιζετε κανονικα και μυαλο δεν προκειται να βαλετε στον αιωνα τον απαντα!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ που και αργα να πηγαινεις, αμα τα πατησεις τον ηπιες!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να μπλεξει η σαγιοναρα και να μη προλαβεις να κατεβασεις ποδι!
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ απο τη γλιτσα στο δαχτυλο να σου φυγει και εκεινη τη στιγμη να φυγει το ποδι απο το μασπιε, οποτε και το ποδαρακι το απλυτο θα μπλεξει αναμεσα σε ασφαλτο και μασπιε...
Εδω σου γυρναει απο τη μπιχλα περπατωντας και σκονταφτεις!
ΚΑΝ ΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΑΣ!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!
Θελω να συμπληρωσω οτι παρ'οτι ο ντιμχιος συμφωνει μαζι μου τοσο που με εκανε και κουοτ, εμενα τα αλτρουστικα συναισθηματα μου με παρετρυναν να ειμαι τοσο καυστικος και μαλιστα την ωρα που πληκτρολογουσα ετρεχαν δακρυα αγαπης, σε αντιθεση με τον ντιμχιο που τα γραφει επειδη του εληξε το τονερ και του μπαγιατισαν τα μελανια.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?