Πες μου ένα λόγο, για τον οποίο πιστεύεις ότι ευθύνεται κάποιος εκτός των εμπλεκομένων.Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Πειτε μου ενα λογο για να μην σιχτιριαζω "οποιον" εκει "πανω" ευθυνεται για ολα αυτα...![]()
Πες μου ένα λόγο, για τον οποίο πιστεύεις ότι ευθύνεται κάποιος εκτός των εμπλεκομένων.Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Πειτε μου ενα λογο για να μην σιχτιριαζω "οποιον" εκει "πανω" ευθυνεται για ολα αυτα...![]()
Life begins at 45°.
Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι, ειδικά όταν αφήνουν πίσω οικογένεια.
Επειδή έτυχε να γνωρίζω γνωστό της κοπέλας που ενεπλάκη στο ατύχημα και συνελήφθη έμαθα ένα αρκετά συνταρακτικό γεγονός!
Αμέσως μετά το ατύχημα, το παλικάρι σηκώθηκε και ήταν μια χαρά! Πήγε η κοπέλα κοντά του και εκείνος ήταν πολύ ψύχραιμος και φιλικός και ήθελε να δει τη ζημιά που είχε πάθει το αυτοκίνητο. Έδωσε μάλιστα και το κινητό της γυναίκας του για να την πάρουν να της πουν ότι ήταν μια χαρά!
Δυστυχώς ξεψύχησε στο ασθενοφόρο από εσωτερική αιμοραγία![]()
![]()
Βαρια κουβεντα γαμωτοΑρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
ξεψύχησε
The only easy day was yesterday.
θλιψη.. θλιψη .. και ξανα θλιψη..
και θα συνεχισουμε να θλιβομαστε και να ευχομαστε καλα κατευοδια μεταξυ μας
εως οτου καταλαβουμε οτι καβαλωντας τα μηχανακια μας,
ειμαστε εκτεθειμένοι σε χιλιους κινδυνους τους οποιους , οσο μικραινουμε την ταχυτητα
που κινουμαστε,τοσο περισσοτερο τους ελαχιστοποιουμε.
God's only excuse is that He does not exist.Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Friedrich Nietzsche
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Σκατά....
Κουράγιο για τους κοντινούς του ανθρώπους....
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
+ απειροΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
God's only excuse is that He does not exist.
Friedrich Nietzsche
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club