Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Προσοχή στον δημόσιο δρόμο.. το κάνουμε;

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Το κόκκινο φανάρι δεν ειναι λάθος ειναι ωχαδερφισμός,μαγκια,απερισκεψία,αδιαφορια κτλ.Πως μπορούν να ξεριζωθούν αυτα απο το μυαλο του Ελληνα δεν ξερω.Ως τοτε θα σκοτώνονται σαν τα κοτόπουλα άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα.

Ατυχηματα γινοντουσαν, γινονται και θα συνεχισουν να γινονται, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολο τον κοσμο. Στην Ελλαδα, ως γνωστον, οι νεκροι ετησιως απο τα τροχαια, ειναι περισσοτεροι απο τους Αμερικανους που σκοτωνονται στο Ιρακ, αρα κατι φταει και μαλλον δεν ειναι η κακη ποιοτητα των δρομων.

Κυριως IMHO, αυτο γινεται διοτι τον ΚΟΚ τον εχουμε γραμμενο. Και κυριως εμεις με τα μηχανακια με τη συνομοταξια των 'σκουτεραδων'να εχει την αρχηγια ( παροτι δε μου αρεσει να κατηγοριοποιω - σκουτεραδες, TDMαδες κλπ). Ανθρωποι που πηραν μηχανακια για να 'κανουν τη δουλεια τους' πιο γρηγορα νομιζουν οτι το πιο γρηγορα σημαινει παω απο το πεζοδρομιο οταν εχει κινηση, η δε σταματαω σε κανενα χρωμα του φαναριου κλπ

Φλας πριν στριψει εχετε δει κανεναν να αναβει?

Το ιδιο συμβαινει και με τα κοκκινα.Λες ' αφου δεν ερχεται κανεις τι να περιμενω μεσα στον ηλιο, με μπουφαν, γαντια, μποτες , Δε γ@μιεται' Δηλαδη κρινεις μονος σου τι πρεπει να κανεις και δεν ακολουθεις τον γενικο κανονα δηλ τον KOK

Και αν θελετε να το γενικευσουμε λιγακι, το μεγαλο προβλημα στη Ελλαδα ειναι οτι ενω οι νομοι υπαρχουν κανεις δε τους τηρει, και μαλιστα χωρις καμμια σχεδον επιπτωση.

Επισης βοηθαει οτι σα λαος ειμαστει θρασεις. Σταματας στο φαναρι και σου κορναρει ο πισω να προχωρησεις πανω στη διαβαση ( που μαλλον περναει και κοσμος εκεινη την ωρα) για να χωρεσει να περασει μπροστα σου. Διοτι τα μηχανακια πρεπει να ειναι παντα πρωτα στο φαναρι. Λες και θα φτασει πιο γρηγορα αν ξεκινησει πρωτος απο το φαναρι.

Ή εισαι πισω απο ενα κονβο'υ' μοτοσυκλετων σε μποτιλιαρισμα και εχεις τον π@π@ρ@ με το παπι που δε μπορει να περιμενει και θελει να τους προσπερασει ολους γιατι ειναι πιο γ(λ)ηγορος .

Θα ξεχναγα τελος την τελευταια μοδα με τα κινητα. Αν τον πετυχεις να μιλαει στο τηλεφωνο θα πρεπει να τον συγχαρεις, διοτι τωρα ολοι στελνουν sms ενω οδηγουν , και καπνιζουν εννοειται, ταυτοχρονα.

Μ'αυτα και μ'αυτα εχουμε τοσους νεκρους στο δρομο καθε χρονο.

ΥΓ Μη πει κανενας γιατι δε γραφω για τα αυτοκινητα, γιατι εδω ειναι μοτο φορουμ και κοιταμε πρωτα τα του οικου μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Οσον αφορα την αρχικη ερωτηση του thread...ναι το εχω κανει σε δημοσιο δρομο...ηταν βεβαια κατα τις 4 τα ξημερωματα κι ειχε πιει και λιγο η κοπελα...ωραια ηταν!!!
    Και ηταν και ...¨ασφαλες¨ ε????
    ...cause the place seems still alive...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Οσον αφορα την αρχικη ερωτηση του thread...ναι το εχω κανει σε δημοσιο δρομο...ηταν βεβαια κατα τις 4 τα ξημερωματα κι ειχε πιει και λιγο η κοπελα...ωραια ηταν!!!
    Και ηταν και ...¨ασφαλες¨ ε????
    Eξαρτάται από το αν είχες σταθμεύσει σε ειδικό χώρο Parking ή, έστω, αν είχες βάλει το προειδοποιητικό τρίγωνο !!!
    Dura lex, sed lex.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Eξαρτάται από το αν είχες σταθμεύσει σε ειδικό χώρο Parking ή, έστω, αν είχες βάλει το προειδοποιητικό τρίγωνο !!!

Μονοδρομος ηταν,ειχα STOP και βγηκα αερα...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Μονοδρομος ηταν,ειχα STOP και βγηκα αερα...
    Πάντα "όρθιος" φίλε !! :wacko:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν βλέπω όμως να βελτιώνεται η κατάσταση όσο περνανε τα χρόνια...

Προσωπικά εγω αν μπορούσα θα έβαζα πρόστιμο 1000 Ευρω πληρωτέο στον μπάτσο με απόδειξη επι τόπου, και αφαίρεση διπλώματος για 1 χρόνο, μετα θα εβαζα τροχονόμους σε ολες τις πόλεις να κόβουν 1000ρικα. Οποιος δεν εχει 1000ρικο πάνω του, κατάσχεση οχήματος και να τα πληρώσει 2πλά.
    Να δείς για πότε θα το κόβανε το κόκκινο οι Ελληναράδες.
    Θα πρέπει όμως να κάνουν το ίδιο και σε όσους πάνε με 200..
    Υπενθυμίζω πως, όσο παράβαση του ΚΟΚ είναι η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 'άλλο τόσο παράβαση είναι και το να πηγαίνεις με 200 (ενίοτε και περισσότερο παράβαση το δεύτερο, ανάλογα το όριο του δρόμου κλπ.). Γιατί κόπτεσθε (μόνο) για το κόκκινο και κάνετε την πάπια για την υπερβολική ταχύτητα???
    Όσο εγκληματίας είναι αυτός που παραβιάζει το κόκκινο, άλλο τόσο είναι κι αυτός που πάει με 200. Σε περίπτωση σύγκρουσης δύο "εγκληματιών" απλά θα σκοτωθεί αυτός που επιβαίνει στη μοτοσυκλέτα (ή/και ο συνεπιβάτης του) και θα επιβιώσει αυτός που οδηγεί το φορτηγό...
    Όπως ο κάθε μοτοσυκλετιστής από "εθισμό", κα@λα, δυνατότητα ή, απλά, βιασύνη μπορεί ενίοτε να πηγαίνει με 200, έτσι και ο κάθε φορτηγατζής (Ι.Χής, μοτοσυκλετιστής κλπ.) από "εθισμό", κα@λα, δυνατότητα ή, απλά, βιασύνη μπορεί ενίοτε να παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη. Από άποψη ΚΟΚ, κινδύνου, "εγκληματικής αμέλειας", "Ελληναράδικης¨ νοοτροπίας: καμία διαφορά. Αν θέλουμε στη φυλακή (ή τον τάφο) το "εγκληματικό γουρούνι" που παραβιάζει το κόκκινο, γιατί δεν θέλουμε το "εγκληματικό γουρούνι" που πηγαίνει με 200??
    Όστις αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
    (Μην παρεξηγηθώ.... έχω "υποπέσει" και στις δύο "εγκληματικές παραβάσεις" )
    Dura lex, sed lex.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ας μειωθούν όλα, το κόκκινο μπορεί να παει 1000 Ευρω?

Το θέμα είναι οτι το να σταματήσει κανείς στο κόκκινο στη χώρα μας εχει καταντήσει προαιρετικό.
    Ας τα βγάλουν όλα να τα κάνουν στόπ, καλύτερα θα ναι.
    όχι μόνο το κόκκινο !!!
    και η αναστροφή !!!
    είναι εξ'ίσου, αν όχι ακόμα πιο επικύνδινη !!!

Όσο για τα υπόλοιπα ........ ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.....
    Οδηγώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τη μηχανή μου, βρέξει - λιάσει - χιονίσει !!!
    Το πρώτο και βασικό μου μέλημα είναι το να επιστρέψω στο σπίτι μου γερός !!!
    Θεορώ ότι δεν έχω ΠΟΥΘΕΝΑ προτεραιότητα και σε κάθε στυροδρόμι έχω δεν έχω στοπ, κόβω ταχύτητα και ελέγχω !!!
    Στο πράσινο κόβω ταχύτητα, ακριβώς για να μπορώ να αντιμετωπίσω την ανοησία του άλλου ......
    Να το βράσω το ότι είχα προτεραιότητα αν είναι να καταλήξω στο νοσοκομείο ή ακόμα χειρότερα στο νεκροτομείο ......
    Εχω μεγαλώσει και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν !!!
    Καβαλάω μηχανή για το κέφι μου, γιατί το γουστάρω και όχι για να αποδείξω ότι είμαι χεράς ή ο έλληνας Rossi ........ ας με θεωρούν κουλό ........... ειλικρινά δεν δίνω μία !!!
    Θα ανοίξω μόνο σε Ε.Ο. και μόνο σε κομμάτια που δεν έχουν παράδρομους, έχουν μεσαίο διάζωμα και καλή ορατότητα ......... πουθενά αλλού !!!

Κότα ;;; Ίσως !!!

Αλλά ΟΡΘΙΑ κότα !!!

Πρώτο μέλημα επιστροφή σε ΕΝΑ κομμάτι και ΟΡΘΙΟΣ !!!
    Η κόρη μου με πριμένει και με χρειάζεται !!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εδώ τι ακριβώς κάνΟμε παίδες...? νομοθετούμε, ορίζουμε πρόστιμα, ποινές κλπ...?

Ας σοβαρευτούμε λίγο και να παραδεχθούμε, ότι από την στιγμή που κινούμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ, όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας.Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.

Και καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Η Έρρικα παραπάνω τα έβαλε κάπως στην θέση τους.

ERRIKA εχεις οδηγήσει στην Αγγλία?
    Άλλο το λάθος κι αλλο η μ@λ@κία που δέρνει τον Ελληνα.
    Παλια πέρναγα κι εγω με κόκκινο όπως σχεδόν όλοι, μεχρι το 1990 που πήγα για σπουδές στην Αγγλία και τότε κατάλαβα... από τότε δεν εχω περάσει ποτέ ξανά με κόκκινο.
    Ούτε κατα λάθος, ούτε στις 2 το πρωι σε ερημο επαρχιακό δρόμο.

Σίγουρα θα περάσει κάποιος χαζεμένος κατα λάθος και στην Αγγλία, είναι όμως μια στο εκατομμύρο να συμβεί αυτό, ενω αν κάτσεις 10 λεπτά πχ Κηφησίας και Αλεξάνδρας θα μετρήσεις τουλάχιστον 50 να περνάνε με κόκκινο, μαζί και λεωφορεία, τρόλλευ κλπ.

Οπως καταλαβαίνεις είναι αλλο το θέμα, μην το κουκουλώνουμε.
    Επειδή όμως δεν ζούμε στην Αγγλία και μέχρι να γίνουμε ...... προσαρμόζουμε την οδήγησή μας στις εδώ καταστάσεις και συνθήκες !!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ !!!
    Πολύ σωστά λέμε όλοι ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των οδηγών ............ μέχρι όμως να γίνει αυτό, ας κλείσουμε λίγο το γκάζι .......... η ζημιά είναι αμετάκλητη και μη αναστρέψιμη !!!
    Η ζωή δεν είναι Playstation3 .......... αν γράψει GAME OVER ......... δεν έχει κουμπί για να ξαναρχίσεις !!!
    Εμείς πρώτοι απ' όλους οφείλουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας .............

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Ας σοβαρευτούμε λίγο και να παραδεχθούμε, ότι από την στιγμή που κινούμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ, όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας.Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.
    δεν διαβασα το τρεντακι... αλλα τις προαλλες εφερα τον εαυτο μου να ζει σε μια απο τις ευρωπα'ι'κες χωρες...

Ειλικρινα ..το γεγονος και μονο οτι απαγορευεται η διηθηση... με καναν να σκεφτω οτι καταργει την μιση "πρακτικοτητα" της μοτοσυκλετας....Θα φτασω δηλ. πιο οικονομικα.,..Αλλα εφοσον απαγορευεται η σφηνα ακομα και σε σταματημενα αυτοκινητα...ΔΕ θα φτασω και ΓΡΗΓΟΡΑ... ξενερωσα....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Ειλικρινα ..το γεγονος και μονο οτι απαγορευεται η διηθηση...
    ΚΑΙ στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΚΑΙ στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!
    το ξερω ...απαγορευεται οσο και το να πεταξεις σκουπιδια απο το αυτοκινητο στο δρομο....

το θεμα ειναι οτι δεν εφαρμοζεται...ΔΕΝ υπαρχει ο φοβος/σεβασμος του νομου....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Απλά έχουμε μπερδευτεί λιγάκι και εκμεταλλευόμαστε την ανοχή που υπάρχει σε κάποιες παρανομίες που κάνουμε όλοι.
    Αν σεβόμασταν περισσότερο τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων θα κάναμε λιγότερες παρανομίες.
    Προκειμένου να κινηθούμε ταχύτερα είτε γιατί βιαζόμαστε είτε για να ανέβει η αδρεναλίνη μας, κάπου το χάνουμε.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
    από zephyr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2006, 11:43
  2. MotoGP σε δημοσιο δρομο.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2006, 10:18
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 20:43