Σελίδα 3 από 26 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Αμα εχουν τα κοτσια , ας παν να παρκαρουν με τα βυτια μπροστα απο τη βουλή και μεσα στο συνταγμα.
    + OΣΑ !!!!!

Άν δέν τροφοδοτήσουν και τα καράβια, που έιπαν πως δέν θα τροφοδοτήσουν, τον ήπιαμε και εμείς(η παρέα μου) και οι προκαταβολές μας την Παρασκευή......
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    + OΣΑ !!!!!

Άν δέν τροφοδοτήσουν και τα καράβια, που έιπαν πως δέν θα τροφοδοτήσουν, τον ήπιαμε και εμείς(η παρέα μου) και οι προκαταβολές μας την Παρασκευή......
    MONO ο νεοέλληνας , δειλός , κάφρος , απαίδευτος τσόγλανος θα σκεφτοταν να τιμωρήσει και τους υπόλοιπους συμπολίτες του για να πετύχει το σκοπο του.

Ειλικρινα , αμα κατεβαιναν με τα βυτιοφορα στη βουλή, οχι για να τα σπασουν , να κανουν γυρω γυρω τη βουλη πατωντας κορνα για κανα 3ωρο...ΕΓΩ μαζί τους .... με 1000 !!!

Ποσο μικρος και σκοτοψυχος πρεπει να εισαι να στερησεις τις διακοπες απο τον συνανθρωπο σου , για να διαμαρτυρηθεις.Ποσο ρε γμτ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    και εγω που παρασκευη φευγω οδικως για Ηγουμενιτσα...
    απλως τον πινω λοιπον και δε παω πουθενα.
    ενα γαμημενο χρονο περιμενω να παρω μια αδεια το καλοκαιρι να παω να ηρεμησω λιγο και φυσικα μου γαμανε τα παντα.
    Ε καλά.
    Μην είσαι τόσο ακραίος.
    Θα βρείς έξω από την Αθήνα.
    Εδώ μέσα είναι το πρόβλημα.
    Ξεκίνα το ταξιδάκι σου και το πολύ πολύ όπου βρίσκεις σταμάτα για φουλάρισμα έτσι ώστε να φτάσεις φουλαρισμένος πάνω.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    καλά όλα αυτά εμείς γιατί τρέχουμε μαζικά να γεμίσουμε τα ρημάδια μας? δηλαδή σε μία ενεργειακή κρίση τι θα κάνουμε,θα σκοτωνώμαστε για 1 λίτρο ? παιδιά έτσι όπως αντιδράμε δηλαδή αδειάζοντας τα βενζινάδικα σε 1 24ωρο γινόμαστε ο καλύτερος στόχος και για την κυβέρνηση αλλά και για οποιοδήποτε καλομαθημένο κλάδο που επιτέλους προσπαθούν να απελευθερώσουν.
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    Ε καλά.
    Μην είσαι τόσο ακραίος.
    Θα βρείς έξω από την Αθήνα.
    Εδώ μέσα είναι το πρόβλημα.
    Ξεκίνα το ταξιδάκι σου και το πολύ πολύ όπου βρίσκεις σταμάτα για φουλάρισμα έτσι ώστε να φτάσεις φουλαρισμένος πάνω.
    Μακάρι να είναι ετσι οπως τα λες φιλε μου αλλιως με φανταζεσαι να μη βρισκω να γεμισω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
    καλά όλα αυτά εμείς γιατί τρέχουμε μαζικά να γεμίσουμε τα ρημάδια μας? δηλαδή σε μία ενεργειακή κρίση τι θα κάνουμε,θα σκοτωνώμαστε για 1 λίτρο ? παιδιά έτσι όπως αντιδράμε δηλαδή αδειάζοντας τα βενζινάδικα σε 1 24ωρο γινόμαστε ο καλύτερος στόχος και για την κυβέρνηση αλλά και για οποιοδήποτε καλομαθημένο κλάδο που επιτέλους προσπαθούν να απελευθερώσουν.
    τι να κανουμε ρε φιλε αναγκη ειναι δε το κανουμε για χομπι το να γεμιζουμε τα ρεζερβουαρ μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Μακάρι να είναι ετσι οπως τα λες φιλε μου αλλιως με φανταζεσαι να μη βρισκω να γεμισω?
    Θα βρεις θα βρεις
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Συγνώμη που διακόπτω, αλλά τις άδειες που και ποιοί τις πουλάνε? (Το οποίον ισχύει και στα ταξί αν κάτι δεν έχει αλλάξει)

Που τις πληρώσανε τις 200.000 χιλιάδες δηλαδήΣ? Και δεν ήξεραν για την ευρωπαική νομοθεσία ούτε αυτοί ούτε οι τράπεζες που έδωσαν τα φράγκα?

Και τέλος τι θα πει θα χάσουν τα λεφτά τους? Μία επιχείρηση είναι και τα 200 είναι ένα πάγιο της. Το δάνειο που έσκασαν για να πάρουν την άδεια θα αποσβεστεί με πώληση της άδειας, ή απο τους ναύλους? Μα δουλευόμαστε τόσο πια σε αυτή τη χώρα που ούτε 1+1 δεν συντονίζουμε πόσο κάνει?

Και τι ακριβώς θα πει κλειστό επάγγελμα? Δηλαδή αν απελευθερωθεί η πρέζα θα κάνουν απεργία τα βαποράκια?

Αντε, με τον κάθε νταβατζή σε αυτή τη χώρα.

PS Ποδήλατο uber alles και να πάνε να μαμηθούν όλοι τους. Αλλα ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ γαμώτοοοοοοο.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις στην εθνικη
    θα βαρεθεις να φουλαρεις με το φοβο οτι δε θα βρεις παρακατω
    το 2008 το σεπτεμβρη με τις απεργεις παλι ,ξεκινησα με 3 φιλους για σερρες και μετα τη χαλκιδα οπου σταματαγαμε βρισκαμε παντου.τοτε αλλοι 30 εκλαιγαν που δεν αποφασησαν να ξεκινησουν και εχασαν το νταβαντουρι στην πιστα.12 μηχανακια μονα τους απ ολη την ελλαδα.....

μην αναβαλεις τις διακοπες σου το προβλημα ειναι στην αθηνα στην επαρχια δεν θα προλαβει να φανει

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Συγνώμη που διακόπτω, αλλά τις άδειες που και ποιοί τις πουλάνε? (Το οποίον ισχύει και στα ταξί αν κάτι δεν έχει αλλάξει)

Που τις πληρώσανε τις 200.000 χιλιάδες δηλαδήΣ? Και δεν ήξεραν για την ευρωπαική νομοθεσία ούτε αυτοί ούτε οι τράπεζες που έδωσαν τα φράγκα?

Και τέλος τι θα πει θα χάσουν τα λεφτά τους? Μία επιχείρηση είναι και τα 200 είναι ένα πάγιο της. Το δάνειο που έσκασαν για να πάρουν την άδεια θα αποσβεστεί με πώληση της άδειας, ή απο τους ναύλους? Μα δουλευόμαστε τόσο πια σε αυτή τη χώρα που ούτε 1+1 δεν συντονίζουμε πόσο κάνει?

Και τι ακριβώς θα πει κλειστό επάγγελμα? Δηλαδή αν απελευθερωθεί η πρέζα θα κάνουν απεργία τα βαποράκια?

PS Ποδήλατο uber alles και να πάνε να μαμηθούν όλοι τους. Αλλα ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ γαμώτοοοοοοο.
    λες να της πω της αλληνης να παρουμε τα ποδήλατα μεχρι ηγουμενιτσα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    ας παν να παρκαρουν με τα βυτια μπροστα απο τη βουλή και μεσα στο συνταγμα.
    Αυτην την χαζομαρα-καραμελα με την βουλη οταν την ακουω μου αναβουν τα λαμπακια.

Για εμενα ειναι αδικοι που αποφασισαν να κανουν την απεργια σε αυτην την χρονικη στιγμη, το κατα ποσον εχουν δικιο δεν το γνωριζω καλα.

Υγ. Προσωπικα ομως θα ηθελα να κρατησει οσο περισσοτερο γινεται μπας κ δουμε το κεντρο της αθηνας ανθρωπινο

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

να της πεις, να της πεις! ώσπου να πάτε, να κανετε και τις βόλτες και να γυρίσετε, θα σου έχει φτιάξει μπούτι ΑΑΑ!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αν συμφωνήσει θα πει οτι σε αγαπάει βρε....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Αυτην την χαζομαρα-καραμελα με την βουλη οταν την ακουω μου αναβουν τα λαμπακια.

Για εμενα ειναι αδικοι που αποφασισαν να κανουν την απεργια σε αυτην την χρονικη στιγμη, το κατα ποσον εχουν δικιο δεν το γνωριζω καλα.

Υγ. Προσωπικα ομως θα ηθελα να κρατησει οσο περισσοτερο γινεται μπας κ δουμε το κεντρο της αθηνας ανθρωπινο
    Δε μου λες ?
    Εσυ οταν προτωηρθες εδω στο forum κι εψαχνες κατι πληροφοριες για το CBF σου ?...γιατι εγραψες σε motoforum και οχι στο cosmopolitan..gr ???

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

λοιπον ρωταω εγω τωτα και απαντηστε μου εσεις...

το 2004 αγορασαμε αδεια ταξι με ΔΑΝΕΙΟ ,150.000 ? για να μπορει ο πατερας μου να συνεχισει να εχει δουλεια ,μιας και εχασε την προηγουμενη(μη ρωτησετε πως μεγαλη ιστορια) ...
    αν η ευρωπαικη ενωση ειχε σκοπο να τις ελευθερωση στο μελλον γιατι εμενα μου εδωσε δανειο η τραπεζα?
    γιατι το κρατος τοσα χρονια αφηνε ανεξελεγκτες τις αγοραπωλησιες αδειων ταξι/φορτηγων και δεν ξερω γω τι αλλο?μηπως τους συμφερει?
    καποιος παραπανω το ειπε...
    υπαρχουν αρκετοι στον κλαδο που πραγματικα κονομανε απο την δουλεια αλλα υπαρχουμε και εμεις που δεν κονομαμε αλλα τα φερνουμε βολτα ισα-ισα καθε μηνα.ειμαστε νομιμοτατοι ,πληρωνουμε την εισφορα μας στο ΟΑΕΕ χωρις καθυστερηση καθε μηνα,πληρωνουμε το ΦΠΑ μας δεν κλεβουμε απο κανεναν...
    με την υπαγωγη του κλαδου στα βιβλια και στον ΦΠΑ (ειμαι και ημουν υπερ του μετρου) και με ελεγχους το κρατος δεν θα εισπραξει απο εμας αυτα που πρεπει?ποιος ο λογος λοιπον να απελευθερωθει το επαγγελμα?
    θελετε να σας το πω αλλιως...θα προτιμουσα να εκανε απελευθερωση υπηρεσιων και οχι επαγγελματος με αυτο το τροπο θα κατεβαιναν και οι τιμες για τους πελατες μας και δεν χα ειχαμε αυτο το χαλι οπως με το ΦΠΑν που παλι στην τσεπη του συνταξιουχου και μισθωτου μετακυλαει...

Σελίδα 3 από 26 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 08:28