Τώρα τα έχω πάρει.
Ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων για αυτά που θα γράψω αλλά είναι και οι ράκες του DukasII.
Πρώτα πρώτα, Nostra τσάκω όσες γουστάρεις.![]()
![]()
![]()
Θες να κάνεις απεργία, κάντην.
Εμένα γιατί με γ@μάς όμως; Κι όχι μόνο έμένα αλλά όλο το κράτος. Και να θυμίσω δεν έχουμε χούντα, εκλεγμένη κυβέρνηση έχουμε. Κι εγώ δεν τους ψηφίζω τους μ@λάκες κι εγώ τα έχω πάρει με τις απίστευτες κλεψιές και λαμογιές που έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αφού αυτοί είναι κλέφτες να βγάλω κι εγώ την παπαρδέλα μου και να γ@μάω όποιον έχω δίπλα μου.
Ειπώθηκε σε άλλο topic ότι και καλά δεν είναι σοβαρό επιχείρημα ότι κάποιοι θα χάσουν τις διακοπές τους. Μπα! Σοβαρά;;;; Και που ξέρεις εσύ ρε φίλε τι σκατιές έχω φάει 11,5 μήνες στη δουλειά για να "ζήσω" αυτές τις 15 μέρες των διακοπών;
Που ξέρεις εσύ με τι κόπο και αγώνα αποφάσισε ο Ιταλός ο Γερμανός ο Ρώσος να κάνει διακοπές και να αφήσει τα ωραία του λεφτάκια στη χώρα μας; Κλειστον λοιπόν στο δωμάτιο του με το νοικιασμένο του αυτοκίνητο στεγνό από βενζίνη κι αν σε ρωτήσει γιατί ρε φίλε φορτηγατζή με κάνεις να μισώ τη χώρα σου και να το διαλαλώ όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, εσύ απάντησε του ότι πλήρωσες μαύρη μια άδεια 200.000 και τελικά αποδείχτηκε μαλ@κία σου.
Και τέλος μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι όσο βλάπτουμε τον τουρισμό, τόσο επιβαρύνουμε το μέλλον των παιδιών μας.