Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: Έλληνας Ζητάς vs Γιαπωνέζο Ζητά.Video

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα εισαι μαλακας ρε κωστα???

αυτοι που περιγραφεις δεν ειναι αστυνομια ρε.η ιεραποστολικη διακονια της ελλαδας ειναι!!!

δεν ηξερα οτι εισαι θρησκος
    τα παραειπα ε?

Μα ειναι κι αχρηστοι , δυο φορες με εχουν καταδιωξει ,δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα. Κι αν δε σταματαγα ακομα θα με κυνηγαγανε:rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    τα παραειπα ε?

Μα ειναι κι αχρηστοι , δυο φορες με εχουν καταδιωξει ,δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα. Κι αν δε σταματαγα ακομα θα με κυνηγαγανε:rotflmao:
    να μουνα απο μια μερια οταν σταματησες να ακουσω διαλογο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

οι ενστολοι για εμενα ειναι 2 ειδων .
    οι σκατομπατσοι του κερατα που πιστευουν οτι μπορουν να γαμουν και να δερνουν επιδη εχουν στολη ..
    και οι αστινομικοι που ειναι απλα για την προστασια του πολιτη.
    το κακο ειναι οτι και οι δυο φωρανε την ιδια στολη και ειναι δυσκολο να τους ξεχορισεις απο μακρια .και ετσι αθελα μας δινουμε αξια στους σκατομπατσους και τους εξισονουμε με τους αστυνομικους, η αθελα μας υποβηβαζουμε τουσ αστυνομικους και τους εξισονουμε με τους σκατομπατσους.
    το θεμα ειναι οτι πρεπει εμεις να ειμαστε σωστοι οποτε δεν εχουμε να φοβομαστε απο τους αστυνομικους. οσο για τους σκατομπατσους του κερατα ????? αυτους αν ειμαστε σωστοι μπορουμε να τους βαλουμε στην θεση τους....
    περιστατικο που μου σηνεβη.
    ειμαι χημωνα στο ν ψυχικο με το zzr εχει σκοτινιαση και οπως ξερετε εκει ειναι ολλο πρεσβιες κλπ. ξαφνου πεταγετε ενας σκατομπατσος μπροστα μου και μου κανει σινιαλο να σταματισο οπως και κανω. μου ζηταει τα χαρτια μου και αφου βλεπει οτι ειμαι σωστος μου λεει.
    η εξατμηση σου κανει φοριβο πανω απο το οριο θα σε γραψω.
    (σημιωση οτι εχω βαλει προσφατα ολοσομη vans & hans με ομολογκασιον να μην κανει θοριβο γιατι δεν μου αρεση να ενοχλω)
    και που με μετρισες και ειδες οτι η εξατμηση μου κανει θοριβο? που ειναι το οργανο που με μετρισες? μπορω να το δω?
    δεν χριαζετε να εχω μηχανιμα με το αυτι ακουγετε οτι ειναι πανω απο το οριο..
    σωβαρα ρε μεγαλε????? για ανοιξε το στομα σου να παρω το χαρτακι που τιποσε το κεφαλι σου να δω ποσα ντισιμπελ βγαζω...
    προσεχε πως μηλας θα σε παω μεσα ... ( με τσαμπουκα)
    σωωωωπα ρε !!! αλιθεια ? πρεπει αν τρομαξω τωρα? και εγω θα σου κανω αγωγη για καταχρηση εξουσιας, πιοσ νομιζεις οτι εισαι ο ρομποκοπ? ο νομοσ λεει οτι για να μετρισεις ενα οχημα αν κανει θοριβο χριαζεσε οργανο και η μετριση γινετε με προδιαγραφες και πρεπει το μηχανιμα να κανει καταγραφη του θοριβου. οποτε αν με γραψεισ θα πρεπει να μου δειξεις ποσο ειμαι πανω απο το οριο.
    το παιζεις πονιρος? για μιλα καλα γιατι θα σε παω μεσα (με εντονη φωνη σχεδον φωναζε)
    (εγω φωναζοντας δηνατα ) ακους τι σου λεω ? εμενα μην μου το παιζης εξουσια να πας εκει που σε περνει, εχω δικιο και δεν σε φωβαμε ρε , και να φωναξεις εδω και τωρα το 100 να με παει μεσα και θα σου πω εγω , που επιδη φωρας στολη θα μας πιδησεις νομιζεις.
    απο της φωνες αρχισαν να βγενουν καποιοι στο μπαλκονια και στον δρομο. απο το σπιτη που βγηκε αυτος μαλων πρεσβια η προξενιο φανικε να ερχετε καποιος με πολιτικα .
    τι εγηνε εδω ? και με κοιτουσε με αγριο βλεμα...
    ο τυπος απο εδω το παιζη εξουσια θα με γραψει λεει για θοριβο που με μετρισε με το αυτι του οτι ειμαι πανω απο το οριο (τα ειπα δηνατα να ακουει ο κοσμος με εκνευρισμενο ηχο στην φωνη μου)..
    προσεξτε πως μηλατε κυριε....
    μηλαω με τον ιδιο σεβασμο που μου μηλαει και πρεπει να μου μηλαει στον πλυθιντικο δεν ειμαστε φιλαρακια απο παλια τι το καναμε δηλαδη. και αν δεν ξερει την δουλια του να του την μαθετε.
    τα χαρτια σας παρακαλω... του δινω και αυτουνου τα χαρτια μου.....
    μπορειτε να βαλετε την μηχανη σας μπροστα παρακαλω.....
    βεβαιος (και την βαζω ) .
    ακουει την μηχανη μου δεινει τα χαρτια και μου λεει ..
    μπορειτε να φυγετε και να ειστε πιο ευγενικος την επομενη φωρα....
    βεβαιως του απαντω αν συναστησω καποιον σαν εσας θα ειμαι, αν ειναι σαν τον συναδερφο σας (με την φωνη μου να βγαζει ειρωνικο ηχο στο συναδερφος ) θα μηλαω αναλογα...
    και εφυγα....
    η διαφορα του σκατομπατσου απο τον αστυνομικο ........
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

βεβαια ετσι ειναι. Αν εκατο μπατσοι ειναι σωστοι κι ενας λαθος, αυτος ο ενας βαραινει πιο πολυ γιατι σε χτυπαει στη περηφανια σου και στην αξιοπρεπεια σου.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    βεβαια ετσι ειναι. Αν εκατο μπατσοι ειναι σωστοι κι ενας λαθος, αυτος ο ενας βαραινει πιο πολυ γιατι σε χτυπαει στη περηφανια σου και στην αξιοπρεπεια σου.
    μάλλον ανάποδα πρέπει να είναι τα στατιστικά ,

1 καλός για 100 κολόμπατσους !!!!

gamatos o japan alla o ellinas nomizo edose resital
    pedes deite ayto einai apisteyto http://www.youtube.com/watch?v=Ezx5s...eature=related

Ο μαο ταο της γειτονιας.... με το συμπαθειο δηλαδη...θεα!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=X-hmJPGaobY&NR=1
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

για να καταλαβουμε ρε συ sf1...........κ.λ.π... εσενα οποτε σε σταματανε αυτοι οι καλοι και αγιοι δημοσιοι υπαλληλοι του παλιοκρατους που ζουμε σε παρακαλανε κι ολας να τους δωσεις τα χαρτια σου για ελεγχο και στο τελος σου ζητανε και συγνωμη...??δεν ειναι κακο να τους υποστηριζεις και δεν ειναι κακο να εχουν και καποιοι αλλοι την γνωμη τους σχετικα με αυτους τους καλους ανθρωπους...... εγω νομιζω πως αν υπηρχε σωστο κρατος απεναντι τους θα εκαναν μια χαρα την δουλεια τους.αλλα ελα ομως που ζουνε κι αυτοι στο ιδιο κρατος με εμας... δηλ σ αυτο που ζουν και ολοι οι υπολοιποι δημοσιοι τεμπεληδες αλλα με μια πολυ μεγαλη διαφορα.. αυτοι ειναι και οι σεριφηδες και μπορουν ανα πασα ωρα και στιγμη να κανουν οτι γουσταρουν και να μην τους εμποδιζει κανεις... ειναι το αξιωμα τετοιο βλεπεις.....
    africa twin

Παλαιό μέλος
    εσενα οποτε σε σταματανε αυτοι οι καλοι και αγιοι δημοσιοι υπαλληλοι του παλιοκρατους που ζουμε σε παρακαλανε κι ολας να τους δωσεις τα χαρτια σου για ελεγχο και στο τελος σου ζητανε και συγνωμη.

Στο τελος θα παρακαλαμε κιολας ???

κανονικα ετσι θα επρεπε..... καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα....
    africa twin

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Στο τελος θα παρακαλαμε κιολας ???
    ποιο τελος? Εχεις αγανακτησει απο κατι που σε κανει να διατυπωνεις την προταση σου κατα αυτο τον τροπο?

Εμενα παντως χθες με σταματησε μια παρεουλα ΔΙΑΣ και ημουνα δικαβαλος γυρνωντας απο τη δουλεια. Μαλιστα, επειδη φορουσαμε κρανη, μπουφαν, γαντια κτλ διαμαρτυρηθηκα εντονα για το λογο που μας σταματησαν ενω διπλα, πισω, δεξια-αριστερα περναγαν ξεκρανωτοι κτλ.

Κι αφου μας ζητησαν ταυτοτητες, διπλωματα, ασφαλειες, μας ρωτησαν που μενουμε και περιμεναμε να ερθει σημα απο τα κεντρικα, μου εξηγησε ο ενας απο αυτους οτι πριν λιγο ανταλλαξανε κατι δικοι τους πυροβολισμους με ενα ζευγαρι πανω σε μια μπλε μηχανη μεγαλου κυβισμου...(το χρωμα κι ο κυβισμος πρεπει να αλλαζει αναλογα με την περιπτωση μαλλον ) και μου ειπε οτι ειχα δικιο που διαμαρτυρομουνα αλλα οτι δεν σταμασουσαν κοσμο για τροχαιες παραβασεις αλλα για ελεγχο κτλ. Με αλλα λογια αν δεν φορουσαμε κρανη δεν θα μας σταματουσανε. Γελοιο ετσι?

Τεσπα το θεμα ηταν οτι παρ' ολο που ειχαν υφακι ψευτομαγκα κτλ σε γενικες γραμμες ηταν ευγενικοι. Και με παρακαλω, και με ευχαριστω οπως και θα πρεπε.

Τωρα μαλλον εσυ την εχεις δει απο τους σκληρους

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Αυτό είναι κατάλοιπο χούντας που έχεις φίλε..και δυστηχώς θα το περάσεις και στα παιδιά σου όπως στο πέρασαν ή όπως το έζησες αν είσαι κάποιας ηλικίας. Όταν όλοι λέμε "μπάτσοι" "κωλόμπατσοι" κτλ..και το ακούνε και οι επόμενες γενιές η διαβάζουν και οι επόμενες γενιές τι περιμένεις?Οι νέες γενιές αστυνομικών που έφαγαν και κάποια απ τα νιάτα τους στα θρανία είναι σούπερ ανώτερες απ αυτές των "μπάτσων" σαφώς και είναι φίλος σου αν δε παραβαίνεις το νόμο και φερθείς ευγενικά. Εσύ σ έναν αγενή δλδ θα είσαι κυριλέ απεναντί του?Ότι δουλειά κι αν κάνεις. Βλέπω συχνά νέα παιδιά που σαφώς κάνουν και λάθη όπως όλοι μας πάνω στη δουλειά μας (είναι κανείς αλάνθαστος εδώ?) που παίρνουν ψίχουλα για να σε φυλάνε σε κάθε αργία εκτεθιμένοι στον κάθε κίνδυνο, προπαγάνδα, θεωρία συνομοσίας, καβλώσει και τους καθαρίσει...(για να μην αναφερθώ σε VIP και μεταθέσεις). Κ όμως και μέσα σ όλα είναι και το ss τους παίρνουν το weekend και ξεδίνουν σε μότο βόλτες όπως όλοι μας και πάνω απ όλα είναι νορμάλ άνθρωποι αρκετοί απ αυτούς όπως σ όλα τα επαγγέλματα. Η μλκια του Έλληνα ήταν και θα είναι η ταμπέλα και οι κριτική στους άλλους κ όχι στον ευατό του.

tha fano poli mikros k xazos ama apo ola afta pou eipes statho sto oti pernoune to SS tous to Sk ? kai sibliroso k vgenoune exo asxeti k mh xoris pinakides k einai orei k cool xoris na exoune kanena fovo gia kamia epiptosi tou nomou?
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    tha fano poli mikros k xazos ama apo ola afta pou eipes statho sto oti pernoune to SS tous to Sk ? kai sibliroso k vgenoune exo asxeti k mh xoris pinakides k einai orei k cool xoris na exoune kanena fovo gia kamia epiptosi tou nomou?
    Αυτό σε ενοχλεί? Ότι αυτοί την γλιτώνουν και εσύ όχι?

Απ' όλες τις στάσεις εσύ σ' αυτή κατέβηκες ρε φίλε?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Τωρα μαλλον εσυ την εχεις δει απο τους σκληρους
    Ειμαι πολυ σκληρος...

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Ο μαο ταο της γειτονιας.... με το συμπαθειο δηλαδη...θεα!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=X-hmJPGaobY&NR=1
    Και ομως σας πληροφορω οτι ειναι ο μονος που εβαζε σε ταξη εναν κομβο που γινοταν ο χαμος, μυθικη φυσιογνωμια στη Θεσσαλονικη και περα απο την πλακα ... ο συγκεκριμενος πρεπει να την αγαπαει πολυ την δουλεια που κανει!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. video car vs bike - Freddie Spencer
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 00:07
  2. M5 Vs GSXr600 video....
    από kalesin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 08:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα