Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 118

Θέμα: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Με όσους γνωστούς μου μηχανόβιους συζητάω, όλοι μου λένε πως δεν σταματάνε σε κανένα μπλόκο και απλά φεύγουν. 4 γνωστούς έχω με gsxr 1000 και όσα χρόνια τις έχουν, όπου και αν πηγαίνουν, δεν έχουν φορέσει ποτέ τις πινακίδες τους. Η αστυνομία τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Ξεκινάει για κυνηγητό, ή δεν ασχολείται? Και στα διόδια το ίδιο μου λένε. Πως ποτέ δεν πληρώνουν και φεύγουν μόλις περνάει αυτοκίνητο. Η απορία μου είναι αν η αστυνομία (για την Ελλάδα, όχι εξωτερικό) κυνηγάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Και αν αποφασίσει να κυνηγήσει, θα πιάσει τον κάτοχο με το 1000, ή δεν θα προλάβουν ούτε να βάλουνε μπροστά και το gsxr θα έχει εξαφανιστεί? Δεν μιλάω για μέσα στην πόλη. Εθνικές οδούς, επαρχιακούς δρόμους. διόδια-αυτοκινητόδρομους.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=108318

Απαντήθηκες νομίζω...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Επειδή το κάθε τυχαίο μπλόκο τροχαίας είναι ακριβώς το ίδιο με ολόκληρη την μηχανοκίνητη αστυνομική δύναμη της Αττικής, Πέμπτη βράδυ, στην παραλιακή. Δε θα μπορούσα να σκεφτώ πιο εύστοχο παράδειγμα.
    κι αν σου κάτσει;
    εσύ δε μας είπες την άποψή σου όμως

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αντε να γραψω...

Λοιπον φιλε, για να μην σταματησει κανεις σε μπλοκο της τροχαιας δυο λογοι υπαρχουν...

1) Να ανηκει στην ευγενη ταξη των σεσημασμενων κακοποιων, ναρκεμπορων κτλ-κτλ

2) Να μη σταματησει απο "αποψη" (ολοι οι μπατσοι ειναι μο*νια κτλ-κτλ)

Σε οτι αφορα στο 1) οκ, απο τη μια το καταλαβαινω, ειναι ενα αναγκαιο κακο του "επαγγελματος"
    Σε οτι αφορα στο 2) ομως πρεπει να εισαι πολλα κιλα ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΡΕΤΙΝΟΣ για να εχεις καταληξει σε αυτη τη συμπεριφορα χωρις κανενα προφανη λογο...

Τρεχεις σε δημοσιους δρομους; δεν εχεις διπλωμα, ασφαλεια, πινακιδα; ε εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι παρ΄ ολο που στη περιπτωση 1) ρισκαρεις με ενα μεγαλο κερδος, στη περιπτωση 2) ρισκαρεις χωρις κανενα απολυτως οφελος...

Χρηισμο να δουμε το γραφημα του ΚΡΕΤΙΝΟΥ - ΜΑΛΑΚΑ - ΗΛΙΘΙΟΥ σε αυτο το σημειο και πες μου μετα απο ωριμη σκεψη σε ποια κατηγορια ανηκουν οι γνωστοι σου:
    Υπάρχουν και άλλες επιλογές, που δεν θα τις κρίνω εγώ όμως. Οι γνωστοί μου, όχι φίλοι μου (δεν έχω φίλους μηχανόβιους προς το παρόν τουλάχιστον), δεν έχουν πινακίδα στα 1000 τους για ποικίλους λόγους.

1. Χαλάει την εξωτερική ομορφιά της μοτοσυκλέτας τους.

2. Με όριο 80 πηγαίνουν 280.

3. Έχουν εξάτμιση αλλαγμένη.

4. Δεν φοράνε καθρέφτες.

Όλα τα παραπάνω, εκτός από το ΝΟ. 1 είναι παράνομα και εκτός του ότι χάνουν το δίπλωμα τους για καιρό, όπως και την άδεια, χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για τις κλήσεις. Αυτοί είναι οι λόγοι τους. Δεν είμαι υπέρ αυτών, αλλά συμβαίνει. Δεν υποστηρίζω αυτόν τον τρόπο, αλλά μιας που με ρώτησες, σου έδωσα τους λόγους που δεν σταματάνε.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Παλαιό μέλος
    εγω σταματαω μονο αν ειμαι σιγουρος οτι ο φονος που εκανα δεν ειχε μαρτυρες και εχω κρυψει καλα ολα τα ενοχοποιητικα στοιχεια

μια φορα θυμαμαι ημουν σε διλλημα οταν ειχα πρωταρχισει να ληστευω τραπεζες και στην δεξια βαλιτσα ειχα 40λιτρα κοκα, αλλα τελικα την εκανα και τοτε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι ρωτας ρε φιλε???? οταν πιασουν τους φιλους σου με το καλο, γιατι καλο θα τους κανουν στην τελικη, τοτε θα σου λυθει καθε απορια γιατι ΠΡΕΠΕΙ να σταματαμε.....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Υπάρχουν και άλλες επιλογές, που δεν θα τις κρίνω εγώ όμως. Οι γνωστοί μου, όχι φίλοι μου (δεν έχω φίλους μηχανόβιους προς το παρόν τουλάχιστον), δεν έχουν πινακίδα στα 1000 τους για ποικίλους λόγους.

1. Χαλάει την εξωτερική ομορφιά της μοτοσυκλέτας τους.

2. Με όριο 80 πηγαίνουν 280.

3. Έχουν εξάτμιση αλλαγμένη.

4. Δεν φοράνε καθρέφτες.

Όλα τα παραπάνω, εκτός από το ΝΟ. 1 είναι παράνομα και εκτός του ότι χάνουν το δίπλωμα τους για καιρό, όπως και την άδεια, χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για τις κλήσεις. Αυτοί είναι οι λόγοι τους. Δεν είμαι υπέρ αυτών, αλλά συμβαίνει. Δεν υποστηρίζω αυτόν τον τρόπο, αλλά μιας που με ρώτησες, σου έδωσα τους λόγους που δεν σταματάνε.
    και εγω εχω εξατμιση αλλαγμενη και δεν μου εχουν κοψει ποτε κληση...

Τωρα ενα υπαρχει ανθρωπος (ο θεος να το κανει...) που δεν εχει πινακιδα στη μοτοσικλετα του για τον λογο 1) απο αυτους που αναφερεις, τοτε πρεπει να εφευρουμε μια νεα κατηγορια, "διαγαλαξιακος ΜΑΛΑΚΑΣ" ας πουμε...

Τα 2) και 4) το ιδιο και το αυτο...

τελος απο εμενα μελετη στο διαγραμμα...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    κι αν σου κάτσει;
    εσύ δε μας είπες την άποψή σου όμως
    Η άποψή μου είναι η εξής (αν επιλέξεις να μη φοράς πινακίδα): μάθε που πρέπει να σταματάς και που όχι. Ούτε να σκοτωθείς αξίζει, αλλά ούτε να πληρώσεις 350ε για χαβαλέ. Επίσης, βοηθάει το να ξέρεις να μιλάς. Όχι να κλαις. Να μιλάς. Όσες φορές έχω σταματήσει, δε με έχουν γράψει ποτέ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Η άποψή μου είναι η εξής (αν επιλέξεις να μη φοράς πινακίδα): μάθε που πρέπει να σταματάς και που όχι. Ούτε να σκοτωθείς αξίζει, αλλά ούτε να πληρώσεις 350ε για χαβαλέ. Επίσης, βοηθάει το να ξέρεις να μιλάς. Όχι να κλαις. Να μιλάς. Όσες φορές έχω σταματήσει, δε με έχουν γράψει ποτέ.
    να φοράς πινακίδα δεν αποτελεί επιλογή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Είναι, ελεύθερος είσαι να αποφασίσεις. Αυτό σημαίνει ελευθερία. Δεν υπάρχει κανένας ανά πάσα στιγμή που θα σε εμποδίσει από το να κάνεις οτιδήποτε.

Αλλά υπάρχουν κανόνες και τιμωρίες.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ότι είπε. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
    Life begins at 45°.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ... Δεν συζητάμε σε αυτό το συγκεκριμένο thread αν συμφωνούμε, ή όχι με αυτή την πράξη, αλλά συζητάμε το τι γίνεται σε μία τέτοια περίπτωση ...
    Δεν θα σου έγραφα, αλλά χουατ δε χεκ.

Το λοιπόν: φίλος κατέβαινε κατά τις 03.00 από θρακ/νες πριν 2-3 βδομάδες, με το Κ1200 κύριος.
    Είχε +30 περίπου χλμ πάνω από το όριο και την πινακίδα βγαλμένη από την θέση της, και τοποθετημένη πολύ χαμηλά μες στο φτερό.

Του κάνουν νόημα με φακό να σταματήσει αλλά δεν είχε πολύ διάθεση και είπε να σταματήσει κανονικά.
    ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ.
    Μετά το ολυμπιακό χωριό και την αριστερή χωρίς ορατότητα, ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΌ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ...!! χωρίς οδηγό/συνοδηγό μέσα...!!

Συνεπώς το φιλαράκι, αν την κοπάναγε και έστριβε πλαγιασμένος με 180-200 θα υπήρχε ένα μικρό θεματάκι. Επειτο ο δρόμος είναι κλειστός και δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά.

Τα ιδια ισχύουν και για αττική οδό. Σε περιμένουν 20 περιπολικά σε κάθε έξοδο σε δευτερόλεπτα.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ξεχάστε τα πλέον αυτά...

+10000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ξεχάστε τα πλέον αυτά...

+10000
    Μία μικρή και απλή απορία. Τι έχει αλλάξει σε αυτό το ζήτημα στο παρόν, συγκριτικά με πριν από 10 χρόνια, ή παραπάνω? Γιατί λες πλέον? Ήταν αλλιώς παλιότερα?
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

μάθε που πρέπει να σταματάς και που όχι.
    Ρε μπλίτσερ, είναι κουβέντα αυτή..?

Είσαι σοβαρός...?

Τέτοια συμβουλή θα δώσεις σε ένα νέο/στον γιό σου/ανηψιό σου...?

Μία μικρή και απλή απορία. Τι έχει αλλάξει σε αυτό το ζήτημα στο παρόν, συγκριτικά με πριν από 10 χρόνια, ή παραπάνω? Γιατί λες πλέον? Ήταν αλλιώς παλιότερα?
    Κάνεις πλάκα..?

Πόσο καιρό κυκλοφορείς έξω...?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    ...Μετά το ολυμπιακό χωριό και την αριστερή χωρίς ορατότητα, ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΌ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ...!! χωρίς οδηγό/συνοδηγό μέσα...!!
    Επιεικώς απαράδεκτο. Όποιος και αν είναι ο άλλος και ό,τι και αν έχει κάνει δεν έχεις δικαίωμα να τον σκοτώσεις. Είναι ντροπή για μια ελεύθερη και δημοκρατική πολιτεία.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Κάνεις πλάκα..?

Πόσο καιρό κυκλοφορείς έξω...?
    Δεν κάνω πλάκα. 22 χρονών είμαι και στην πόλη που ζω, δεν είναι όπως στην Αθήνα και στην θεσσαλονίκη. Καμία σχέση. Πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 12:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 12:50
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ