Καλώς μας ξαναβρήκες θείε Τζιμ...
![]()
![]()
Βρε λες;;;
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εσυ ωρε κανα emoticon πατεριτσα δεν εχεις να βαλεις?![]()
Ασε κι εχει γεμισει τον κοσμο με την βρωμοποδαρα του![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
jimbar Καλωσηρθες.... Ελπιζω να βοηθησει η "μαγια" ....ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ
την εμπειρια δεν την πουλανε σε κανενα σχολειο στις Σερρες![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Εχετλαίος> καλώς σε βρήκα σύντεκνε
alex14> σ’ευχαριστώ πολύ Άλεξ
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ> Γειά σου Γιώργη. Απλά αποφάσησα να αφίσω για λίγο το «καβούκι» μου και να σας ξαναδώ. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα και νιώθω λίγο πιο καλά.
Johnpan> Γιατί το λες αυτό βρε Γιάννη;;
Cosgili> για μένα, είναι πράγματι μια αρχή. Σ’ευχαριστώ.
harris_x> καλώς με Χάρη
powerphot> καλώς σε παλικάρι μου
Operater> «για αρχή» μου έλειψαν κάποιοι παλαιοί που σέβονται τον όρο «βόλτα με παρέα». Έστω και μικρή βόλτα. Αυτό για μένα είναι ένα βήμα. Κάποιοι γνωρίζουν, κάποιοι ίσως μάθουνε, το σίγουρο πάντως είναι ότι η αρχή είναι ένα μικρό βήμα σε ένα ατελείωτο ταξίδι.
TROOPER> πάντα θα υπάρχει τρόπος για να μαζευόμαστε. Η ουσία δεν είναι κάθε αυτού το πού, αλλά με ποιους. Και θα χαρώ να σας ξαναδώ, έστω και στο «παλαιό μας σπίτι».
devil's animal> Δεν χρωστάς τίποτις. Άλλωστε, θέλω να πιστεύω ότι, θα το έκανε ο κάθε ένας μας. Αν χρειαστεί και είμαι παρόν σε άλλη βόλτα, θα το ξανακάνω.
filipp0s> σ’ευχαριστώ Φίλιππε.
alexxxcbr> γειά σου Άλεξ.
Daemon> Πές τα .. (σ’ευχαριστώ πολύ Ανδρέα)
BILLY FILTH> Καλώς με βρε Μπίλυ ..
BELZEBOYLIS> γεια χαρά.
Reinmeister> καλώς σας βρήκα. Πιστεύω πως θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε. Απλά βάλε στο νου σου, έναν παππού με μηχανή, που η ανώτερη ταχύτητά του είναι 120, και του αρέσουν ΜΟΝΟ οι «Χαλαρές Βόλτες» .. ε κάπως έτσι είμαι. Σ’ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμά σου.
Granazi> κάποια σχέση από Αντικύθηρα;; σ’ευχαριστώ και εσένα πολύ για το καλωσόρισμά σου.
Tai> Χρηστάκο, εδώ τώρα τι να γράψω;; υποκλίνομαι στους περισσότερους παλαιούς από σεβασμό και μόνο ..
chr1s_86> καλώς σε ..
700_Thespieis> δεν χρειάζονται την παρουσία μου γι’αυτό .. :P είναι «αθάνατοι» ..
Vstrommer71> το «Δέλεαρ» που τώρα λέγεται «Άλσος» είναι στο κέντρο της προτεύουσας και στο «κέντρο» του Moto.gr ..
McGyver> Ανιψιούλι, άκουσα κάτι για «αλητείες» αληθεύουν;; δηλαδή κάτι για σούζες και κάτι για έντο, σε γιαγιάδες (συνομήλικές μου) για να τρομάξουν.. τσ τσ τσ .. δεν είναι ωραίο αυτό..
EVI> γειά σου Ευά(Νιντζά)κι ..
SVX> καλώς σα παλικάρι μου .. από μένα μην περιμένεις να μάθεις κάτι το ιδιαίτερο διότι, δεν είναι ότι δεν θέλω να σας μάθω πράγματα αλλά δεν γνωρίζω πράγματα. Ακόμη μαθαίνω από εσάς. Το μόνο που μπορώ να σας δώσω είναι την παρέα μου, είτε εντός είτε εκτός βόλτας. Θα χαρώ να μάθω και να σας γνωρίσω όμως ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
σαν τα χιονια μες τη ζεστη!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
γεια χαρά και σε σένα SotPag
Γεια σου ρε Τζιμάρα γίγανταααααααααααα
![]()
![]()
![]()
γεια σου Ιούλιε
Γειά και χαρά σου νέος (παππούς είμαι εγώ σου ρίχνω κανα δυό χρονάκια). Θα σε γνωρίσω και προσωπικά το Σεπτέμβρη που θα κάνω μια βολτούλα εκεί που μαζώνεστε να δω παλιούς φίλους και να γνωρίσω νέους.
Πάντα όρθιος εύχομαι
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
..(παππούς είμαι εγώ σου ρίχνω κανα δυό χρονάκια)...
γεια σου και σε σένα άγνωστε συμφορουμιστή vaska. Θα χαρώ να σε γνωρίσω φίλε μου και να μάθω για τα δύο (2) καλοκαίρια που «μαύρισες» πριν από μένα (αυτά για τα οποία αναφέρεις την ηλικία). Καλά να μου είσαι αλλά πληροφοριακά, (από μένα σε σένα χωρίς να το μάθει κανείς φυσικά) είμαι παραπάνω απ’ότι δηλώνω.. το κάνω για να με κάνουν ακόμη παρέα .. καλημέρα μας!