Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Mπραβο Φανη παντα τετοια.
Η φωτο πραγματι ταλεια οχι μονο σαλονι αλλα και μπλουζακι και να γραφει
Motorcycle
That closest to the creator
Πήραμε το δρόμο για Καρπενήσι, βγήκαμε Μακρακώμη, Λαμία, και μιας και ήταν ήδη 7 το απόγευμα μπήκαμε Ε.Ο. Μια στάση στα Καμένα Βούρλα για σουβλάκι και μετά βουρ για επιστροφή... η τρίτη μέρα είχε 580 χλμ και 8μιση ώρες στη σέλα.....
Σύνολα 1600 χλμ περίπου, 26 ώρες στη σέλα περίπου....
Εγώ ήρθα στο Λουτράκι στις 12 το βράδυ... τα αποτελέσματα τα είδα το πρωί της Πέμπτης.... Τα λάστιχα ήταν ήδη πολύ φθαρμένα πριν φύγω....
ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!
![]()
J.T.R
Ανεβένατε από Ναυπακτο προς Σίμο Ποκίστα? Σας χαιρετίσαμε στο δρόμο παράλληλα στο Μόρνο, ένα BMW K 1200S και ένα Ζ750s![]()
Ωραία πράματα!!! Ωραία μέρη!!! Ωραία βόλτα!!!
Αλλά αυτός ο ήχος που βγάζουν τα ρημάδια σας... είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει.
Ειδικά μέσα σε τούνελ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Καλά, με το συμπάθειο....pirrelli angel είναι τα λάστιχα? Πόσα χιλιόμετρα έκαναν κι έγιναν έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Πήραμε το δρόμο για Καρπενήσι, βγήκαμε Μακρακώμη, Λαμία, και μιας και ήταν ήδη 7 το απόγευμα μπήκαμε Ε.Ο. Μια στάση στα Καμένα Βούρλα για σουβλάκι και μετά βουρ για επιστροφή... η τρίτη μέρα είχε 580 χλμ και 8μιση ώρες στη σέλα.....
Σύνολα 1600 χλμ περίπου, 26 ώρες στη σέλα περίπου....
Εγώ ήρθα στο Λουτράκι στις 12 το βράδυ... τα αποτελέσματα τα είδα το πρωί της Πέμπτης.... Τα λάστιχα ήταν ήδη πολύ φθαρμένα πριν φύγω....
ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ξεκινήσατε ακριβώς απο τον φούρνο-ζαχαροπλαστείο που είναι το πατρικό μου σπίτι(στο απέναντι στενό)Η διαδρομή απο χασιά και πάνω είναι σκέτη απόλαυση έ???
Πάντα τέτοια παίδες...
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία διαδρομή!
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
Pirelli Angel στα 15.000 χλμ και με ένα track day
Παίδες όντως οι διαδρομές αυτές είναι φανταστικές!!!
![]()
![]()
Μπράβο παλικάρια, ωραία διαδρομή στα όμορφα της Ελλάδας μας.
Να 'στε πάντα καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα όπου και αν πάτε.
Αν ξανάρθετε προς τα μέρη μας (Τρίκαλα) ρίξτε ένα pm για καφεδάκι
![]()
![]()
![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Pirelli Angel στα 15.000 χλμ και με ένα track day
Παίδες όντως οι διαδρομές αυτές είναι φανταστικές!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά μπράβο να έχετε πάντα καλά ταξίδια.
Την ημέρα που ήμουν στα Γιάννινα 12/8 συνάντησα 1 MOTO GUZZI και βλέποντας τώρα το ταξιδιωτικό σκέφτηκα μήπως και είδα κάποιον απο εσάς αλλά μάλλον δεν.