Και στο Ρέθυμνο μέσα στην πόλη γίνεται χαμός από πατημένα περιστέρια και γατάκια....![]()
Τα λυπάται η ψυχή μου τα καημένα....
Κρίμα στους ανθρώπους που συναναστρέφονται με αυτά τα μιάσματα. Αυτοί ποιος ξέρει τι τραβάνε....
Και στο Ρέθυμνο μέσα στην πόλη γίνεται χαμός από πατημένα περιστέρια και γατάκια....![]()
Τα λυπάται η ψυχή μου τα καημένα....
Κρίμα στους ανθρώπους που συναναστρέφονται με αυτά τα μιάσματα. Αυτοί ποιος ξέρει τι τραβάνε....
"Qu ils mangent de la brioche"
δεν έχουν εγκέφαλο / νευρικό σύστημα τα φυτά νομίζωΑρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
υπαρχει μια θεωρια οτι και τα φυτα εχουν ψυχη.
υπαρχουν και αρκετοι υποστηρικτες αυτης της θεωριας που λενε οτι πρεπει να τους φερομαστε με σεβασμο.
εκτος απο κρεας και χορταρια, τι αλλο μπορουμε να φαμε??![]()
οχι ,
αλλα ειναι υποκριτικο οταν αυτος ο καποιος ειναι ενας ανθρωπος καλος
του θεου
κλπ κλπ
να κανει οπλο το οχημα του και να κυνιγαει στους δρομους
επισεις φανταζομαι θα ειναι παρανομο και επικυνδινο.
θα με χαλαγε να εβλεπα τον παππα με οπλο και παραλαγη να ριχνει
αλλα πιο πολυ με χαλασε η ψυχολογια που ειχε για να κανει αυτη την κηνιση![]()
εκτος αν πειναγε πολυ και το εκανε απο καθαρα βιολογικη αναγκη οποτε αλλαζω μερια
δυσκολο ομως....
spam on
εγω ειχα βρει εναν στην ΓΛΥΦΑΔΑ εναν !!! (μαλλον δραπετης ηταν)
τον μαζεψα, τον φυλοξενησα σπιτι μου και μετα τον εδωσα σε σπιτι στην Αναβησο οπου εκανε πολες κοτες χαρουμενεςμεχρι που του πηγαν γυναικα
![]()
μετα απο εναν ανθοσπαρτο βιο........κατεληξε στην κατσαρολα του νεου του οικοδεσποτη
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Ε,προφανως θα ηθελε να δει πως εισαι και απο πισω...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μια φορα που κατεβαινα με τη μηχανη αγια πελαγια για μπανιο φετος ενας τετοιος με τετοιο αμαξι εκανε τερμα δεξια να περασω και μου εκανε ΕΝΤΥΠΩΣΗ λεμε τρελη!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ειρηνιστές Φρουταριανοί.Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
εκτος απο κρεας και χορταρια, τι αλλο μπορουμε να φαμε??
Τρώνε μόνο φρούτα, καρπούς και σπόρους, μόνον αφού έχουν πέσει από το δένδρο ή το φυτό.
Έτσι αποφεύγουν να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά σε έναν ζωντανό οργανισμό....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
απ οτι ξερω κι εγω , δεν εχουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν έχουν εγκέφαλο / νευρικό σύστημα τα φυτά νομίζω![]()
ηθελα να πω οτι αν ακολουθουμε τις ευαισθησιες καθε ομαδας που ξυπνησε ολιγον στραβα
στο τελος θα φτασουμε να τρωμε πετρες..
αυτο που λεω δεν εχει να κανει με την υποστηριξη του κυνηγιου που κατα την αποψη μου θα επρεπε αν οχι να απαγορευθεί, να γινει εντελως ελεγχομενο και αντι οπλοπολυβολα να χρησιμοποιουνται μονο σφενδονες.
τωρα οσο αφορα την φιλοζωικη μας συμπεριφορα , απεχουμε ετη φωτος απο τον πολιτισμο.
και σαν λαος και σαν κρατικη μεριμνα.
Που είδες να είμαι εναντια σε κάτι? Απλα νομιζω οτι το παραπανω αστειο ( για μενα ) περιστατικό, ταίριαζει στο θεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δηλαδή είσαι και εναντίον του κυνηγιού![]()
γιατί τους λαγούς τους κυνηγάνε κανονικά
στον broum απάντησα πώς γίνεται να εξαλείψουμε τα φαινόμενα κακοποίησης ζώωνΑρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
απ οτι ξερω κι εγω , δεν εχουν.
ηθελα να πω οτι αν ακολουθουμε τις ευαισθησιες καθε ομαδας που ξυπνησε ολιγον στραβα
στο τελος θα φτασουμε να τρωμε πετρες..
+10000000Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
αυτο που λεω δεν εχει να κανει με την υποστηριξη του κυνηγιου που κατα την αποψη μου θα επρεπε αν οχι να απαγορευθεί, να γινει εντελως ελεγχομενο και αντι οπλοπολυβολα να χρησιμοποιουνται μονο σφενδονες.
τωρα οσο αφορα την φιλοζωικη μας συμπεριφορα , απεχουμε ετη φωτος απο τον πολιτισμο.
και σαν λαος και σαν κρατικη μεριμνα.
αστείο που σκοτώθηκε ένας άνθρωποςΑρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Που είδες να είμαι εναντια σε κάτι? Απλα νομιζω οτι το παραπανω αστειο ( για μενα ) περιστατικό, ταίριαζει στο θεμα.μάλλον δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ
![]()
![]()
δεν θα προλάβαινεΑρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε,προφανως θα ηθελε να δει πως εισαι και απο πισω...![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ήσουν συνεπιβάτιςΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δεν θα προλάβαινε![]()
:rotflmao:
Κι εγώ είμαι με το λαγό και στα Χ : μου η ζωή του παπά και του κάθε μαλάκα που προσπαθεί να πετύχει το ζώο. Υπάρχει αυτό που λέμε Θεία δίκη τελικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
Το θεμα ομως ειναι γιατι ανθρωπο μιλαμε..........
εγω ειμαι με τον λαγο![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι.... μλκαΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ήσουν συνεπιβάτις:rotflmao:
:rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ναι.... μλκα
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Καλύτερα που δεν ακολούθησες.... γιατί στην καλύτερη θα σε πατούσε σαν τον γάτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Δυστυχώς δε μπόρεσα να τον ακολουθήσω με το 125,αλλά και να μπορούσα σε τι θα ωφελούσε τελικά;Ντροπή και αίσχος σου πάντως κομπλεξικέ υπανθρώπε!!
Δυστυχώς έχει πολύ μεγάλο ποσοστό εγκεφαλικά καθυστερημένων αυτό το νησί... που αν κάποια στιγμή αποφασίσω πάλι να αλλάξω τόπο κατοικίας αυτός θα είναι ο κυριότερος λόγος (αν όχι ο μόνος)
Όταν ήρθα πριν από δύο χρόνια στο νησί δεν είχα ιδέα (ούτε σαν τουρίστας) για τα επίπεδα βλακείας... αν το ήξερα θα το σκεφτόμουν διπλά πριν έρθω.
Ήμουν πριν 10 μέρες στη Νάξο (που μοιάζει αρκετά με Κρήτη... ειδικά στα ορεινά - Απείρανθος - μιλούν όπως στα Ανώγεια) και δεν κινδύνεψα ούτε μια φορά, κι ας ήταν γεμάτο το νησί από άσχετους τουρίστες. Κι επίσης δεν είδα ούτε έναν επικίνδυνο "βοσκό" με κωλοφτιαγμένο φορτηγάκι ή κάγκουρα με μουσική στη διαπασών.
Αν δεν αλλάξουν σύντομα μυαλά οι "ντόπιοι" στην Κρήτη... θα μείνουν μόνοι τους να σφάζονται και να διαγωνίζονται στην βλακεία!!!