Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: μεμονωμενο περιστατικο η αρχισαν τα οργανα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ναι αλλά εκλεγμένοι από μια μειοψηφία. Συνεπώς οποιοσδήποτε δεν τους ψήφισε, δηλαδή οι περισσότεροι, ή ακόμα και αυτοί που τους ψήφισαν αλλά το μετάνιωσαν, έχουν κάθε δικαίωμα να τους κράζουν ανελέητα. Γιατί όχι? Επειδή το μέγκα μας λέει ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά? Σάλτα φακ ρε μέγκα.
    Εξ ου και το "Δημοκρατικά", φίλε, στα γραφόμενά μου και όχι απλά Δημοκτρατικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Εγώ θα έβλεπα με πολλή ηδονή, να φευγει και κάνα αυγουλάκι σιγά σιγά, κανένα γιαουρτάκι. Και γιατί όχι καμία πετρούλα (όχι Πετρουλα )
    Παραείσαι επιεικής.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εξ ου και το "Δημοκρατικά", φίλε, στα γραφόμενά μου και όχι απλά Δημοκτρατικά.
    Συγνώμη μπορείτε να μου εξηγήσετε και μένα τον μικρό τι διαφορές έχουν το Δημοκρατικά από το "Δημοκρατικά" και τι εννοείτε με το μειοψηφία?

Πάντως το κορυφαίο σημείο του άρθρου είναι το ότι τα οστρακοειδή είναι αφροδισιακά. Εμένα αυτό μου έμεινε. Αν δεν το έγραφε θα νόμιζα ότι είναι από άλλη εφημερίδα το άρθρο.:rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Και για να το τελειώνουμε.....

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ???

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

κανα τρενο?
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Ενα Αυτοκινητο
    Δυο μηχανακια
    Δυο ποδηλατα μεγαλα
    Δυο ποδηλατα μικρα
    Ενα μικρο τρακτερακι για κηπο
    Ενα καροτσι
    Και'δω που τα λεμε θελω και'γω ενα γενικο

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Συγνώμη μπορείτε να μου εξηγήσετε και μένα τον μικρό τι διαφορές έχουν το Δημοκρατικά από το "Δημοκρατικά" και τι εννοείτε με το μειοψηφία?

Για να καταλάβεις ας δούμε την περίπτωση των τελυταίων εκλογών (Οκτώβριος 2009)

Το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση παίρνοντας περίπου το 44% (για την ακρίβεια 43,92%) των ψήφων. Άρα η πλειοψηφία, δηλαδή το υπόλοιπο 56%, δεν τους ψήφισε. Πλειοψηφούν σε σχέση με τα υπόλοιπα κόματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλειοψηφούν στη βούληση του λαού. Τώρα, αν συνυπολογίσουμε ότι από αυτούς που ψηφίζουν πήγε και ψήφισε περίπου το 70% (για την ακρίβεια 70,92%), τότε βλέπουμε ότι έγιναν κυβέρνηση με το 31% των συνολικών ψήφων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μειοψηφία, αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι πλειοψηφία.

Και όταν κάποιος κυβερνάει τρεις ενώ τον έχει ψηφίσει μόνο ο ένας από αυτούς, τότε σίγουρα δεν είναι δημοκρατία, αλλά "δημοκρατία".

Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ και ελπίζω να σε βοήθησα.

Τα νούμερα που παρέθεσα τα πήρα από εδώ
    I would rather make history than read about it.

H ουσία δεν είναι τα ποσοστά και οι μειοψηφίες. Γιατί και το 60% δεν επέλεξε κάποιον άλλον συγκεκριμένο, επέλεξαν πολλούς απο λίγο. Καλώς ή κακώς δεν ισχύει το 50% +1 σε πολυκομματική βουλή. Γιατί είτε θα είχαμε βουλή με 2 μόνο κόμματα ή θα απαιτείτε ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ, οικουμενικές κυβερνήσεις συνεργασίας.

Η ουσία είναι ότι όταν ψηφίστηκε, άσχετα τον λόγο, ψηφίστηκε για την πορεία τους έως τις εκλογές. Οι μετέπειτα αποφάσεις,κλεψίματα,ρεμούλες,συμφωνίες κλπ κρίνονται απο την αρχή είτε είναι στην κάλπη, είτε στην ταβέρνα. Δηλαδή, καλά του έκαναν αφού δεν σεβάστηκε τους χιλιάδες ψηφοφόρους του.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Για να καταλάβεις ας δούμε την περίπτωση των τελυταίων εκλογών (Οκτώβριος 2009)

Το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση παίρνοντας περίπου το 44% (για την ακρίβεια 43,92%) των ψήφων. Άρα η πλειοψηφία, δηλαδή το υπόλοιπο 56%, δεν τους ψήφισε. Πλειοψηφούν σε σχέση με τα υπόλοιπα κόματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλειοψηφούν στη βούληση του λαού. Τώρα, αν συνυπολογίσουμε ότι από αυτούς που ψηφίζουν πήγε και ψήφισε περίπου το 70% (για την ακρίβεια 70,92%), τότε βλέπουμε ότι έγιναν κυβέρνηση με το 31% των συνολικών ψήφων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μειοψηφία, αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι πλειοψηφία.

Και όταν κάποιος κυβερνάει τρεις ενώ τον έχει ψηφίσει μόνο ο ένας από αυτούς, τότε σίγουρα δεν είναι δημοκρατία, αλλά "δημοκρατία".

Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ και ελπίζω να σε βοήθησα.

Τα νούμερα που παρέθεσα τα πήρα από εδώ
    Αυτήν την απάντηση περίμενα αλλά σου απάντησε άλλος φίλος ήδη, όπως θα απαντούσα και καλύτερα.

Εκεί που λες πάντως ότι επειδή δεν ψήφισε το 30% και άρα το κόμμα βγήκε από το 31% των συνολικών ψήφον έχεις ακόμα ένα λάθος. Αυτό που περιγράφεις είναι το 31% του συνολικού πληθυσμού που έπρεπε να ψηφίσει και όχι των ψήφων. Άρα πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για μειο και πλειοψηφία να προσδιορίζουμε ποιο είναι αυτό το πλήθος, δηλαδή το 100%.

Όσο για τον όρο Δημοκρατία μόνο ο δήμος δεν κρατεί δηλαδή δεν έχει την εξουσία άσχετα αν ψηφίζει. Δυστυχώς είμαστε πολλοί πια για να έχουμε άμεση εκπροσώπηση ή κυβέρνηση με κλήρο όπως στην αρχή του πολιτεύματος. Πρέπει να του αλλάξουμε όνομα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω γουσταρω τρελα το κλιμα τρομοκρατιας προς τους πολιτικους και καμια ψιλη η κανας κεσες γιαουρτι να παιξει δεν πειραζει καλο ειναι!

Να φοβουνται να βγουν απο τα σπιτια τους και να διασκεδαζουν μονο σε φρουρουμενα κλαμπ - ταβερβες και καφε...

Μπορει να μην φταινε ολοι αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...

Στη τελικη εγω δεν εκλεψα, αλλα θα κληθω να πληρωσω τις κλεψιες αλλων!

οπως λοιπον εγω επομιζομαι τις μαλακιες αλλων γιατι ηξερα αλλα αδιαφορουσα, ετσι και οι "καλοι" πολιτικοι θα υποστουν το κυνηγι απο τον κοσμο γιατι μετειχαν εν γνωσει τους σε ενα σαπιο πολιτικο συστημα...τοσο απλα!

αυτες τις πολιτικα ορθες μπουρδες περι νομιμων εκλεγμενων κτλ τις αφηνω ασχολιαστες...

Η εποχη που διανυουμε ειναι η τελευταια "ανεμελη-ησυχη" της χωρας (ενεκα και της θερινης ραστωνης)...απο Σεπτεμβρη τρελο κουπι και μεγαλες κοινωνικες ανακαταταξεις - αναταραχες...γνωμη μου...και δεν κινδυνολογω, ρεαλιστης ειμαι...

υ.γ. Σημερα επεστρεψα απο ολιγοημερες διακοπες...οι φατσες μεσα στο καραβι ηταν ολα τα λεφτα..."που παμε πισω; - που γυριζουμε;"...απογνωση...

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    και πως εκλέχτηκαν δημοκρατικά τι σημαίνει αυτό?
    οτι έχουν το δικαίωμα να τρώνε όλα τα λεφτά που βρίσκουν
    στα ταμεία και οπουδήποτε αλλού?
    Άντε ρε στο διάολο όλοι τους!!!!
    όχι γιαούρτωμα θέλουν αυτοί αλλά παλούκωμα!!!
    το καλό είναι ότι σιγά σιγά ,επιτέλους,αρχίζουμε και ξυπνάμε .
    Επειδής μας άγγιξαν στην τσέπη δλδς όχι για κάποιο άλλο λόγο.
    εγώ όπως το κόβω το θέμα την επανάσταση και κατ' επέκταση τον 3 παγκόσμιο πόλεμο δεν τον γλιτώνουμε, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη!
    η Γαλλία και η Γερμανία θέλουν να στείλουν λέει του γύφτους τους στο Κόσσοβο!!!:a24:

Το ότι η οικονομία μας έχει διαλυθεί και έχουμε καταντήσει επαίτες της Ευρώπης και υπάλληλοι των Βούλγαρων, το οφείλουμε στον Σιούφα και στην παρέα του.
    Το ότι άρπαξε μια δυο ψιλές το επικροτώ και ας γαμηθούνε οι πολιτίκαλι κορέκτ.
    Απλώς, όταν με το καλό έρθει ο καιρός των εκλογών, δεν γουστάρω να διαβάσω τις γνωστές γραφικές και πούστικιες τοποθετήσεις τους στυλ "εγώ δεν πάω να ψηφίσω κανέναν πούστη", γιατί αν θέλετε να ξέρετε, ευτυχώς που δεν πάνε να ψηφίσουν κάποιοι και ψηφίζω εγώ και βγάζω τον Σιούφα που θα με βολέψει στο δημόσιο και θα γαμήσει όσους δεν τον ψήφισαν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Εκεί που λες πάντως ότι επειδή δεν ψήφισε το 30% και άρα το κόμμα βγήκε από το 31% των συνολικών ψήφον έχεις ακόμα ένα λάθος. Αυτό που περιγράφεις είναι το 31% του συνολικού πληθυσμού που έπρεπε να ψηφίσει και όχι των ψήφων. Άρα πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για μειο και πλειοψηφία να προσδιορίζουμε ποιο είναι αυτό το πλήθος, δηλαδή το 100%.
    Αυτό εννοούσα, αλλά προφανώς δεν το διατύπωσα σωστά.

Σχετικά με το θέμα δημοκρατία ή "δημοκρατία" ρίξτε μια ματιά εδώ για να ξέρουμε τι έρχεται.

Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, κατά την γνώμη μου δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Τα όργανα βαράνε ήδη.
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Αυτό εννοούσα, αλλά προφανώς δεν το διατύπωσα σωστά.

Σχετικά με το θέμα δημοκρατία ή "δημοκρατία" ρίξτε μια ματιά εδώ για να ξέρουμε τι έρχεται.

Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, κατά την γνώμη μου δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Τα όργανα βαράνε ήδη.
    Δυστυχώς ξέρουμε. Όσο για τα μεμονωμένα περιστατικά ποσός με ενδιαφέρει. Τα αφεντικά έχουν αλλάξει.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....
    από EVAG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 17:28
  2. Άρχισαν τα όργανα;
    από Εχετλαίος στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2009, 14:17
  3. Άρχισαν τα οργανα
    από zapmaria στο forum Off topic