.
Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το ZX10 του 2011...Τελικά οι φήμες περι big-bang και "ξαπλωμένου" μοτέρ είναι φούμαρα?
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Έχει σημασία ποιο είναι καλύτερο? Μήπως θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις έστω το 50% των δυνατοτήτων που έχουν αυτά τα μηχανάκια?
Πάρε όποιο σ' αρέσει στο μάτι καλύτερα:smilea:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ναι ρε θα μπορεσει, επειδη εισαι εσυ κουλαδι του κερατα δηλαδη;Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Έχει σημασία ποιο είναι καλύτερο? Μήπως θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις έστω το 50% των δυνατοτήτων που έχουν αυτά τα μηχανάκια?
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
συρε μαμησ ρε :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ναι ρε θα μπορεσει, επειδη εισαι εσυ κουλαδι του κερατα δηλαδη;![]()
πετάΧτηκε και η Σωλίτσα![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Κατά την γνώμη μου μετά το γυμνό είναι καλύτερα να πας σε ss 600 και όχι 1000.Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
μετα απο εμπειρια σε hornet 600 αποφασισα να ανεβω κατηγορια...
Η διαφορά είναι μεγάλη και δεν θα σε τρομάξει τόσο όσο το 1000![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
αν δεν εχει κομπλεξ με τα νουμερα..και δε νιωθεις την αναγκη να εχεις οτι πιο πολυ σε οτι περνεις αλλα κοιτας παντα την ουσια...
παρε ενα gixxer 750.
Πιο φτηνό στα παντα απο τα 1000
πιο ηπιο σε γκαζια αλλα θα μπορεις να το χαρείς ευκολότερα και να το μαθεις και πιο γρηγορα.![]()
Η γνωμη μου ειναι να παρεις οτι σου αρεσει οπτικα εσενα, ετσι και αλλιως πανω κατω τα ιδια ειναι.
Εκει που χανει το ενα κερδιζει το αλλο.
πάρε 1000cc και αυτό που σου αρέσει περισσότερο, μην το ξεψειρίζεις. Μόνο BMw μη πάρεις γιατι οι μπιέλες έχουν ημερομηνία λήξεως. :rotflmao:
παρε ενα 1198 να νιωσεις λιγο...και αμα δε σε παιρνουν τα ?, 848...
και το πραπριλια ειανι πολυ ωραιο και με φανταστικο ηχο...
![]()
![]()
![]()
χαχα. αν και γινεται ενα χαμος μες τις απαντησεις και μερικες ειναι οτι να ναι ευχαριστω!
μου αρεσει τρομερα το r1. το cbr οταν το παιρνω για ταξιδακια απο ηρακλειο για χανια η για σητεια το μηχανακι πραγματικα ειναι μαγεια. τρομερη ποιοτητα κυλισης αλλα και καρφωμενο κατω συνεχεια.αν το πηγαινεις χαλαρα δεν σε τρομαζει. η τρομαρα ηρθε βεβαια την πρωτη φορα με δευτερα στο κιβωτιο και 140 χιλιομετρα σε ανηφορικο δρομο!
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Στη κρήτη εισαι ρε κοπέλι τι το θες το σσ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
χαχα. αν και γινεται ενα χαμος μες τις απαντησεις και μερικες ειναι οτι να ναι ευχαριστω!
μου αρεσει τρομερα το r1. το cbr οταν το παιρνω για ταξιδακια απο ηρακλειο για χανια η για σητεια το μηχανακι πραγματικα ειναι μαγεια. τρομερη ποιοτητα κυλισης αλλα και καρφωμενο κατω συνεχεια.αν το πηγαινεις χαλαρα δεν σε τρομαζει. η τρομαρα ηρθε βεβαια την πρωτη φορα με δευτερα στο κιβωτιο και 140 χιλιομετρα σε ανηφορικο δρομο!
παρε ενα adventure να τα κάνεις όλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Στη κρήτη εισαι ρε κοπέλι τι το θες το σσ...
παρε ενα adventure να τα κάνεις όλα.
Βγες μια φορα βολτα με Κρητικους και θα καταλαβεις...![]()
![]()
![]()
ΟΛΟΚΟΥΖΟΥΛΟΙ...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
αν το αφησεις νορμαλ, κινεισαι μονο στον δρομο και δεν σε πειραζει η καταναλωση λαδιου,παρε cbr1000...
ειναι το πιο καλο απ ολα σε νορμαλ μορφη,για χρηση δρομου...
το gt των supersports ειναι το gsxr1000...επισης ειναι το πιο αξιοπιστο και αυτο με τα μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης αποδοσης και συμπεριφορας...
frankly my dear, i dont give a damn...
ΑΣΕ .......... χθές έδωσα σε κάποια ψυχή το μπούσα και κόντεψε να μου το γυρίσει με τα λινά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Βγες μια φορα βολτα με Κρητικους και θα καταλαβεις...![]()
![]()
![]()
ΟΛΟΚΟΥΖΟΥΛΟΙ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: