το εργαλειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vicr108
ducati hypermotard 796
![]()
το εργαλειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vicr108
ducati hypermotard 796
![]()
19 χρονών είναι ρε το παιδί και μπαίνει με ανάποδα με το παπί, τι hyper του λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από vicr108
ducati hypermotard 796
![]()
Φίλε στο είπαν και είπες πως το κατάλαβες αλλά δε νομίζω.
Τα μηχανάκια που αναφέρεις εκτός από το lc4 είναι αγωνιστικά. Καθαρόαιμα ρε παιδί μου πως το λένε. Είναι εργαλεία πίστας κατ' εξοχήν με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινή μετακίνηση σου. Το ότι βγάζουν πινακίδα μη σε μπερδεύει και τα βάζεις στην ίδια κατηγορία με το Lc4. Αυτά αν τα πάρεις καινούρια έχουν 1 μήνα εγγύηση σαν αγωνιστικά που είναι και όχι 2 χρόνια. Συντήρηση τους κάνεις με ώρες λειτουργίας, όχι με χλμ και είναι πολύ πιο συχνή. Όταν συμπληρωθούν κάποιες ώρες λειτουργίας ο κατασκευαστής προτείνει, άνοιγμα του κινητήρα για μέτρηση των ανοχών και αντικατάσταση σε ότι βρεθεί εκτός προδιαγραφών, πράγμα που κανένας δεν κάνει. Είναι προτιμότερο να το πουλήσεις και να πάρεις το καινούριο μοντέλο όταν έρθει εκείνη ώρα.
Είσαι σίγουρος πως θες να πάρεις ένα καινούριο, χωρίς εγγύηση με τόσα λεφτά ή μεταχειρισμένο κινητήρα υψηλής απόδοση με τέτοιες ανοχές? Είσαι σίγουρος πως μπορείς να συντηρήσεις ένα τέτοιο μηχανάκι? Είσαι σίγουρος πως σε καλύπτει σε όσα θέλεις θέλεις να κάνεις? Με αυτά τα μηχανάκια βολτούλες μακρινές κτλ τις ξεχνάς. Αν η παραλία είναι λίγο μακριά θέλεις άλλο μεταφορικό μέσον. Αν το χρησιμοποιείς για όλα αυτά θα το πληρώνεις αδρά και αποσταμένα.
Είπαμε δεν είναι για τέτοια.
Απ' την άλλη το Lc4 είναι ένα πολιτικό SM που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά πράγματα από ένα καθαρόαιμο αφού και αυτό βασίζεται σε πλαίσιο και κινητήρα που κάποτε έμπαιναν σε αγωνιστικά μηχανάκια της Κτμ. Ούτε σε αναρτήσεις και λοιπά περιφερειακά υπολείπεται των υπολοίπων. Λίγο θα φανεί μόνο σε κάποιον αγωνιζόμενο. Σε χομπίστες και ειδικά σε μη μυημένους, το μηχανάκι είναι too much σε όλα του.
Το Lc4 βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τα 610 της husvarna, το καινούριο 630 της ίδιας, το χτ 660, fmx κτλ.
Α!...
Και ο Δούκας είχε και ένα δίκιο που σε ψιλοέκραξε γιατί ..
"Είμαι 19 χρονών, το παπί το βάζω με ανάποδα και ένα μηχανάκι με 50 άλογα στη ρόδα φοβάμαι μήπως μου φανεί ψόφιο"
είναι απλά αστείο να το διαβάζεις.![]()
Sent from me using a computer.
εγω παντως για αυτη τη χρηση θα επερνα xt.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vicr108
εγω παντως για αυτη τη χρηση θα επερνα xt.
Ίσως είναι και η ιδανικότερη μετάβαση από το παπί.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
αγορίνα κοίτα και για κανά wrf250 φτιαγμένο μοτάρντ...
αξιόπιστα είναι αλλά συνήθως οι προκάτοχοι τους τα σκίζουν...
Ενταξει οχι και το lc4 και τα husq στην ιδια κατηγορια με xtx και fmx ,ειναι μια κατηγορια πανω σιγουρα.Εγω προτεινω lc4.Καθαρα τα ξεχνας εκτος αν εχεις πολυ χρημα για ξοδεμα η σου αρκει μια βολτα καθε Σαββατο στην οποια η θα παιζεις κρυφτο με τους μπατσους η θα πηγαινες σκουντουφλωντας(δεν εχει φωτα).Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Το Lc4 βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τα 610 της husvarna, το καινούριο 630 της ίδιας, το χτ 660, fmx κτλ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Ενταξει οχι και το lc4 και τα husq στην ιδια κατηγορια με xtx και fmx ,ειναι μια κατηγορια πανω σιγουρα.Εγω προτεινω lc4.Καθαρα τα ξεχνας εκτος αν εχεις πολυ χρημα για ξοδεμα η σου αρκει μια βολτα καθε Σαββατο στην οποια η θα παιζεις κρυφτο με τους μπατσους η θα πηγαινες σκουντουφλωντας(δεν εχει φωτα).
Ρε δεν εννοώ από θέμα δυνατοτήτων.
Πολιτικά sm δεν είναι όλα?
Άλλο αν τα πολιτικά της Ktm είναι πιο αγωνιστικά και απ' τα αγωνιστικά των Γιαπωνέζων. Όλα τα παραπάνω προορίζονται για χρήση δρόμου και όχι πίστας.
Οι κινητήρες τους προέρχονται από on-off μηχανάκια χωρίς σταθερό φέρινγκ. (Βέβαια αν κοιτάξουμε πιο πίσω, της Ktm προέρχεται απ' τα αγωνιστικά της προηγούμενης δεκαετίας).
Αλλά έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα ακούστηκε σαν να έχουν τις ίδιες δυνατότητες.![]()
Sent from me using a computer.
Από Astrea σε CrF450 ακούω....ανάποδα τιμόνια ακούω...ρε φίλε 19 είσαι καλά καλά δεν μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για αυτά τα μηχανάκια οπότε είσαι κατευθείαν παράνομος με το καλημέρα...
Πίστεψε με ό,τι και να πάρεις σε σχέση με τα παπιά πύραυλος θα ναι...βάζω στοίχημα ότι δεν έχεις καβαλήσει κανένα από αυτά για να αναρωτιέσαι ποιο πάει καλύτερα κτλ...
Τα παιδιά μεταξύ αυτών και εγώ κράζουμε συμπεριφορές παιδιών μικρών ή μεγάλων που βάζουν αργά ή γρήγορα τον εαυτό τους ή τους γύρω τους σε κίνδυνο. Από κει και πέρα το δικό σου κεφάλι παίζεται...
Α! Και αν θέλεις και μια πρόταση Kawasaki D Tracker 250 στημένο Motard άσπαστο και στημένο. Σωστό σχολείο να πηγαίνεις με τις πάντες με ό,τι θέλεις. Με τρία χιλιάρικα βρίσκεις σε τέλεια κατάσταση και νόμιμος.
Καλα μυαλά
![]()
![]()
![]()
Αποκέντρωση εδώ και τώρα!
Aprilia Pegaso Factory
xt500 και εισαι και νομιμος.Παιζεις και σε πολυ νορμαλ λεφτα και αν θες το κανεις και 600+ και εισαι κομπλε
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από motardakias
katalaba ti les file mou carmen
:rotflmao:
![]()
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σαι καλά μου έφτιαξες το απόγευμα!!