Και γαμώ ρε συ!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Και γαμώ ρε συ!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
νομίζω πως το μόνο που μπορεί να συγκριθεί κοντά σε ένα f16 είναι το vstrom ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
συγχαρητηρια...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. οταν συνηθισεις το τζετ,νομιζω οτι θα εισαι ετοιμος για ενα μαμα gen2 busa...![]()
![]()
![]()
![]()
Συγχαρητήρια φίλε !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ειλικρινα οταν ποσταρα πρωι πρωι πανω στην εξαψη της χαρας μου,λογω της αισιας εκβασης αυτης της παραταιταμενης αναμονης δεν περιμενα σε καμια περιπτωση καποια εντελως αγνωστα προς εμενα ατομα να χαρουν μαζι με μενα!Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!τωρα πρεπει να συγκεντρωθω για να ανταπεξελθω οσο το δυνατον καλυτερα.....και παλι ευχαριστω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπράβο σου ρε συ και με το καλό να πάρεις το πουλί.Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
εγω πεταω[απο χαρα]![]()
![]()
Και πάλι μπράβο, άξιος.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
εγω πεταω[απο χαρα]![]()
![]()
Συγχαρητήρια
Άντε και καλές πτήσεις ...
α εισαι ενα θρασυτατο βρεφος βλεπω...Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
@ reinmeister λεει μετα το τζετ να πας σε ποταμοπλοιο???![]()
![]()
μολις κανονιστει η παρθενικη σου πτηση με τζετ (ως κυβερνητης) ,στειλε μου pm να ερθω να στηθω διπλα...
υ.γ. δυο μερες νωριτερα μονο αν θες,ετσι ωστε να προλαβω να βαλω στο μπουσα κοτσαδορο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τυχερε πιτσιρικο...θα σκας με την εξοδου και θα θες σφουγγαροπανο για να μαζευεις τα σαλια των θηλυκων...
χιλια μπραβο παλι...παντα γερος...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Πουτανα μυωπια και δυσχρωματοψια![]()
![]()
![]()
Μπραβο ρε φιλε...Παντα καλες πτησεις ευχομαι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τυχερε πιτσιρικο...θα σκας με την εξοδου και θα θες σφουγγαροπανο για να μαζευεις τα σαλια των θηλυκων...
Αυτό μόνο στον Maverick συνέβαινε,άντε και στον Iceman :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Καλές προσγειώσεις φίλε![]()
![]()
![]()
(έχεις τρελό διάβασμα μπροστά σου αλλά μην μασάς)
![]()
![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Συγχαρτηρια παλικαρι!!!!!!Παντα οι κοποι σου να ανταμοιβονται οπως και τωρα!![]()
ευχαριστω πολυ![]()
![]()
υ.γ. rein εννοειται πως κανω πλακα ετσι? η Χαγια οπως λεει και σε αλλο θρεντ ειναι ενα οπλο,και δεν φανταζομαι να περιμενεις την γνωμη μου επ αυτου![]()
ναι αν φτασω ως εκει σε ριχνω μια![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Δε θα λες ΑΝ .......... από εδώ και πέρα θα λες ΟΤΑΝ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
..... ναι αν φτασω ως εκει σε ριχνω μια![]()
Τσαμπουκά (με την σωστή έννοια) και αποφασιστικότητα !!!
Καλές προσγειώσεις !!!![]()
![]()
![]()
ναι φιλε ισως εχεις δικαιο,ομως ως τωρα αυτη τη σταση ειχα και ποτε δεν μου βγηκε σε κακο.Καλο θα ειναι να ειμαστε προσγειωμενοι να προσπαθουμε παντα για το καλυτερο και αν στο τελος αποτυχουμε ετσι ειναι η ζωη....τουλαχιστον ξερουμε οτι προσπαθησαμε:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()