Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Σύγκρουση δύο μαχητικών F-16 νότια της Κρήτης

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    κριμα στο παλικαρι πραγματικα...

ασχετο με το θεμα, και χωρις να θελω να κανω το δικηγορο του διαβολου, αλλα πρεπει να σταματησετε να την πεφτετε καθε τρεις και λιγο στον πανοπτικο επειδη ειχε πεταξει τις μαλακιες τοτε με τους αναρχικους κλπ...

δε βλεπω πουθενα να εγραψε κατι κακο, ουτε ειχε σκοπο να θιξει κανεναν(εξαλλου οπως γραφει ειχε μαθει πως δεν υπηρχε νεκρος)
    αυτο το πραγμα με το φορουμ, που ξεκιναει ενας και μετα αρχιζουν και χωνουν ολοι ειναι λιγο μαλακια...σεβαστειτε το νεκρο τουλαχιστον...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    κριμα στο παλικαρι πραγματικα...

ασχετο με το θεμα, και χωρις να θελω να κανω το δικηγορο του διαβολου, αλλα πρεπει να σταματησετε να την πεφτετε καθε τρεις και λιγο στον πανοπτικο επειδη ειχε πεταξει τις μαλακιες τοτε με τους αναρχικους κλπ...

δε βλεπω πουθενα να εγραψε κατι κακο, ουτε ειχε σκοπο να θιξει κανεναν(εξαλλου οπως γραφει ειχε μαθει πως δεν υπηρχε νεκρος)
    αυτο το πραγμα με το φορουμ, που ξεκιναει ενας και μετα αρχιζουν και χωνουν ολοι ειναι λιγο μαλακια...σεβαστειτε το νεκρο τουλαχιστον...
    Πάνο θα σε βαρέσω και θα πονέσεις για τις μαλακίες που γράφεις. Εμένα με ξέρεις προσωπικά και ξέρεις ότι δεκάρα δεν δίνω για την εξωτερική εμφάνιση ή τα πιστεύω του άλλου, αλλά όταν κάτι με ενοχλεί φροντίζω να γίνομαι ξεκάθαρος. Τώρα για το ποιός δηλώνει αναρχικός και ποιός ζει 43 χρόνια "Αναρχικά" άστο είναι άλλο θέμα και μεγάλη κουβέντα.

Σκασμός λοιπόν μπροστά στο χαμό ενός 33 χρονου πιλότου κι εύχομαι ο άλλος ο παλίκαρος να την παλέψει και να την καθαρίσει.

Το σάββατο από κοντά τα υπόλοιπα, όσο για τον πανοπτικό θα χαρώ να τον γνωρίσω από κοντά και να κουβεντιάσω μαζί του....

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

καθολου μαλακιες δε γραφω...επισης βασκα ξερεις οτι δε προκειται να χαμπαριασω και πολυ αν με βαρεσεις...απλως θα καταφερεις να με τσαντισεις με κακες προς εσενα συνεπειες

οπως ειπα ηρεμηστε...το να ψαχνετε αφορμη απο τον νεκρο για να την πειτε σε αυτον που εχετε αχτι, ειναι απαραδεκτο...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    εγω παντως πρωτη φορα τον ειδα παρα ταυτα με ενοχλησε το ποστ του......απλα ομως το εγραψα στα τετοια μου....αρκετα ασχημη ειναι ηδη η ιστορια
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    καθολου μαλακιες δε γραφω...επισης βασκα ξερεις οτι δε προκειται να χαμπαριασω και πολυ αν με βαρεσεις...απλως θα καταφερεις να με τσαντισεις με κακες προς εσενα συνεπειες

οπως ειπα ηρεμηστε...το να ψαχνετε αφορμη απο τον νεκρο για να την πειτε σε αυτον που εχετε αχτι, ειναι απαραδεκτο...
    Τελικά είσαι μαλάκας
    Ποιόν ρε μήτρο έχω άχτι??? Πάλι πιωμένος είσαι???
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Τελικά είσαι μαλάκας
    Ποιόν ρε μήτρο έχω άχτι??? Πάλι πιωμένος είσαι???

με χεις δει ποτε να πινω?
    εστω και μια φορα...

δε μιλαω για σενα προσωπικα, εσυ πρωτος απαντησες σε αυτο που ειπα...
    οσο για το αχτι...δεν ειανι η πρωτη φορα που του τη λες χωρις λογο...ομαδικως βεβαια με αλλα 20 ατομα...

τεσπα, οβερ εντ αουτ απο μενα...οτι ειχα να πω το ειπα...

Παλαιό μέλος
    Καποιοι ανθρωποι ξεκινανε να πανε για δουλεια και πισω τους η γυναικα, η μανα και τα παιδια τους ξερουν κατα βαθος οτι υπαρχει ενα ενδεχομενο να μη γυρισουν πισω.
    Καλο ειναι απο μας τους υπολοοιπους οι ανθρωποι αυτοι που εχουν επιλεξει το ρισκο οχι για προσωπικο οφελος αλλα για την υπερασπιση ολων μας να απολαμβανουν τουλαχιστον το σεβασμο μας.
    Το πως,τι,και γιατι ενδεχομενως να μη το καταλαβουμε ποτε αλλα αυτο που μετραει ειναι η αυτοθυσια.
    Για μενα αυτη δεν ειναι στιγμη για χιουμορ αλλα για σιωπη και λυπη.
    Δεν κρινω κανεναν απλως εκφραζω τον εαυτο μου.

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    ...οι ανθρωποι αυτοι που εχουν επιλεξει το ρισκο οχι για προσωπικο οφελος αλλα για την υπερασπιση ολων μας...

Τα συλλυπητήρια μου και εμένα για το χαμένο παλικάρι και περαστικά στους τραυματισμένους...

Για την παραπάνω άποψη ωστόσο θα πω οτι διαφωνώ, χωρίς να θέλω να δοθεί κάποια συνέχεια, πόσο μάλλον εδώ...

Με εκφράζει απόλυτα το σχόλιο στο DefenceNet : " Όλη η χώρα προσεύχεται για σένα, Έλληνα..."
    Υπομονή και κουράγιο στην οικογένεια του ήρωα που έπεσε εν ώρα καθήκοντος για να μπορούμε εμείς να... τεσπα..
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

...αλλα πρεπει να σταματησετε να την πεφτετε καθε τρεις και λιγο στον πανοπτικο επειδη ειχε πεταξει τις μαλακιες τοτε με τους αναρχικους κλπ...

Κ νομιζα οτι μονο εγω ειχα αυτην την εντυπωση...

Λοιπόν το θέμα με τον Panopticon ας τελειώνει εδώ, σεβαστείτε τον χαμό του ανθρώπου τουλάχιστον.
    Το σχόλιό του ήταν άκυρο ακόμα κι αν δεν έφευγε κανείς απ'το δυστύχημα, τι καθόμαστε και το συνεχίζουμε σαν τις μυξοπαρθένες και μάλιστα σε ένα τέτοιο θρεντ;

Δώστε ένα τέλος εδώ, παρακαλώ..

Κρίσιμη εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 35χρονου σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη που τραυματίστηκε σοβαρά, χθες, από τη σύγκρουση των δύο μαχητικών F-16 και την διαδικασία της εκτίναξης που ακολούθησε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και η ομάδα των έξι ιατρών που έχουν μεταβεί από την Αθήνα χθες εκτάκτως παραδέχονται ότι ο πιλότος είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και με ακατάσχετη αιμορραγία την οποιία ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ελέγξουν. Η αιμορραγία εντοπίζεται στα τρυπημένς πνευμόνια του άτυχου σμηναγού.

Ο σμηναγός διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας έχοντας τις αισθήσεις του, καθώς στις ερωτήσεις των γιατρών κουνούσε το χέρι του, δείχνοντας ότι έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο 36χρονος -είπε ο γιατρός - είναι παλικάρι αφού κατάφερε να ανανήψει και στις τρεις ανακοπές (!) που υπέστη στο χειρουργείο, ανταποκρινόμενος στις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών.

Αργά χθες μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο και ο άλλος πιλότος που διασώθηκε, ο οποίος φέρει κατάγματα στα άκρα, καθώς και αυχενική κάκωση.

Για μαύρη μέρα στην Πολεμική μας Αεροπορία μίλησε χθες το βράδυ από το Ηράκλειο ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τις συνεχείς συσκέψεις που είχε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις και ενημέρωσε στη συνέχεια τον Πρωθυπουργό.

"Χάσαμε ένα ακόμα παλικάρι" ανέφερε και πρόσθεσε : "Η οδύνη μας είναι πολύ μεγάλη. Ένα ακόμα παλικάρι δίνει τη μάχη της ζωής. Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, της Ιεράπετρας και της Αεροπορίας, είναι πάνω του. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να κερδίσει τη δύσκολη μάχη. Υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας, αλλά είναι πολύ καλά στη υγεία του. Τον περιμένουμε και αυτόν τώρα στο ΠΑΓΝΗ.

Όσο για τα ακριβή αίτια του συμβάντος έχουμε χρόνο να τα δούμε. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε το δύσκολο κάβο. Η πολιτεία, η κυβέρνηση, όλη η ελληνική κοινωνία, νοιώθει τους ανθρώπους αυτούς ως δικούς της, είμαστε και εμείς μέλη των οικογενειών τους."

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
    Fortis Fortuna Adiuvat

3 ανακοπες κ ανενηψε :a53:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    3 ανακοπες κ ανενηψε :a53:
    είδες ε? τρομερό

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
    Τα συλλυπητήρια μου και εμένα για το χαμένο παλικάρι και περαστικά στους τραυματισμένους...

Για την παραπάνω άποψη ωστόσο θα πω οτι διαφωνώ, χωρίς να θέλω να δοθεί κάποια συνέχεια, πόσο μάλλον εδώ...
    +660

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 15:21
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 10:58
  3. Η μάχη της Κρήτης!
    από XTakias στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 07:24
  4. Δύο μήνες απουσίας της Ντίνας(dna125) από την καθημερινότητά μου και...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2005, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF