Οχι. ΚαστομιαΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
xr 1100 ειναι το κρανος;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλα, δεν ειναι και κατι τρομερόΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
![]()
Δες εδώ, σελιδα 8 κ μετα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
KBC είναι το κράνος. Το γράφει και στην ζελατίνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
xr 1100 ειναι το κρανος;
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
τι εκανες λεει ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
παντως ενα διαστημα που ειχα μπει στην μπριζα..και κατασκοπαιβα το τδμ κλαμπ...τα παιδια εκει ψιλοπαραδεχονταν οτι ειναι πιο κ@υλα ο τιγρης αλλα ηθελε να εισαι συνεχεια απο πανω του..
![]()
.....ενω ο ιαπωνας ...ΣΚΥΛΟΣ...![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ σχετικα φτηνος..(αναλογως μοντελου))).....
![]()
Αυτό το έλεγαν στο ΤΔΜ κλαμπ ε; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
[...]ειναι πιο κ@υλα ο τιγρης αλλα ηθελε να εισαι συνεχεια απο πανω του..![]()
![]()
![]()
Και για πες δηλαδη...
Επειδη με 48,000 χλμ σε λιγότερο απο δυο χρονια, δεν θα 'λεγα οτι ειμαι κι απο πάνω του...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ας πάρει ότι θέλει ο φίλος! Και τα δυο τα ίδια χάρχαλα είναι!!![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Ας πάρει ότι θέλει ο φίλος! Και τα δυο τα ίδια χάρχαλα είναι!!![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[offtopic] MetzelerΙΑ βλέπω!! Κάτι μου λέει πως σε βροχή πρέπει να ναι σκατάΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Δε με πείθει το μέσον μιας και δε βλέπω καθόλου αυλακώσεις και κάτι μου λέει ότι παίζει υδρολίσθηση κάργα, εν πάση περιπτώση λαστιχάς δεν είμαι και δεν ξέρω. Για πες γιατί σκεφτομουν κι εγώ να τα βάλω
[/offtopic]
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
[offtopic]Ειναι τα ιντερακτ Ζ6 (αυτα που φόραγα πριν βάλω τα roadtek Μ5). Tα έβαλα για το ταξίδι για 2 λογους: α) φτηνα και β) κρατάνε πολλά χιλιόμετρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
[offtopic] MetzelerΙΑ βλέπω!! Κάτι μου λέει πως σε βροχή πρέπει να ναι σκατάΔε με πείθει το μέσον μιας και δε βλέπω καθόλου αυλακώσεις και κάτι μου λέει ότι παίζει υδρολίσθηση κάργα, εν πάση περιπτώση λαστιχάς δεν είμαι και δεν ξέρω. Για πες γιατί σκεφτομουν κι εγώ να τα βάλω
[/offtopic]
Ειναι βροχολαστιχα, δοκιμασμένα και στην Ελλαδα και έχουν αυλακώσεις. Ειναι τουριστικό λαστιχο, όχι επιδόσεων, αλλα αντέχει χιλιόμετρα.
Και μ' αυτό σ' εχω![]()
[/offtopic]
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais