Lio5 και εγω στην διαθεση σου για οτι χρειαστεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ι οι συμβουλές θα είναι αναγκαίες από όλους!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lio5 και εγω στην διαθεση σου για οτι χρειαστεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ι οι συμβουλές θα είναι αναγκαίες από όλους!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γΚανΤεΜ δεν παιρνω εγω ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Lio5 και εγω στην διαθεση σου για οτι χρειαστεις...![]()
![]()
![]()
Αντε φτιαξτο να (ξανα)γινουμε πολλές....Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!
Δυστυχώς αρχίζει η εξεταστική την άλλη εβδομάδα, άρα θα ασχοληθώ μετά τις 20 του μήνα!
Εννοείται ότι όλα τα βήματα θα καταγράφονται και οι συμβουλές θα είναι αναγκαίες από όλους!
![]()
![]()
(δεν ξερω αν στο ειπε κανεις, αλλα το serow θεωρείται γυνακειο μηχανακι...)
ps. Καλη επιτυχια γενικως.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
(δεν ξερω αν στο ειπε κανεις, αλλα το serow θεωρείται γυνακειο μηχανακι...)
Το επιβεβαιωνω ...Οταν το πουλησα το παλικαρι που το πηρε το ηθελε για την ανηψια του...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
γΚανΤεΜ δεν παιρνω εγω ρε....![]()
![]()
![]()
θα σε συμβουλευα να το παρεις με φορτηγακι και να το αναστησεις στον μαστορα.
αφου εχεις σκοπο να το δουλεψεις ειναι κριμα να κανεις καμια χοντραδα και μετα να ψαχνεσαι.
θελει οπωσδηποτε αλλαγη λαδιων, καθαρισμα καρμπ, λαστιχα,αλυσιδογραναζα, μπορει τα ρουλεμαν τιμονιου να εχουν σκουριασει, μπορει το εμβολο της δαγκανας να εχει κολλησει....και αλλα πολλα...
γενικα δεν ειναι τοσο απλο να του βαλεις βενζινη και να φυγεις.
![]()
ρε εσυ το νοικιασες και το εβαλε για πεταμα ο ανθρωπος???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
θα σε συμβουλευα να το παρεις με φορτηγακι και να το αναστησεις στον μαστορα.
αφου εχεις σκοπο να το δουλεψεις ειναι κριμα να κανεις καμια χοντραδα και μετα να ψαχνεσαι.
θελει οπωσδηποτε αλλαγη λαδιων, καθαρισμα καρμπ, λαστιχα,αλυσιδογραναζα, μπορει τα ρουλεμαν τιμονιου να εχουν σκουριασει, μπορει το εμβολο της δαγκανας να εχει κολλησει....και αλλα πολλα...
γενικα δεν ειναι τοσο απλο να του βαλεις βενζινη και να φυγεις.
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απ'οσο θυμαμαι, οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε εσυ το νοικιασες και το εβαλε για πεταμα ο ανθρωπος???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: