ουστ μωρη γκαντεμοσαυρα...επειδη εσυ αγορασες απο τον μητσοτακη δεν σημαινει οτι και τα αλλα χαλανε...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ....
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ουστ μωρη γκαντεμοσαυρα...επειδη εσυ αγορασες απο τον μητσοτακη δεν σημαινει οτι και τα αλλα χαλανε...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ....
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
οσα κυκλοφορουν καθημερινα χαλανε..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ουστ μωρη γκαντεμοσαυρα...επειδη εσυ αγορασες απο τον μητσοτακη δεν σημαινει οτι και τα αλλα χαλανε...:rotflmao: :rotflmao:
για εσας που τα χετε σαν εξοχικο τι να παθουν ρε αγορινα μου"??
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οσα κυκλοφορουν καθημερινα χαλανε..
για εσας που τα χετε σαν εξοχικο τι να παθουν ρε αγορινα μου"??![]()
καλο...το δικο μου εχει κανει 20.000 χλμ. μονο κοντρες και δυναμομετρο και δεν θελει ουτε βαλβιδες...να σου δωσω και κανα δυο τηλεφωνα απο gsxr 1000 full yosh κοντραδικα, που πανε ακομα και για ψωνια...
αστο σου λεω...πηγαινε μια σπατα να σου το διαβασουν...ειναι πολυ τσιφτης ο παππας εκει...
ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ?ΔΕ ΖΕΙ ..ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ..το παλιο εκεινο εθιμο κρατα ακομα θες να με πεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
καλο...το δικο μου εχει κανει 20.000 χλμ. μονο κοντρες και δυναμομετρο και δεν θελει ουτε βαλβιδες...να σου δωσω και κανα δυο τηλεφωνα απο gsxr 1000 full yosh κοντραδικα, που πανε ακομα και για ψωνια...
αστο σου λεω...πηγαινε μια σπατα να σου το διαβασουν...ειναι πολυ τσιφτης ο παππας εκει...![]()
![]()
και φιλε φέρε μου το μπουρδελάκι σου να το χω 2 βδομάδες γιατι δε τα πιστευω αυτα..
ασε που θα κατεβω και κρητη..![]()
:rotflmao: (να βγαλουμε και κανα φραγκο..)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ?ΔΕ ΖΕΙ ..ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ..το παλιο εκεινο εθιμο κρατα ακομα θες να με πεις??![]()
![]()
και φιλε φέρε μου το μπουρδελάκι σου να το χω 2 βδομάδες γιατι δε τα πιστευω αυτα..
ασε που θα κατεβω και κρητη..![]()
:rotflmao: (να βγαλουμε και κανα φραγκο..)
παιζει κανονικα...αν κι εγω εχω εναν δικο μου που σκαει με βυτιοφορο γεματο αγιασμο και παιζει κανονικο πλυσιμο,μια και ειμαι απιστευτα γκαντεμης...![]()
να τον πινεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παιζει κανονικα...αν κι εγω εχω εναν δικο μου που σκαει με βυτιοφορο γεματο αγιασμο και παιζει κανονικο πλυσιμο,μια και ειμαι απιστευτα γκαντεμης...![]()
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥΠΑ![]()
![]()
![]()
υ.γ.: ειδες σε αγαπάω ...δεν ειπα να λουστείς..:rotflmao:
![]()
Εγω θα σου πληρωσω την μεταμοσχευση μαλλιων ρε φιλε?!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οποτε θες...φερε μαζι και 2.000 ευρω εξτρα για την ηθικη βλαβη που θα μου προκαλεσει η ενασχοληση...:P![]()
Ας ειναι,αν ειναι να κανεις καλη δουλεια...![]()