Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 148

Θέμα: Ώρα να φεύγω........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    κάθε εμπόδιο και σε καλό

καλή δύναμη

την τυχη μας την φτιαχνουμε (εννοιοτε) μονοι μας....καλη επιτυχια...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Τα'χουμε συζητήσει αρκετές φορές Σόφο...
    Καλή αρχή σου εύχομαι απο καρδιάς φίλε μου... δεν θα έιναι εύκολο.. αλλά θα βρείς καλύτερη αντιμετώπιση απο αυτή που έλαβες τόσα χρόνια.....

ΚΑΝΟΝΙΣΕ Μ@Λ@Κ@ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Αδερφέ, ίσως τώρα για πολλούς λόγους να μη μπορώ να σε ακολουθήσω σωματικά, αλλα το μυαλό μου θα ταξιδεύει μαζί σου μέχρι να έρθει και η ώρα μου!
    Κουράγιο, και να μας γράφεις εδώ τις εμπειρίες σου να τις μοιραζόμαστε, άνθρωποι, άγνωστοι ίσως μεταξύ τους, αλλά ενωμένοι απο κοινά πάθη και φιλοδοξίες...
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    μηπως να αλλαζες φιλους;
    Γιατι αυτοι που περιγραφεις μονο φιλοι σου δεν ηταν.
    Δεν τους είχα επιλέξει εγώ. Σε μια μικρή κοινωνία δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Αν τους αποφύγεις, τότε δεν θα κάνεις παρέα με κανέναν. Κάτι που έκανα τον τελειταίο χρόνο και ένιωσα καλύτερα! Αλλά τώρα φίλε μου, είτε το θέλω είτε όχι.... θα αλλάξω φίλους

Να είσαι καλά
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Μλκ μου 3 πραγματα ξερω ολα κι ολα για την Αυστραλια και μου δοθηκε η ευκαιρια να τα αραδιασω ολα σε ενα μηνυμα. :a44: :a44:
    Γιατί; Εγώ νομίζεις ότι ξέρω περισσότερα;;; Ωραίος mate

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Θα σου ήταν μεγάλος κόπος να έστελνες ένα πμ με τις βασικές κινήσεις που έκανες για να βγάλεις Visa?
    Εγώ πάω εκεί με τουριστική visa προς το παρών. Σε λίγο καιρό όμως που θα κάνω τον πολιτικό γάμο, τότε θα κάνω την αίτηση για visa. Είναι καλύτερα με αυτή την οδό μας είπε μια φίλη δικηγόρος εκεί. Είμαι αυτό που λέω.... "Ερωτικός μετανάστης" :rotflmao:

Re: Re: Ώρα να φεύγω........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Αυτο το κομματι μου αρεσε περισσοτερο απ ολα, κανεις δεν ειπε οτι δεν θελει κοπο για να γινεις πρωταθλητης, τα στεροειδη ειναι μονοδρομος για αυτο, δεν μειωνει κανενας τον κοπο σου.
    Σκεψου ομως κ την υγεια σου, ειναι καλυτερο να ζησεις υγειης πολλα χρονια κ με λιγοτερα κιλα, παρα θυριο κ 50 χρονια.

Τωρα σε ολο το υπολοιπο μηνυμα, δοκιμασε να συζητησεις με καποιον ψυχολογο, δεν εχεις να χασεις τιποτα.
    Αυτό κατάλαβα και είπα ότι ήταν καιρός να σταματήσω με το bodybuilding.

Σε ψυχολόγο είχα πάει πριν 2-3 χρόνια, εξηγώντας του τι ακριβώς συνέβαινε με τη ζωή μου και που κάνω λάθος. Το συμπέρασμά του ήταν "να είμαι περήφανος για εμένα, ότι σκέφτομαι πολύ σωστά και λογικά και ότι αν μπορώ να αλλάξω περιβάλλον θα ήταν ότι καλύτερο".

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    καλό ταξίδι φιλαράκι και να μην ξεχνάς να μας φτιάχνεις κάνα φωτορεπορτάζ από τα ξένα να ανοίγει το ματάκι μας.
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Θα υπάρξει ένα άλλο topic με θέμα η ζωή στην Αυστραλία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Α και που εισαι εκει κατω μην παρεις ss πανε μονο με 70-100 στο οριο επελεξε μια εντουρο και βουρ για τους ιθαγεννεις και εννοειτε μας στελνεις υλικο.

Bon voyage
    Όταν με το καλό τακτοποιηθώ, μάλλον scooter μεγάλου κυβισμού θα πάρω. Για το υλικό, όπως είπα και πιο πάνω, εννοείτε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    καλη αρχη και να θυμασαι... μην βασιστεις στην "συμπαθεια" των Εληνων...
    Και γαμώ τις φώτο χαχαχααχαχα....
    Αυτό για τη "συμπάθεια" μου το είπε και ο Αυστραλός πρόξενος. Να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

ΚΑΝΟΝΙΣΕ Μ@Λ@Κ@ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!
    Θα το φροντίσω Μένιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Αδερφέ, ίσως τώρα για πολλούς λόγους να μη μπορώ να σε ακολουθήσω σωματικά, αλλα το μυαλό μου θα ταξιδεύει μαζί σου μέχρι να έρθει και η ώρα μου!
    Κουράγιο, και να μας γράφεις εδώ τις εμπειρίες σου να τις μοιραζόμαστε, άνθρωποι, άγνωστοι ίσως μεταξύ τους, αλλά ενωμένοι απο κοινά πάθη και φιλοδοξίες...
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα γράφω συχνά εδώ μέσα (όσο συχνά μπορώ τουλάχιστον). Θα τα λέμε αδερφέ!!

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Φίλε Σοφέ θα σου γράψω μερικά λόγια απο το μακρινό San Francisco που βρίσκομαι τώρα. Η ώρα είναι 10.25 το βράδυ της Δευτέρας 6/9 και ενδεικνύεται λοιπόν για τέτοιες κουβέντες. Συμμερίζομαι απέραντα τις ανησυχίες σου και τους προβληματισμούς σου, αλλά σκέψου οτι αυτό που κάνεις είναι μια νέα αρχή σε μια χώρα που ότι και να είναι, σίγουρα δεν έχει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία σε όλο της το μεγαλείο. Σημαντικό το γεγονός οτι πάς στον άνθρωπο σου. Εγω όταν ήρθα στην Αμερική δεν ήξερα ΚΑΝΕΝΑ. Ήταν και το πρώτο ταξίδι εκτός συνόρων έτσι; Μέχρι να κάνω το ταξίδι των 23 ωρών, το αμέσως προηγούμενο μεγαλύτερο ήταν στην Χαλκιδική.....Σε αεροπλάνο δε, το μεγαλύτερο μου ταξίδι ήταν Αθήνα - Ηράκλειο....καταλαβαίνεις λοιπόν τους ενδοιασμούς μου και τους φόβους μου. Δεν θες να σου πω τι πέρασα μόλις έστριψα στην λάθος γειτονιά στο Σαν Φράν....και ήμουν και μόνος το ξανατονίζω....Έφαγα τις φρίκες του πρώτου καιρού...μέχρι να κάνω φίλους, γνωστούς, να μάθω τι να αγοράζω απο το σούπερ μάρκετ ακόμα ακόμα και πώς να αποφεύγω τις παγίδες. Τον πρώτο καιρό αν μου έδινες ένα εισιτήριο για Αθήνα, θα έφευγα με τα ρούχα που φορούσα. Αυτό όμως διαρκεί λίγο και για σένα που θα έχεις τον άνθρωπο σου εκεί, ίσως και καθόλου. Θυμάμαι που περπάταγα στο δρόμο και όσους συναντούσα μου λέγαν καλημέρα....Στην Πάτρα που έμενα πρίν οι γείτονες μου είπαν καλημέρα μετά το δεύτερο χρόνο παραμονής στην πολυκατοικία....καταλαβαίνεις....
    Το γεγονός οτι θα είσαι μακρυά απο γονείς και αδέλφια θα σε ακολουθεί πάντα πιστεύω, αλλά είναι σημαντικό που θα έχουν τον αδελφό σου μαζί τους. Θα σου πω τι μου είπανε εμένα οι δικοί μου, γιατί για κάθε γονιό είναι δύσκολο να αποχωριστεί το παιδί του. Μου είπαν "Να μείνεις Ελλάδα, άνεργος και με διδακτορικό και να βλέπουμε τον Άρη μας δυστυχισμένο και να μην τον αναγνωρίζουμε, καλύτερα να τον βλέπουμε 3 φορές τον χρόνο και να είναι ευτυχισμένος".
    Η Αμερική με αγκάλιασε, ο κόσμος με δέχτηκε και με αντιμετώπισε σαν άνθρωπο που προσπάθησα να καταφέρω κάτι στη ζωή μου μέσα σπο τις σπουδές μου. Αντίθετα με τη Ελλάδα που ούτε λίγο ούτε πολύ ήμουν ο μαλάκας της υπόθεσης που δε πήγα να γλύψω κανένα βουλευτή να με βολέψει και έφαγα 10 χρόνια απο τη ζωή μου στα θρανία....ΟΚ όσο ήμουν Ελλάδα έτσι ήταν, τώρα όμως η ζωή μου εδώ, απο όλες τις απόψεις και κυρίως οικονομικά είναι παράδεισος και με πολλές προοπτικές.
    Το μόνο σίγουρο είναι οτι όταν επισκέπτομαι την Ελλάδα, πάντα θα βλέπω κάθε είδους μετανάστη με διαφορετικό μάτι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και γιατί θα γίνεις μετανάστης ο ίδιος.
    Καλή τύχη αδελφέ, η Παναγιά μαζί σου και να ξέρεις οτι οι Έλληνες πάντα πετυχαίνουν γιατί είναι δουλευταράδες. Απλά στην Ελλάδα και να θες να δουλέψεις δεν σε αφήνουν. Ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους λοιπόν...εμείς προσπαθήσαμε αλλά μας φτύσανε.

Τσάκω μερικές για το ταξίδι....
    San Francisco Bay Area member......

Σοφεεε!!!
    καλο ταξιδι ρε συ και ολα να σου πανε καλα...!!!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !
    από Dodok edessa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 19:22
  2. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  3. ηρθε η ωρα να ακουστει το θηριο
    από X-SFIGA στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0