votes++ for ducks
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Kαι εγω συμφωνω με την δημιουργια κατηγοριας...
Τι παραπανω εχουν δηλαδη τα CBF :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
http://img11.imageshack.us/img11/2151/whatever1rk.gif
votes++ for ducks
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Kαι εγω συμφωνω με την δημιουργια κατηγοριας...
Τι παραπανω εχουν δηλαδη τα CBF :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
http://img11.imageshack.us/img11/2151/whatever1rk.gif
...
Eπισης φιλαρακοΑρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
votes++ for ducks
![]()
http://img11.imageshack.us/img11/2151/whatever1rk.gif![]()
cheers m8![]()
...
Den tha me piraze mia nea tetia katigoria kai aporo giati exei ginei tosos ntoros...
Σοβαρα τωρα....
Ειμαι υπερ αρκει να βρεθουν ατομα που θα υποστηριξουν την κατηγορια και ατομο που θα αναλαβει σαν μοντ με τις σχετικες γνωσεις.....
Και οχι αν απλα δημιουργηθει μια κατηγορια για να πιασει αραχνες.....
Θελω να πιστευω οτι για αυτο δισταζουν οι αντμινς και οχι απο σνομπισμο.....
![]()
Ερωτηση: Υπαρχουν τα ατομα που θα υποστηριξουν την κατηγορια οχι απο θεμα ερωτησεων αλλα απο θεμα υλικου?![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Δες το παραπανω ποστ και θα καταλαβεις
Ως τώρα μόνο σνομπισμό έχουμε δει εδώ μέσα! Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου (αν και μου έθιξες το cbfάκι μου) ότι αν δεν υπάρχουν άτομα να ξέρουν, να μην γίνει η κατηγορία. Αλλά απ την άλλη... Πόσα πράγματα χρειάζεται να ξέρει κάποιος για παπιά και σκούτερ, ότι πιο απλό δηλαδή κυκλοφορεί σε 2 ρόδες...;Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Σοβαρα τωρα....
Ειμαι υπερ αρκει να βρεθουν ατομα που θα υποστηριξουν την κατηγορια και ατομο που θα αναλαβει σαν μοντ με τις σχετικες γνωσεις.....
Και οχι αν απλα δημιουργηθει μια κατηγορια για να πιασει αραχνες.....
Θελω να πιστευω οτι για αυτο δισταζουν οι αντμινς και οχι απο σνομπισμο.....
![]()
Ερωτηση: Υπαρχουν τα ατομα που θα υποστηριξουν την κατηγορια οχι απο θεμα ερωτησεων αλλα απο θεμα υλικου?![]()
...
Εγω εχω δει καταεπαναληψη, ποστ με ερωτησεις φωτο,κλπ, σε διαφορα ασχετα μερη, του φορoum. Εαν υπαρξει ομαδοποιηση για τα scooter και τα παπακια, μου φαινεται αδυνατον, η κατηγορια αυτη να μεινει αδεια. Τωρα και να θελει καποιος να βαλει κατι δεν εχει που να το βαλει!Ερωτηση: Υπαρχουν τα ατομα που θα υποστηριξουν την κατηγορια οχι απο θεμα ερωτησεων αλλα απο θεμα υλικου?
Να το πω και αλλιως:
Δηλαδη η κατηγορια Yamaha R1 & R6, με μολις 240 μυνηματα τοσο καιρο!!!, και τα λιγα μηχανακια που βλεπουμε στο δρομο, δικαιολογει την υπαρξει της καλυτερα απο μια κατηγορια για παπακια ή scooter που αν μη τι αλλο κυκλοφορουν κατα χιλιαδες στους δρομους, και σιγουρα οι περισοτεροι απο εμας, απο αυτα εχουμε περασει!
Δηλαδη ρε, μαγκες, οσοι απο εσας πουμε τεραστια ηρωνεια αναφερεστε για την κατηγορια αυτη, επανω σε 1000αρα, γεννηθηκατε ρε;;;;;;;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δεν έχω κανένα προβλημα στο να κάνουμε και μια κατηγορία για τα παπάκια και τα σκουτεράκια!
ετσι και αλιώς οι πιτσιρικάδες που έχουνε τα μηχανάκια αυτα..ειναι οι αυριανοι αλήτες μηχανόβιοι!
γιατι να μην έχουμε και μια κατηγορία και για αυτούς??μονο καλό θα κάνει και δεν θα τους έχει και κανεις στη πλατη τους,ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ MOD ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
τωρα...ποιος κάνει στη άκρη για να περασει ποιος στους δρόμους της Αθήνας..ας μην το κουβεντιάσουμε καλύτερα..δε συμφερει ολους εσάς με τις φρεγάτες...ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ...ΝΟΥΜΕΡΑ.!
++1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
akou twra na mas tin lene kai oi afrikanoi oti einai odigoi... :wacko: :wacko:
Ρε παιδια δεν υπονοησα οτι δεν υπαρχουν ατομα η το υλικο απλα ρωτησα γιατι απλα δεν ηξερα....
Αφου υπαρχει ειμαι 100% υπερ .... οσο και αν μετραει αυτο....
![]()
Και εγω εχω παπι ..... πιο γρηγορο απο μερικα που εχουν δικη τους κατηγορια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΧΙΑρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Παιδια εδω ψηφηστε, ποιοι απο εσας θα θελατε, να υπαρχει στο forum μια κατηγορια, για να γραψετε για το:
Παπι σας, το Scooter σας.
ούτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Ρε παιδια δεν υπονοησα οτι δεν υπαρχουν ατομα η το υλικο απλα ρωτησα γιατι απλα δεν ηξερα....
Αφου υπαρχει ειμαι 100% υπερ .... οσο και αν μετραει αυτο....
![]()
Και εγω εχω παπι ..... πιο γρηγορο απο μερικα που εχουν δικη τους κατηγορια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
καλές βόλτες,
Ν.
Ουτε στα μουτρα σας ρε ....
Που θα μου πειτε και ουτε :rotflmao:
Θα το αιτιολογησετε τουλαχιστον ?![]()
Τα Παπιά Και Τα Σκούτερ Δεν Είναι Μηχανές, Αλλά Εξαμβλώματα![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
αιτιολόγησις:Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Ουτε στα μουτρα σας ρε ....
Που θα μου πειτε και ουτε :rotflmao:
Θα το αιτιολογησετε τουλαχιστον ?![]()
πάτησα λάθος κουμπί, και έκανα παράθεση σε λάθος μήνυμα.
πατώντας το επεξεργασία με έστειλε αδιάβαστο, οπότε και δεν ασχολήθηκα περεταίρω.
το ούτε πάει σαν συνέχεια στο πόστ του ΣΤΟΚΜΑΝ
καλές βόλτες,
Ν.