Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δε παιρνετε μια ασπιρινη λεω γω![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δε παιρνετε μια ασπιρινη λεω γω![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=13
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
λοιπον μου ηρθε σημερα το κρανος. Μια χαρα μου ειναι το Large αφου οταν παω να το βγαλω σχεδον μου ξεκολαει τις φαβοριτες![]()
Ειναι καλοζυγισμενο, ο μηχανισμος της ζελατινας ειναι ολα τα λεφτα, και οι αεραγωγοι φαινονται στιβαροι.
Αυτο που δεν ηξερα και μου αρεσε πολυ ειναι η θηκη που εχει για να βαλεις ακουστικα μεσα στο κρανος.
Το κρανος ηρθε με:
γκρι τσαντα shoei,
κουρτινακι για το λαιμο (δεν ξερω πώς λεγεται),
διαφανο pinlock (30? κανει)
Η τιμη του, 320? με αντικαταβολη μαζι με τα μεταφορικα.
Χρωμα μαυρο gloss
ΥΓ Πανοπτικον οντως του ανεβασαν την τιμη. Οταν το παρηγγειλα εγω ήταν 308?. Εσενα σου στειλανε pinlock;;
Ακριβως τα ιδια με εμενα πηρες, υποσιαγωνο το λενε το "κουρτινακι"Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
λοιπον μου ηρθε σημερα το κρανος. Μια χαρα μου ειναι το Large αφου οταν παω να το βγαλω σχεδον μου ξεκολαει τις φαβοριτες![]()
Ειναι καλοζυγισμενο, ο μηχανισμος της ζελατινας ειναι ολα τα λεφτα, και οι αεραγωγοι φαινονται στιβαροι.
Αυτο που δεν ηξερα και μου αρεσε πολυ ειναι η θηκη που εχει για να βαλεις ακουστικα μεσα στο κρανος.
Το κρανος ηρθε με:
γκρι τσαντα shoei,
κουρτινακι για το λαιμο (δεν ξερω πώς λεγεται),
διαφανο pinlock (30? κανει)
Η τιμη του, 320? με αντικαταβολη μαζι με τα μεταφορικα.
Χρωμα μαυρο gloss
ΥΓ Πανοπτικον οντως του ανεβασαν την τιμη. Οταν το παρηγγειλα εγω ήταν 308?. Εσενα σου στειλανε pinlock;;
Εγω πηρα το μαυρο (καθως κ το βρισκω πολυ ποιο ομορφο απο ολα τα χρωματα) στα 320 + Dark smoke ζελατινα 60 ευρωπουλα συνολο 380 + μεταφορικα οποτε περιπου 400αρα.
Οταν μπορεις παρε την ζελατινα την Dark θα εισαι σαν σκοτεινος καβαλαρης, του παει πολυ
![]()
![]()
λεω να παρω καμια ιριδιου ασιμενια απο κανα καταστημα εδω, αλλα οχι τωρα γιατι εχω εξοδα![]()
μια χαρα ειναι μην χαλιεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
δεν βρηκα καμια pic στο νετ, ετσι το εφτιαξα στο photoshop.
Οντως δεν ειναι οπως το φανταζομουν![]()
Με τερμα μαυρη ζελατινα το μαυρο κρανος ειναι γαματο.
Δεν ξεχωριζεις το κρανος απο την ζελατινα, ειναι ιδιο ακριβως χρωμα, γυαλιζει το ιδιο... :wacko:
Λοιπον για να μην ανοιξω αλλο, σημερα εβαλα ακουστικα στο κρανος. Επειδη τα φθηνοτερα που βρηκα ηταν 15?, και δεν μου πηγαινε η καρδια να δωσω τοσα για ενα ζευγαρι φθηνιαρικα ακουστικα made in china αποφασισα να φτιαξω μονος μου.
Που λετε το λοιπον αγορασα ενα ζευγαρι ακουστικα walkman (οχι τις ψειρες) απο το πλαισιο εναντι 2,90 ευρω.
Τα ξεγυμνωσα, πηγα τα "ηχειακια" απο μεσα τους, ο,τι καλωδια ειχε, και το βυσμα jack που θα μου χρειαστει.
Επειδη τα ηχειακια αυτα (γιατι μικρα ηχεια ειναι) οταν βγουν απο τη θηκη τους ειναι καπως ευαλωτα (εχουν την μεμβρανη τους εκτεθειμενη) αντεγραψα το εργοστασιακο σχεδιο και εφτιαξα ενα προστατευτικο απο τηλεκαρτα, στην οποια ανοιξα τρυπιτσες με τρυπανι για να βγαινει ο ηχος. Το κολησα με προσοχη με βενζινοκολλα.
Απο πανω για να μην φαινονται οι τηλεκαρτες κλπ, εβαλα το σφουγγαρακι που ειχαν τα ακουστικα και οπου δεν στεκοταν καλα βενζινοκολλα (λιγη ετσι).
Απο πισω εβαλα ταινεια διπλης οψεως (αυτη που ειναι σαν σπογγος).
Σειρα ειχαν οι κολλησεις των καλωδιων. Πολυ βασικες γνωσεις θελει. Απλα συνδεεις τα ηχειακια παραλληλα, και το ενα απ'αυτα με το καλωδιο που ειναι στο βυσμα των 3,5 mm (jack).
Τα τοποθετησα και ειναι πολυ σουπερ. Προς το παρον τα δοκιμασα μονο ακουγοντας μουσικη. Αυριο θα δοκιμασω και για ομιλια με το κινητο.
Βεβαια ολα αυτα οφειλονται στην shoei που εχει κανει χωρο για να μπουν τα ακουστικα στο κρανος, αλλιως θα ξεκολλαγαν καθε φορα με το βαλε βγαλε. Ενω εκει που ειναι τωρα, ουτε που τα ακουμπας.
Τελος φωτογραφιες δεν εβγαλα, γιατι οταν πιανομαι με κατι καθομαι εκει μεχρι να το τελειωσω και δεν εχω χρονο για καμερες.
Αυριο θα βαλω αν ειναι μια pic να δειτε πώς καθονται μεσα στο κρανος.![]()
![]()
Εχω βρει το xr1100 symetry tc1 με τα βασικα συν μαυρη ζελατινα στις 280 λιρες + 30 λιρες μεταφορικα σε ευρω συνολικα ειναι στα 365 απο τιμη πως σας φενετε;
Το εχω βρει και στην Ελαδδα(motoraid στην πατρα) με 329 ευρω(χωρις την μαυρη ζελατινα) αλλα για να παρω αυτη την τιμη θελει παραγκελεια απο 2 κρανη και πανω και ψηνω φιλο να παραγκειλουμε μαζι.
μαλον την Δευτερα θα χτυπησω αυτο απ το ιντερνετ.
![]()
Κοιτα μουσικη ακους ανετα, αλλα αν εχεις ανοιχτους αεραγωγους και ανοιχτη ζελατινα οπως καταλαβαινεις θα γινεται ενα μπαχαλο απο θορυβο εξατμισης, θορυβο δρομου και μουσικη.
Οποτε τουλαχιστον την ζελατινα πρεπει να την κλεινεις.
http://i56.tinypic.com/24maivc.gif (εχει 5 pics)
Kαι εγω αυτό ακριβώς θέλω. καλή τιμή τα 329...γίνεται να το παραγγείλουμε μαζι;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Εχω βρει το xr1100 symetry tc1 με τα βασικα συν μαυρη ζελατινα στις 280 λιρες + 30 λιρες μεταφορικα σε ευρω συνολικα ειναι στα 365 απο τιμη πως σας φενετε;
Το εχω βρει και στην Ελαδδα(motoraid στην πατρα) με 329 ευρω(χωρις την μαυρη ζελατινα) αλλα για να παρω αυτη την τιμη θελει παραγκελεια απο 2 κρανη και πανω και ψηνω φιλο να παραγκειλουμε μαζι.
μαλον την Δευτερα θα χτυπησω αυτο απ το ιντερνετ.
Εγώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το μαύρο ματ στα ίδια λεφτά, που το βρήκες 280 λίρες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Καλη τιμη, οταν λες συν μαυρη ζελατινα εννοεις οτι ουσιαστικα παιρνεις 2 ζελατινες, της μανας του κ την smoke.
Καλη τιμη ξαναλεω !
Αν κ εμενα δε μου αρεσουν τα χρωματα αλλα περι ορεξεως...