Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Φωτα τυπου ξενον πόσους ακόμη θα θρηνησουμε??

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
    για τα ΧΕΝΟΝ σε μηχανη τι αποψη εχετε;
    εγω προσωπικα ειμαι υπερ γιατι γινεσε καλυτερα αντιληπτος......
    Δεν υπάρχουν XENON για μηχανές.-

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
    για τα ΧΕΝΟΝ σε μηχανη τι αποψη εχετε;
    εγω προσωπικα ειμαι υπερ γιατι γινεσε καλυτερα αντιληπτος......
    Σωστό, επειδή τους στραβώνεις ...

Για να γίνεσαι αντιληπτός βάλε και 2 βουβουζέλες πάνω με πεπιεσμένο αέρα να βαράνε μόνιμα,
    για να σε καταλαβαίνουν, ακόμα και αν δεν σε βλέπουν ...
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Xenon ε;

Απαράδεκτα φώτα σε συμβατικό φανάρι. Απλά όπως προείπατε η δέσμη (λόγω της αρχιτεκτονικής του κλασσικού φαναριού) προκαλεί έντονη διάχυση του φωτός η οποία είναι ενοχλητική / επικίνδυνη απλά και ξεκάθαρα.
    Στην αρχή νόμιζα πως ο οδηγός δεν θα είχε αντιληφθεί το 'στράβωμα΄που προκαλεί αλλά πια είμαι σίγουρος για το αντίθετο.
    -Να με βλέπουν, λέει... Τι μύθος!
    Αν είναι βάλε την μεγάλη σκάλα και προχώρα αδερφέ μου!
    Τα Xenon είναι και γαμώ τις τεχνολογίες αλλά κι εδώ ξανά υπερβάλλαμε...

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    οσοι κακοσχολιασατε τις ξεταπωτες το μπαιρνετε...
    +1000

Loud pipes enhance safety.

Το λενε και οι Αμερικανοι...:wacko:
    The Ace of Spades

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Εγω που αγορασα τη μηχανη με xenon τί κανω; Και εχει και στις 2 σκαλες. Αλλα ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειπε οτι αυτα που εχει βαλει δεν τυφλωνουν.
    Αν θυμαμαι καλα ανοιγονται κατι τρυπες για να μπουν οι πιο μεγαλες λαμπες. Πώς θα βαλω παλι τις κανονικες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Τροχαίο δυστύχημα στην Αττική οδό

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, επί της Αττικής οδού, από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα.

Μια 36χρονη οδηγός προσέκρουσε σε φορτηγάκι των Αττικών Διαδρομών Α.Ε.

Συγκεκριμένα, το φορτηγάκι βρισκόταν ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα, ενώ υπήρχαν φωτεινές ενδείξεις προς αποφυγήν ατυχήματος αλλά και πλαστικοί κώνοι.

Στη συνέχεια, παρέσυρε 3 πεζούς εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες, οι δύο εξ αυτών, 45 και 23 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ η οδηγός όπως και ένας ακόμη 45χρονος εργάτης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Πηγή
    Διάβασα το ένα, διάβασα και το άλλο, ο δήμος δεν ποτίζει και κάτι λουλούδια που έχουμε εδώ, αλλά εντάξει, υπάρχει και ένας συντελεστής βαρύτητας για το κάθε πράγμα.

Ναι σύμφωνοι, είναι ενοχλητικό, ίσως και επικίνδυνο, αλλά αλήθεια πόσους έχουμε θρηνήσει από τα xenon;; Μου φαίνεται αστείο το πόσο τρομερό σας φαίνεται τη στιγμή που τα κόκκινα είναι "more like guidelines than actual rules".

Προφανώς και πρέπει να υπάρξει αστυνόμευση επιτέλους και για τα xenon, και για τα ομίχλης που όλοι τα ανάβουν για να πάνε Καλλιθέα-Άλιμο, αλλά κανένας όταν ανεβαίνει στο χιονοδρομικό με καιρό, εκεί που πραγματικά χρειάζονται, και για τα φυμέ κλπ. Αλλά ας αρχίσουμε με το κόκκινο για να ζήσουμε και μετά βλέπουμε και τα φώτα και τις εξατμίσεις και τα ηχοσυστήματα και το αυτόματο πότισμα.

Επίσης για τα φώτα θα συμφωνήσω με τον Rein. Τι διάολο, όλοι νυχτερινές αναβάσεις κάνουν και θέλουν τα φώτα από το ΟΑΚΑ;; Εξάλλου τα μεσαία δεν είναι για να βλέπει ο οδηγός. Κυρίως είναι για να σε βλέπουν τα άλλα οχήματα, για αυτό λέγονται και διασταυρώσεως. Αυτά που είναι για να βλέπεις εσύ είναι τα μεγάλα (πορείας) και κανονικά μέσα στην πόλη δεν χρειάζονται.
    Προσωπικά το βράδυ, όταν είμαι πρώτος σε δρόμο "προτεραιότητας", τα ανάβω με όποιο όχημα και αν είμαι, ώστε αυξήσω τις πιθανότητες να μην βγει κανένας από κάθετο.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Εγώ σκέφτομαι αν ποτέ αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα τι έχει να γίνει.

9 στους 10 παράνομοι είναι και δεν διαχωρίζω λίγο ή πολύ παράνομος...
    Ξετάπωτες εξατμίσεις, μηχανές χωρίς πινακίδες και καθρέπτες, κράνοι, ζώνες, κινητά, κοτσαδόροι,
    αυτοκίνητα που καίνε μαζούτ, τζιπ σε στυλ BIG FOOT που άμα τρακάρεις μαζί τους
    θα σε περάσουν από πάνω, ηχοσυστήματα που νομίζεις ότι θα σπάσουν τα τζάμια και πόσα άλλα
    Και μιλάμε μόνο για τον ΚΟΚ τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ΔΕΝ σε γράφουν, που δεν σου παίρνουν
    το δίπλωμα, που σε αφήνουν έτσι τότε αυτά θα βλέπουμε.
    Τι νομίζετε ότι θα στηριζόμαστε στο φιλότιμο του καθενός? 1 στους 10 έχει φιλότιμο
    Πόσα μαλακισμένα με μηχανές βλέπω να κινούνται με τις μοτο πάνω στα πεζοδρόμια
    και μερικοί σου την λένε κιόλας που τους κόβεις το δρόμο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    [B] ολοι,ομως ολοι ακουνε)

καλά μην παίρνεις και όρκο...

εγω θεόκουφος είμαι και τα μάτια μου δουλευουν τριπλές υπερωρίες και ως τώρα εχω προλάβει κατι τρελές καταστάσεις...

με τα ζήνον όμως; και κουφός και να με στραβώσει ο άλλος από απέναντι; την κάτσαμε την βάρκα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Aν δεν κοπούν κώλοι δεν γίνεται τίποτα.....! Απλά πρέπει να κοπούν σε όλα τα επίπεδα κι όχι μόνο οι χαμηλόκωλοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    Να σε ρωτήσω κάτι? Αφού οδηγάς με τα φώτα τέρμα κάτω για να μην στραβώνεις, τι κερδίζεις με τα xenon που έχεις βάλει? [/B][/QUOTE]
    βλεπης το βραδυ με βροχη!(αφηστε την πολη και βγειτε λιγο παραεξω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    σ' αυτούς με τις ξετάπωτες εξατμίσεις να ρίξουμε 300άρα

(τους δικυκλιστές εννοώ)
    +750

παρότι υπήρξα και εγώ άνευ τάπας για 2 μήνες.
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Και όμως υπάρχουν φώτα ξένου για μηχανές. Είναι τα λεγόμενα projectors τα οποία δεν χρησιμοποιούν καθόλου τον καθρέπτη του φαναριού, ειναι μια ενιαἰα μονάδα λάμπας και καθρέπτη που μπαίνει μέσα στο φανάρι. xenon

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    γαματα!!
    φαινεται χαρακτηριστικα στην δεσμη που "πεταει"
    πως την κοβει μαχαιρι μετα απο ενα υψος.

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    ξενον και οχι ζινον ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    ξενον και οχι ζινον ....

Μάθημα ορθής γραφής απο τον orizontas?

:rotflmao:

Νάσαι καλά βρε .. Πλάκα σου κάνω !

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 17:08
  2. Απαντήσεις: 31