Joyrider εχεις δικιο![]()
Joyrider εχεις δικιο![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Ε καλά ανέκδοτο είναι. Ούτε τον κατηγόρησα που το έβαλε ούτε τον έβρισα που του αρέσει. Επειδή δεν μου άρεσε δεν έχω δικαίωμα και να ποστάρω? Αν θέλω το προσπερνάω.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mπορείς κάλλιστα να τα προσπεράσεις, κάποιοι μπορεί να γελάνε με τα συγκεκριμένα κι αν εσένα δεν σου αρέσει αυτό άρχισε να ξαναδιαβάζεις την πρόταση βάζοντας στο κόμμα μια τελεία.
Είναι ανέκδοτα είτε μας αρέσουν είτε όχι κάποια απ'αυτά, ώρα είναι να ξεσηκωθούν οι Πόντιοι, οι Κρητικοί και οι χαμούρες...![]()
Χαλαρώστε λίγο.![]()
Εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να ποστάρεις όπως και για το πως θα φερθείς διαβάζοντάς το, το να το προσπεράσεις όμως δεν χαλάει κανέναν μας ενώ το να το κάνεις μαχαλά παίζει και να πάρει στο τέλος τη βόλτα για τα κάτω πατώματα, έτσι γίνεται εδώ όταν ξεχειλώνει. Ή μάλλον έτσι πράττω εγώ στην κατηγορία που μου ανάθεσαν να προσέχω όταν μέσα στην κατηγορία "Ανέκδοτα" από ένα ανέκδοτο γεννιέται μια αντιπαράθεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ε καλά ανέκδοτο είναι. Ούτε τον κατηγόρησα που το έβαλε ούτε τον έβρισα που του αρέσει. Επειδή δεν μου άρεσε δεν έχω δικαίωμα και να ποστάρω? Αν θέλω το προσπερνάω.
Κερδίζουμε κάτι με αυτό, καλύτερο τουλάχιστον απ'το προσπέρασμα που θα μπορούσες να κάνεις;![]()
Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση οι δυο μας αν θυμάμαι καλά με ένα αστείο περί τσιμπουκιών σε ανήλικο κορίτσι έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να ποστάρεις όπως και για το πως θα φερθείς διαβάζοντάς το, το να το προσπεράσεις όμως δεν χαλάει κανέναν μας ενώ το να το κάνεις μαχαλά παίζει και να πάρει στο τέλος τη βόλτα για τα κάτω πατώματα, έτσι γίνεται εδώ όταν ξεχειλώνει. Ή μάλλον έτσι πράττω εγώ στην κατηγορία που μου ανάθεσαν να προσέχω όταν μέσα στην κατηγορία "Ανέκδοτα" από ένα ανέκδοτο γεννιέται μια αντιπαράθεση.
Κερδίζουμε κάτι με αυτό, καλύτερο τουλάχιστον απ'το προσπέρασμα που θα μπορούσες να κάνεις;![]()
Με είχες πείσει ότι αφού είμαστε στα ανέκδοτα όλα είναι επιτρεπτά και αυτό φαίνεται άλλωστε και τώρα.Δεν υπάρχουν όρια. Εγώ απλώς ανέφερα ότι δεν είχα κανακούσει ανέκδοτο με νεκροφιλία και ότι δεν μου άρεσε.
Το τι προσέφερε αυτο το σχόλιό μου και τι κερδίζουμε δεν ξέρω. Απορώ γιατί κολλάς με εμένα όμως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Απορώ γιατί κολλάς με εμένα όμως.Αυτο-απαντήθηκεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση οι δυο μας![]()
Α γιαυτό αναφέρεσαι μόνο σε μένα? Οκ τότε για να ξέρω στο μέλλον τον λόγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτο-απαντήθηκες![]()
Πάντως σίγουρα δεν μάλωνα μόνος μου. Αυτό δεν σε είδα να σε πειράζει αλλά τέσπα, καταλαβαίνω τις φιλίες και σε δικαιολογώ.
Θα μπορούσες επίσης να είχες στείλει πμ.
Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω επί του θέματος. Δεν έκρινα κανέναν παρά μόνο το ανέκδοτο και βρέθηκα και από κάτω να με βρίζουν.
Λάθος κατάλαβες και μάλλον φταίω εγώ που δεν το εξήγησα σωστά, το ότι αναφέρθηκα σε σένα ήταν όχι για κάτι προσωπικό (δεν έχω και λόγο άλλωστε - ούτε τον rein γνωρίζω επίσης) αλλά επειδή το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν κι επειδή το συζητήσαμε κιόλας ότι τα ανέκδοτα είναι για να γελάμε κι όσα δεν μας αρέσουν τα προσπερνάμε. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ μιλώντας αποκλειστικά για τα ανέκδοτα που διαβάζουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ σε αντίθεση με αυτά που λέγονται σε μια παρέα ανθρώπων που εννοείται ότι σηκώνουν κάθε μορφής αντίθεση, είναι η διαφορά του μπλα-μπλα με το τι υπάρχει και μένει σε μια κατηγορία ενός φόρουμ που λέγεται "Ανέκδοτα".Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Α γιαυτό αναφέρεσαι μόνο σε μένα? Οκ τότε για να ξέρω στο μέλλον τον λόγο.
Πάντως σίγουρα δεν μάλωνα μόνος μου. Αυτό δεν σε είδα να σε πειράζει αλλά τέσπα, καταλαβαίνω τις φιλίες και σε δικαιολογώ.
Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω επί του θέματος. Δεν έκρινα κανέναν παρά μόνο το ανέκδοτο και βρέθηκα και από κάτω να με βρίζουν.
Έχεις κάθε δικαίωμα -σου ξαναλέω- και να αντιδράσεις αν θες (όχι όμως εδώ αν πρόκειται για ανέκδοτο, υπάρχουν κατηγορίες όπως οι γενικές ή οι αντιπαραθέσεις αν προτιμάς) αλλά και να αναφέρεις το ποστ που θεωρείς ότι σε θήγει σε κάποιον διαχειριστή, το τι δρόμο θα τραβήξει το κάθε ένα από αυτά τα ποστς είναι άλλο θέμα. Το δικό μου θέμα είναι ότι εδώ θέλω μια κατηγορία για να γελάμε κι όχι να τσακωνόμαστε, ζητάω πολλα;
Όχι φίλε μου (μιας και το συμπλήρωσες μετά), θα μπορούσα αλλά δεν το ήθελα επειδή προτιμώ με την ευκαιρία να δούμε όλοι κάποια πράγματα όσο αναφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Θα μπορούσες επίσης να είχες στείλει πμ.
Όσο θα είμαι moderator στα "Ανέκδοτα", εδώ μέσα θα παραμένουν μόνο τα ποστς που βγάζουν γέλιο και περιλαμβάνουν emmoticons που γελάνε, αντιπαραθέσεις και λοιπά -για μένα τουλάχιστον- εδώ δεν χωρούν.
Δεν μπορώ να τους ικανοποιώ όλους, τι να κάνω.![]()
Τώρα με έπεισες πραγματικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λάθος κατάλαβες και μάλλον φταίω εγώ που δεν το εξήγησα σωστά, το ότι αναφέρθηκα σε σένα ήταν όχι για κάτι προσωπικό (δεν έχω και λόγο άλλωστε - ούτε τον rein γνωρίζω επίσης) αλλά επειδή το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν κι επειδή το συζητήσαμε κιόλας ότι τα ανέκδοτα είναι για να γελάμε κι όσα δεν μας αρέσουν τα προσπερνάμε. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ μιλώντας αποκλειστικά για τα ανέκδοτα που διαβάζουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ σε αντίθεση με αυτά που λέγονται σε μια παρέα ανθρώπων που εννοείται ότι σηκώνουν κάθε μορφής αντίθεση, είναι η διαφορά του μπλα-μπλα με το τι υπάρχει και μένει σε μια κατηγορία ενός φόρουμ που λέγεται "Ανέκδοτα".
Έχεις κάθε δικαίωμα -σου ξαναλέω- και να αντιδράσεις αν θες (όχι όμως εδώ αν πρόκειται για ανέκδοτο, υπάρχουν κατηγορίες όπως οι γενικές ή οι αντιπαραθέσεις αν προτιμάς) αλλά και να αναφέρεις το ποστ που θεωρείς ότι σε θήγει σε κάποιον διαχειριστή, το τι δρόμο θα τραβήξει το κάθε ένα από αυτά τα ποστς είναι άλλο θέμα. Το δικό μου θέμα είναι ότι εδώ θέλω μια κατηγορία για να γελάμε κι όχι να τσακωνόμαστε, ζητάω πολλα;
![]()
Τώρα κινδυνεύω όχι να με βρίσουν αλλά να γίνω polliticaly correct αν το βάλω στις αντιπαραθέσεις ή ρουφιάνος αν με ενοχλήσει και το αναφέρω...:rotflmao: :rotflmao:
Όντως τρελό γέλιο η κατάσταση...άντε και μεγειά τα μυαλά (όχι σε σένα)
edit: Από δω και πέρα θα βάζω και emoticon όπως λες.
Εντάξει, εδώ έχεις ένα "θεματάκι" ομολογουμένως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Τώρα κινδυνεύω όχι να με βρίσουν αλλά να γίνω polliticaly correct αν το βάλω στις αντιπαραθέσεις ή ρουφιάνος αν με ενοχλήσει και το αναφέρω...:rotflmao: :rotflmao:![]()
Εγώ απλώς ανέφερα ότι δεν είχα κανακούσει ανέκδοτο με νεκροφιλία και ότι δεν μου άρεσε.
ρε αδερφε? μηπως εισαι ναυτικος?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Δεν νομίζω... γιατί εγώ έβαλα τη version με τους ναυαγούς αλλά ούτε αυτή του άρεσεΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε αδερφε? μηπως εισαι ναυτικος?![]()
![]()
:a24: κουπεπε![]()
![]()
![]()
rein χωρίς παρεξήγηση αλλά είχε πλάκα...
Made in Greece...