τώρα ξεκίνησες να μας δουλεύεις εσύ μάλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
ευχαριστω και να σου πω αυτο με το μειγμα δηλαδη τι γινεται ακριβως? ενα ταξιδι 300χλμ παιζει να το κανω αν εχω ktm exc200 η ουτε κατα διανοια?![]()
![]()
τώρα ξεκίνησες να μας δουλεύεις εσύ μάλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
ευχαριστω και να σου πω αυτο με το μειγμα δηλαδη τι γινεται ακριβως? ενα ταξιδι 300χλμ παιζει να το κανω αν εχω ktm exc200 η ουτε κατα διανοια?![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
τώρα ξεκίνησες να μας δουλεύεις εσύ μάλλον![]()
![]()
διχρονακια το καλοκαιρι πηγαν απο αθηνα μεχρι ποταμο λαδωνα απο χωμα, 250 χλμ πηγαινε και αλλα 250 γυρνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
ευχαριστω και να σου πω αυτο με το μειγμα δηλαδη τι γινεται ακριβως? ενα ταξιδι 300χλμ παιζει να το κανω αν εχω ktm exc200 η ουτε κατα διανοια?
οι περισσοτεροι βγαλαν καλους στον πισινο τους... τα μηχανακια απλα βαριοντουσαν το σταθερο πρα πρα...
τα διχρονο εχουν νευρο, ειναι σαν αλογα, θελουν να ξεσπανε απο στροφη σε στροφη
οποτε καταλαβα τρειλερΑρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
τώρα ξεκίνησες να μας δουλεύεις εσύ μάλλον![]()
![]()
40 klm/h με τι? με bmx τυφλα να εχουν τα crf50
ε λογικα θα τσεποσω και ενα τρειλερ για να πηγαινω στο χωριο μου που εχει τρελο βουνο και θα το ευχαριστηθω. μια ερωτηση ακομα. η κτμ ποσα αλογα λεει οτι ειναι γιατι αν λενε πως εχει πχ 25 μπορω να το κυκλοφορω χωρισ προβλημα στα 18Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
διχρονακια το καλοκαιρι πηγαν απο αθηνα μεχρι ποταμο λαδωνα απο χωμα, 250 χλμ πηγαινε και αλλα 250 γυρνα...
οι περισσοτεροι βγαλαν καλους στον πισινο τους... τα μηχανακια απλα βαριοντουσαν το σταθερο πρα πρα...
τα διχρονο εχουν νευρο, ειναι σαν αλογα, θελουν να ξεσπανε απο στροφη σε στροφη
Κοίτα άμα έχεις κώλοπάς όπου θές απλά στο δίχρονο δέν θέλει σταθερό γκάζι και πάει παντού
άμα βρείς EXC πάρτό και ταξιδάκια κάνει αλλά όχι τον γύρο τής ελλάδας (καλά ποτέ μην λές ποτέ) είναι σχολείο το είχα για λίγο καιρο
τρομερό απλά
αυτο εχω στο μυαλο μου να παρω σε 2χρονακια παιζει αν βρω και καλη παρεα να δοκιμασω να κανω καμια 300αρα χιλιομετρα ταξιδι μονο και μονο για την εμπειριαΑρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Κοίτα άμα έχεις κώλοπάς όπου θές απλά στο δίχρονο δέν θέλει σταθερό γκάζι και πάει παντού
άμα βρείς EXC πάρτό και ταξιδάκια κάνει αλλά όχι τον γύρο τής ελλάδας (καλά ποτέ μην λές ποτέ) είναι σχολείο το είχα για λίγο καιρο
τρομερό απλά![]()
εχω δει και κατι αξιολογα μεταχειρισμενα
μπορείς επίσεις ναβρείς DT wr 200 η CRM 250 φτήνα![]()
και άρχησε το λάσπωμα στα βουνά![]()
δεν το εχω ψαξει. ευχαριστω θα ψαξω και αυτη την επιλογηΑρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
όχι CRM250, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά πουθενά. Για DT βρίσκεις ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
![]()
Καλή επιλογή ένα δίχρονο καθαρό φίλε. Είχα ένα CR 250 του 2000 πιο παλιά και το είχα καταχαρεί
1) Απίστετυτη γυμναστική θα λιώσεις πραγματικά.
2) Μπαίνεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας με μεγαλύτερη σχετική ασφάλεια αφού μαθαίνεις εκτός δρόμων και τρελών.
3)Θα σε βοηθήσει να μάθεις να οδηγείς καλύτερα.
4) Το CR 250 που είχα έκατσα και έμαθα τα βασικά της συντήρησης του. Δεν είναι δύσκολο και ίσα ίσα μαθαίνεις και μερικά μηχανολογικά. Ο μόνος λόγος που το πήγα μηχανικό ήταν για αλλαγή πιστονιού που μου το έμαθε και αυτό.
5) Παρέα και βουνό είναι γαμάτο
Πήγα αγόρασα από internet ένα manual (Hanes manuals), εργαλεία είχα και το μόνο που αγόρασα ήταν ένα δυναμόκλειδο.
Πάντως αν καταλήξεις σε 2χρονο καθαρό και είσαι σχετικά καινούργιος σε αυτή τη φάση καλύτερα ένα 125 γιατί το 250 ίσως να σου ξεκωλήσει τα χέρια και δεν θα το χαρείς όπως θα ήθελες.
Αυτά ότι και να πάρεις σου εύχομαι να το χαρείς και πάντα ατρακάριστος ( αν και στο χώμα θα φας μερικές σουπίτσες αλλά με τον εξοπλισμό δεν έχεις θέμα και τα μηχανάκια αυτά δεν μασάνε) .
![]()
ευχαριστω φιλε, 200 λεω να παρω και παιζει να το εχω μολισ πατησω τα 18 δηλαδη σε 1μιση χρονο. παντου λεει να πηγαινεις αρκει να υπαρχει καλη παρεαΑρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Καλή επιλογή ένα δίχρονο καθαρό φίλε. Είχα ένα CR 250 του 2000 πιο παλιά και το είχα καταχαρεί
1) Απίστετυτη γυμναστική θα λιώσεις πραγματικά.
2) Μπαίνεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας με μεγαλύτερη σχετική ασφάλεια αφού μαθαίνεις εκτός δρόμων και τρελών.
3)Θα σε βοηθήσει να μάθεις να οδηγείς καλύτερα.
4) Το CR 250 που είχα έκατσα και έμαθα τα βασικά της συντήρησης του. Δεν είναι δύσκολο και ίσα ίσα μαθαίνεις και μερικά μηχανολογικά. Ο μόνος λόγος που το πήγα μηχανικό ήταν για αλλαγή πιστονιού που μου το έμαθε και αυτό.
5) Παρέα και βουνό είναι γαμάτο
Πήγα αγόρασα από internet ένα manual (Hanes manuals), εργαλεία είχα και το μόνο που αγόρασα ήταν ένα δυναμόκλειδο.
Πάντως αν καταλήξεις σε 2χρονο καθαρό και είσαι σχετικά καινούργιος σε αυτή τη φάση καλύτερα ένα 125 γιατί το 250 ίσως να σου ξεκωλήσει τα χέρια και δεν θα το χαρείς όπως θα ήθελες.
Αυτά ότι και να πάρεις σου εύχομαι να το χαρείς και πάντα ατρακάριστος ( αν και στο χώμα θα φας μερικές σουπίτσες αλλά με τον εξοπλισμό δεν έχεις θέμα και τα μηχανάκια αυτά δεν μασάνε) .
![]()
Ότι και να πίνεις, κερασμένο από μένα παλικάρι μου ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
προσωπικη γνωμη ασ ξεκινησει junior να αρχισει να μαθαινει και σιγα σιγα μπορει να αλλαξει κατηγορια αν δει πως του πεφτει λιγη.![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ρακομελα οποτε μην με παρεξηγητεΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ότι και να πίνεις, κερασμένο από μένα παλικάρι μου ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a51: