Φρούδες ελπίδες, σε διαβεβαιώ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε τί ελπίζει, στον Αγ. Φανούριο;![]()
![]()
Φρούδες ελπίδες, σε διαβεβαιώ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε τί ελπίζει, στον Αγ. Φανούριο;![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ή παει/πας στην αστυνομία κι αναλαμβάνουν εκείνοι κι ο κύριος μεθ' υμών ή πας στην Blackwater κι αναλαμβάνουν εκείνοι με καλύτερες πιθανότητες....Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
.....
τι ξερετε και τι πρεπει να γινει σε αυτην την περιπτωση?πως κινειται ο παθων?
......![]()
Πες του να ξεχασει τ αμαξι και να τους γραψει στα @@ του,καταλαβαινω την πικρια και την επιμονη που εχει να τα χωσει για να το παρει πισω αλλα θα χασει + τα λεφτα που του ζητανε ,εκτος απο το αυτοκινητο.
Την εχω παθει εν ετη 94 με χτ600 89'.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Την εχω παθει εν ετη 94 με χτ600 89'.[/B]
Aυτό δεν ''έπιανε'' τόσα λεφτά που σου ζητούσαν.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Tα πράγματα είναι απλά καταγγελία στήν αστυνομία για εκβιασμό ενημέρωση τής τράπεζας και όποιος σηκώσει λεφτά συλλάμβάνεται
και άμα τους πιάσουνε να ερθώ θέλω να τους δείξω κάτι![]()
ε ρε ξύλο που θέλουν
το ιδιο μου το ειχανε κανει εμενα στην σικελια που σπουδαζα με ενα xt 600....το τσιμπανε και μετα απο 2 μερες τηλεφωνο, 200 ευρω και το πηρα πισω....μετα απο κανα μηνα μου το ξαναβουτανε....παλι τηλεφωνο, παλι 200 ευρω....καλα ρε τους λεω για μαλακες ψαχνετε????βαλτο στα οπισθια σου του ειπα....αν θελεις ελα να σου κανω το τραπεζι και να μου το δωσεις...την επομενη το βρηκα 2 στενα ποιο κατω παρατημενο και με γεματο ρεζερβουαρ παρακαλω....![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
το ιδιο μου το ειχανε κανει εμενα στην σικελια που σπουδαζα με ενα xt 600....το τσιμπανε και μετα απο 2 μερες τηλεφωνο, 200 ευρω και το πηρα πισω....μετα απο κανα μηνα μου το ξαναβουτανε....παλι τηλεφωνο, παλι 200 ευρω....καλα ρε τους λεω για μαλακες ψαχνετε????βαλτο στα οπισθια σου του ειπα....αν θελεις ελα να σου κανω το τραπεζι και να μου το δωσεις...την επομενη το βρηκα 2 στενα ποιο κατω παρατημενο και με γεματο ρεζερβουαρ παρακαλω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανας φιλος θα σου κανε πλακα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Και μετά σε πήρε τηλέφωνο ένα τρελλό γκομενάκι, σ' έβγαλε έξω και μετά έγινε σκλάβα σου....
Εδώ στην Ελλάδα φιλαράκι, το πολύ πολύ να στον φορέσουν...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και μετά σε πήρε τηλέφωνο ένα τρελλό γκομενάκι, σ' έβγαλε έξω και μετά έγινε σκλάβα σου....
Εδώ στην Ελλάδα φιλαράκι, το πολύ πολύ να στον φορέσουν...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συμβαινουν κ αυτα ρε Sniper σε μερικους, μη σου φαινεται περιεργοΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μη σαχλαμαριζετε...εχει τυχει και σε αλλους πολλους....κοκακιδες ητανε που θελανε να βγαλουν το σκ...τωρα με το γεματο ρεζερβουαρ τι να πω....θα με συμπαθησαν η θα με λυπηθηκαν....![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
φυσικα κ συμβαινουν...
![]()
Που τον θυμήθηκες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
φυσικα κ συμβαινουν...
![]()