Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: v-strom 64000 χιλιομετρα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δεν θα το βρει. Αλλά δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να έχει κάτι το μοτέρ.

Ο μηχανικός θα κοιτάξει το μηχανάκι και θα σου πει για παράδειγμα ότι τα κολάρα θέλουν αντικατάσταση ο πίσω δίσκος έχει δόντι κτλ κτλ. Πράγματα δλδ που αν ξέρεις μπορείς να τα δεις και μόνος σου. Για να καταλάβει αν το μοτέρ έχει κάτι αυτό το κάτι πρέπει να είναι πολύ χοντρό.

Ένα έμπειρο μάτι όμως βλέπει αν και ποιες βίδες έχουν λυθεί.
    Κοιτάει τις φλάτζες του μοτέρ αν έχουν αντικατασταθεί, πράγμα που σημαίνει πως το μοτέρ έχει ανοιχτεί κτλ.
    Sent from me using a computer.

να συνεννοηθείς τι τιμή θα σου κάνει για αλυσίδα-γρανάζια, δισκόπλακες, λάστιχα και μπαταρία αν χρειαστεί. Αν δεν τα έχεις ψάξει, μπορεί να σου ανεβάσουν την τιμή κατά πολύ. Και δεν μπορείς να κατηγοήσεις τον πωλητή γιατί είναι όλα αναλώσιμα.

Με εχει φαει η αγωνια αλλα εχω και τοση μεγαλη η λαχταρα μου να την οδηγησω..... Πιστευω παντως οτι ο μηχανικος μου τον οποιον και εμπιστευομαι απολυτα μιας και ειναι χρονια φιλος
    οτι θα μου πει 2-3 πραγματακια που θελει....... Μακαρι ολα να πανε καλα. Επισις ειδα στο forum και κατι για μια αντλια βενζινης, αυτο ειναι προβλημα σε ολα τα v-strom ή οχι ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    Με εχει φαει η αγωνια αλλα εχω και τοση μεγαλη η λαχταρα μου να την οδηγησω.....

Καλορίζικη και καλοτάξιδη λοιπόν.

Φιλε vthn θα του τα πω αυριο ευχαριστω για την επισημανση δεν τα ξερα να σαι καλα.....

Καλοριζικο φιλαρακι και ελπιζω να εχεις καλα και ανεμελα χιλιομετρα!
    Ριξε ενημερωση για οτιδηποτε νεοτερο!
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Οπωσδηποτε θα παιξει ενημερωση και φωτογραφιες αδελφια αν τελικα πανε ολα καλα και δεν σφαχτουμε..... Εαν παντως την τριτη το πολυ τεταρτη (γιατι στον μηχανικο θα την παω τριτη απογευματακι) δεν εχω ποσταρει να ξερετε θα ειμαι κορυδαλλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και για του λογου του αληθες απο advider http://www.advrider.com/forums/showt...64304&page=270

Στην μεση της σελιδας κοιταχτε σε μια εικονα ποσα μιλια εχει κανει το v-stromaki

Και για να μην κουραζεστε να μετατρεπετε τα μιλια σε χιλιομετρα 96560 παρακαλω και συνεχιζει....

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    οσον αφορα την κατασταση της μοτο.

μπορει να χιλιομετρα να μην ειναι πολλα και να μην της φαινονται,

αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα, μην εχεις απαιτησεις μεγαλες, τι εννοω

δεν ειναι μονο το μοτερ οταν η μοτοσυκλετα εχει καποια χλμ,

αναρτησεις, ειδικα σε μια μοτοσυκλετα τετοιου ειδους και βαρους μεχρι τα 64000 ενα σερβις θα το θελει δε μπορει... ωστε να ερθει στην κανονικη της κατασταση,

επειτα, ρουλεμαν, οπου εχει ρουλεμαν ενα τσεκαρισμα ειναι καλο να κανεις, πχ αν εχει σημαδια γρασου διπλα και εξω απο αυτα,
    φρενα δισκοι κλπ, οπως και να χει μεχρι τα 80000χλμ δισκοπλακες καποια στιγμη αλλαζεις ωστε να ερθουν τα φρενα στη φυσικη τους κατασταση, 80000 μπορει να μην εχει αλλα κοντεουν 'σχετικα'.
    και ενα τσεκαρισμα σφηξιμο, σε ολες τι βιδες της μοτοσυκλετας. δυκιλινδρο γαρ..

αν ειναι ολα αυτα οκ ειτε επειδη τα εχει προσεξει - αλλαξει ειτε επειδη δε χρειαστηκαν αλλαγη εισαι οκ.

καλοταξιδη και αγραντζουνιστη σου ευχομαι!
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Το δικό μου strom το έδωσα σε μαγαζί όταν συμπλήρωσε 38.000 χλμ και είχε αρχίσει να καίει λάδι.

Είχε αγορασθεί καινούργιο (παραεισαγωγής - κόκκινο) και όλα τα service είχαν γίνει κανονικά. Τα περισσότερα χλμ διανύθηκαν στην Αττική Οδό σε γρήγορους ρυθμούς.

Την απόφαση να το αλλάξω την πήρα όταν οδήγησα ένα καινούργιο strom και διαπίστωσα την διαφορετική αίσθηση με το δικό μου λόγω των φθορών.

Εάν όμως επρόκειτο να αγοράσω μηχανάκι που βρήκα το είδα και το γούσταρα και επιπλέον είχε βρεθεί και ο τρόπος με το οικονομικό, θα το έπαιρνα και ας είχε 650.000χλμ.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Λοιπον αδελφια πηγα και την πηρα σημερα μαζι με εναν φιλο μου που σκαμπαζει 2-3 πραγματα ο οποιος οδηγαει χρονια....... Η μηχανη οσο μπορουσε να δει το παλικαρι ηταν ΑΨΟΓΗ σε ολα της λαστιχα,δισκοπλακες, μπουκαλες, μοτερ (οσο μπορει να καταλαβει καποιος απο τον ηχο) αν και ηταν λιγο μπουκομενη.Σημαδι πουθενα εκτος απο ενα σκισιματακι στην σελα μισου ποντου. Την παω στο μηχανικο μου λεει οτι το μηχανακι ειναι μια χαρα και το Σαββατο παω να αλλαξω φιλτρα,λαδια και ψιλοπραγματα. Το μονο που μενει ειναι να ανοιχτει απο οτι μου ειπε και το μοτερ για ενα τελευταιο ελεγχο...... Το μονο που δεν του αρεσε απο οτι μου ειπε ειναι οτι κοπαναει καπως η πρωτη και η δετευρα. Πιθανως να χρειαζεται ρυθμισμα η καποιο γραναζι αλλαγη.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
    οσον αφορα την κατασταση της μοτο.....
    Έτσι είναι .

Το σκισιματάκι στη σέλα να το δεις λιγάκι , γιατί εάν είναι πάνω στη θερμοκόληση θα μεγαλώσει κι άλλο και θα περάσει νερό που θα σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο εσωτερικό αφρολέξ .

Όταν αλλαχτούν τα λάδια και ρυθμιστεί το ρελαντί (αν χρειάζεται ) δεν θα κοπανάει πια η 1η .

Καλά ταξίδια , βόλτες και να τη χαρείς .

Σε ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα..... Ναι θα το κοιταξω γιατι και εμενα δεν μου αρεσει

Αν χρειαστείς
    http://img197.imageshack.us/f/suzuki...rboniocro.jpg/

Ιταλικά αλλά δεν ξέρω που και πως . Μπορεί να σου τα φτιάξει κάποιος εδώ .
    Αυτός είναι και μέλος του φόρουμ και σίγουρα μπορεί . http://www.moto.gr/forums/member.php...o&userid=15053

http://www.facebook.com/group.php?gid=139847469362424

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  3. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Θεμα: Ποσα Χιλιομετρα ΕΧετε Κανει??
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 23:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας