Μα σύμφωνα με τον ΚΟΚ εγώ δεν υποχρεούμε να έχω απόσταση ασφαλείας γιατί είμαι σε πυκνή κυκλοφορία και εκείνος φρέναρε παρανόμως γιατί δεν το επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι
Γιατί φταίω![]()
Μα σύμφωνα με τον ΚΟΚ εγώ δεν υποχρεούμε να έχω απόσταση ασφαλείας γιατί είμαι σε πυκνή κυκλοφορία και εκείνος φρέναρε παρανόμως γιατί δεν το επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι
Γιατί φταίω![]()
Φρέναρε παρανόμως;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μα σύμφωνα με τον ΚΟΚ εγώ δεν υποχρεούμε να έχω απόσταση ασφαλείας γιατί είμαι σε πυκνή κυκλοφορία και εκείνος φρέναρε παρανόμως γιατί δεν το επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας.
Γιατί φταίω![]()
Ναι, στο δικαστήριο που θα καταλήξετε μπορείς να αναπτύξεις την θεωρία σου για το παράνομο φρενάρισμα. Είμαι σίγουρος ότι η έδρα θα δείξει κατανόηση όταν θα σε καταδικάζει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν συζηταω το τι θα γινει στο δικαστηριο, ουτε εκτιμηση κανω για την αποφαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα το θεμα ειναι ΑΝ μπορει να αποδειχτει?
ΠΡΟΦΑΝΩς και δεν μπορει να αποδειχτει γιατι ο αλλος εχει 200 ψευδομαρτυρες
αλλα αυτο ειναι το νοημα?
θελουμε να δουμε αν νομικα, με ουδετεροτητα εχει δικιο ο μηχανακιας ή ο τζιπακιας
και οχι τι θα γινει αν ψευδομαρτυρησουν ολοι οι γυρω
Ετσι λειτουργει ο κοκ, απο αυτα που λες φαινεται οτι δεν εχεις ασχοληθει ποτε.
ΔΕΝ υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα" σε κατασταση ατυχηματος.
Αν στο δικαστηριο πει ο καγκουρας οτι πατησε φρενο για να φωτογραφισει το ωραιο τοπιο που ειδε ξαφνικα, παλι ο πισω δεν θα εχει κρατησει αποστασεις οποτε φταιει.
Δεν είναι δική μου θεωρία. Κάνε τον κόπο και διάβασε τον ΚΟΚ στο άρθρο της επιβράδυνσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φρέναρε παρανόμως;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, στο δικαστήριο που θα καταλήξετε μπορείς να αναπτύξεις την θεωρία σου για το παράνομο φρενάρισμα. Είμαι σίγουρος ότι η έδρα θα δείξει κατανόηση όταν θα σε καταδικάζει.
Α, εσύ έχεις λαμπρή πορεία μπροστά σου στο δικαστικό κόσμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Δεν είναι δική μου θεωρία. Κάνε τον κόπο και διάβασε τον ΚΟΚ στο άρθρο της επιβράδυνσης.
Σου εύχομαι, ειλικρινώς, καλή τύχη.
Κάτι επί του θέματος?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α, εσύ έχεις λαμπρή πορεία μπροστά σου στο δικαστικό κόσμο...
Σου εύχομαι, ειλικρινώς, καλή τύχη.
Αρχηγέ, υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθεις κάτι. Ο απλός στο συγκεκριμένο άθλημα ΠΟΝΑΕΙ. Αν δεν σου λένε τίποτα κάποια πράγματα που γράφουν κάποιοι που οδηγούν πολύ πριν γεννηθείς, και είναι εδώ ακόμα, δικό σου πρόβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δεν μπορει να αποδειχτει ποτε γιατι σταματησε ο μπροστα, ειναι αμφιβολο, απο την αλλη ο πισω ξερουμε 100% οτι δεν κρατουσε αποσταση.
Γιατι δεν ρωτατε εναν δικηγορο![]()
Το να λες ότι σου κατεβαίνει στηριζόμενος στο κομμάτι του νόμου που σε βολεύει προσπερνώντας αυτό που δεν σε βολεύει, επίσης δικό σου πρόβλημα.
Τα να προσπαθείς να τα εξηγήσεις από το αναπηρικό καροτσάκι όμως είναι πρόβλημα και της οικογενειάς σου. Σκέψου το λίγο την επόμενη φορά που θα κάνεις endo σε έξοδο στροφής και θα σε περάσει απο πάνω κανένα cherokee.
Φιλικά πάντα
Επίσης σε πιό δικαστήριο θα παέι ο κουτάκιας με το βίντεο στο χέρι και δεν θα αθωωθεί?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ο τυπος δεν φρεναρει γιατι ειχε βλαβη ή για να αποφυγει εμποδιο ή οτιδηποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δεν συζηταω το τι θα γινει στο δικαστηριο, ουτε εκτιμηση κανω για την αποφαση.
Ετσι λειτουργει ο κοκ, απο αυτα που λες φαινεται οτι δεν εχεις ασχοληθει ποτε.
ΔΕΝ υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα" σε κατασταση ατυχηματος.
Αν στο δικαστηριο πει ο καγκουρας οτι πατησε φρενο για να φωτογραφισει το ωραιο τοπιο που ειδε ξαφνικα, παλι ο πισω δεν θα εχει κρατησει αποστασεις οποτε φταιει.
θεωρω
οτι αν ο SUV βρει 2 μαρτυρες που να λενε οτι το μηχανακι ΦΡΕΝΑΡΕ επειδη εκανε ΕΝΤΟ =επικινδυνη οδηγηση
θα βγει υπαιτιος ο μηχανακιας
εσυ που εχεις ασχοληθει πιστευε οτι θελεις
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ρε παιδια ποια αποσταση ασφαλειας...σε εξοδο στροφης σε επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι τον καρφωσε απο πισω...αλλη φορα παιδια πριν τις στροφες να σταματατε να κατεβαινετε να τις περπατατε για να δειτε την εξοδο...
επισης ο τυπος δε σταματησε γιατι θα φοβηθηκε μη του κανουν το αμαξι καλοκαιρινο καμια 20ρια καγκουρες που ηταν μαζεμενοι εκει...
χωρις να ειαμι δικηγορος, αν πηγαιναν δικαστηριο με αυτο το βιντεο ο κουτακιας δυσκολα θα πληρωνε(βεβαια παιζει πολυ σημαντικο κομματι το οτι εφυγε, εκτος αν σταματησε παρακατω για να ειδοποιησει, οποτε εκει αλλαζουν ολα)
Παντα υπαρχει συγκρουση νομων, τα εχουμε ξαναπει αυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Το να λες ότι σου κατεβαίνει στηριζόμενος στο κομμάτι του νόμου που σε βολεύει προσπερνώντας αυτό που δεν σε βολεύει, επίσης δικό σου πρόβλημα.
Επίσης σε πίο δικαστήριο θα παέι ο κουτάκιας με το βίντεο στο χέρι και δεν θα αθωωθεί?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο ειναι το ποιο γαματο thread της εβδομαδας![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια ποια αποσταση ασφαλειας...σε εξοδο στροφης σε επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι τον καρφωσε απο πισω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο,τι και να ειπωθει υπαρχει ''Εγκαταλειψη Θυματος'' (για τους δικηγορους του thread), και συμφωνα με μερικες αποψεις καλα εκανε και εγκατελειψε γιατι φοβηθηκε την ''τεστοστερονη'' της παρεας.
Πως θα σας φαινοταν αν ερχοταν καποιος απο πισω σας, σας κοπανουσε και υστερα σας εγραφε στα παπαρια του?
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Ενώ κάναμε έντο σε στροφή στην άκρη του πουθενά;Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
...
Πως θα σας φαινοταν αν ερχοταν καποιος απο πισω σας, σας κοπανουσε και υστερα σας εγραφε στα παπαρια του?![]()
ο πίσω ΔΕΝ πληρώνει πάντα
Επειδή του ήρθε στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ να κάνει μαλακίες δεν σημαίνει ότι φταίει ο πίσω
το ότι έφυγε είναι άλλο θέμα...