να πω και εγω δυο προτασεις-γνωμες..
ομορφες και με πιο "καλες" προστασιες Φαινεται να εχουν αυτες
και πιο ανετα φαινονται αυτα τα μποτακια..
![]()
![]()
ωραίες είναι... Αν και οι Web μου άρεσαν τρελά...Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
![]()
Λοιπόν το μαγαζί μου κάνει νερά, http://mandp.co.uk/... "Out of stock.. You have to wait ten days for us to receive the goods." Και αυτό αφού ολοκληρώθηκε η συνναλαγή και μου πήρανε τα χρήματα!!!!
Τσατίστηκα τώρα..
![]()
![]()
![]()
![]()
http://motorambler.com/2010/04/revie...ore-tex-boots/
Επισυνάπτω ένα ακόμα review για τις AlpineStars Web Gore Tex. Γράφτηκε από χρήστη και όχι από κάποια εταιρεία και το βρίσκω ποιό ολοκληρωμένο από τα προηγούμενα...
Πάντως αν δεν θες χτυπητή μπότα αλλά μπότα με διακριτική γραμμή που να μην φωνάζει πως είναι μοτοσυκλετιστική (χωρίς συμβιβασμούς σε ασφάλεια, σε σχέση με την κατηγορία της πάντα)+ευκολοφόρετη και εύκολη στο περπάτημα+πολύ καλή αδιαβροχοποίηση+διάρκεια ζωής μεγάλης... Δεν χρειάζεται νομίζω να πας αλλού...Προσωπικά την χτύπησα..
Άντε να περιμένω τώρα αυτές τις δέκα μέρες... Αυτή η εξέλιξη πάντως για το συγκεκριμένο μαγαζί(http://mandp.co.uk/) με ενόχλησε έντονα μπορώ να πω... Αλλά από την άλλη οι τιμές είναι σούπερ οπότε θα κάνω λίγη υπομονή... Μόνο τα ελαστικά έχουνε στοκ στην περίπτωση μου και περιμεεεεεεένουνε να παραλάβουν...![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως θα βοηθούσε αν κάποιος μέσα από το φόρουμ που έχει αυτή την μπότα μας έγραφε τις εντυπώσεις του. Όσον αφορά τον εαυτό μου... Δεσμέυομαι πως θα το κάνω όποτε και τελικά παραλάβω και με το καλό τις φορέσω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(mod διέγραψε το reply αυτό... Πληκτρολογικό ατύχημα)![]()
![]()
πολύ μου άρεσε το μποτάκι που παράθεσες. Παρόλα αυτά με ξένισε το ότι δεν έχει προστασία αστραγάλου (υπέρ της βέβαια πως έχει προστασία για το καλάμι)...Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
![]()
Μετά από λίγο ψάξιμο ξεχώρισα αυτήν:
http://www.louis.de/_30da6d43d4149f6...rtnr_gr=202024
έχει προστασία για τους αστραγάλους και από τις δύο πλευρές και προστασία καλαμιού. Για μποτάκι νομίζω πως πετάει...
www.gaerne.com
ριξε και μια ματια εδω.
![]()
VANUCCI VTB4 BOOTS
http://www.louis.de/_407c8edb99af1a1...rtnr_gr=202024
έχει βρει κανείς καλύτερο μποτάκι ή έστω το ίδιο σε καλύτερη τιμή;Καλύτερο ως προς την προστασία που παρέχει πάντα.. Χμμμ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερίζω!
Τελικά εχθές έγινε η αγορά.
Μετά από ώριμη () σκέψη (:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) κατέληξα στις fulcrum.
Αρκετά μαλακή μπότα, με όχι πολύ καλή προστασία αλλά σίγουρα καλύτερη από κλασσικό παπούτσι.
Φόρεσα τις μεν (fulcrum) φόρεσα και τις δε (mig2) και κατέληξα στις πρώτες.
Με τις mig θα είχα βέβαιο πρόβλημα στο θέμα χρήσης πέραν της μηχανής γιατί είναι πολύ σκληρές και δε θα την έβγαζαν πέρα τα ποδάρια μου.
Μέχρι στιγμής δύο τούμπες πήγα να φάω από τσαρούχωμα στο πίσω φρενο. Δεν έχω καμία αίσθηση της πίεσης που ασκώ στο λεβιέ λόγω της χοντρής σόλας. Ελπίζω να το συνηθίσω γιατί αλλιώς την έβαψα.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις λύσεις που πρότειναν και τη βοήθεια που μου παρείχαν. Να είστε καλά!!!![]()
Καλοφόρετες...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Καλημερίζω!
Τελικά εχθές έγινε η αγορά.
Μετά από ώριμη () σκέψη (:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) κατέληξα στις fulcrum.
Αρκετά μαλακή μπότα, με όχι πολύ καλή προστασία αλλά σίγουρα καλύτερη από κλασσικό παπούτσι.
Φόρεσα τις μεν (fulcrum) φόρεσα και τις δε (mig2) και κατέληξα στις πρώτες.
Με τις mig θα είχα βέβαιο πρόβλημα στο θέμα χρήσης πέραν της μηχανής γιατί είναι πολύ σκληρές και δε θα την έβγαζαν πέρα τα ποδάρια μου.
Μέχρι στιγμής δύο τούμπες πήγα να φάω από τσαρούχωμα στο πίσω φρενο. Δεν έχω καμία αίσθηση της πίεσης που ασκώ στο λεβιέ λόγω της χοντρής σόλας. Ελπίζω να το συνηθίσω γιατί αλλιώς την έβαψα.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις λύσεις που πρότειναν και τη βοήθεια που μου παρείχαν. Να είστε καλά!!!![]()
αν έχεις σκοπό να τις φοράς στην πόλη (χαμηλές ταχύτητες κτλ) έχει καλώς.
αν όχι έκανες μαλακία
Δεν ξέρω πως εννοείς τη χαμηλή ταχύτητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αν έχεις σκοπό να τις φοράς στην πόλη (χαμηλές ταχύτητες κτλ) έχει καλώς.
αν όχι έκανες μαλακία
Ούτως ή άλλως ένα CB400 έχω οπότε...........................
Για την πόλη της πήρα αλλά δεν αποκλείω να πάω και κανά ταξίδι. Το θέμα είναι ότι αν έπαιρνα κάτι πιο σκληρό μαν θα μου έβγαινε η πίστη. Τις φόρεσα χθες και τις περπάτησα και λίγο το βράδυ και τα πόδια μου την ψιλοάκουσαν. Μπορεί γιατί είναι καινούριες και δεν έχουν ανοίξει-μαλακώσει ακόμα κλπ, αλλά ούτε που μπορώ να σκεφτώ πως θα ήταν το πόδι μου σε κανα θωρηκτό sidi που λέγαμε κανά δυο σελίδες πριν.
Θα δείξει στην πορεία πως θα πάει η δουλειά.
Πάντως μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία.
Ναι μεν ο εξοιπλισμός είναι απαραίτητος για την ασφάλειά μας και πρέπει να φοράμε όλα αυτά που φοράμε κι όλα καλά και άγια.
Απλά ήθελά να'ξερα μόνο εμένα ενοχλεί στην οδήγηση όλη αυτή η ιστορία???
Δε μιλάω για το κράνος που είναι στη κυριολεξία αδιαπραγμάτευτη η χρήση του για μένα, αλλά για όλα τα ρέστα.
Μπουφάν χειμερινό, γάντια, και πλέον και μπότες, νοιώθω λίγο σαν ελέφαντας που τον έχουν βάλει να χορέψει μπαλέτο, όταν πρόκειται να οδηγήσω σε συνθήκες πόλης με σταμάτα-ξεκίνα, πολλές αλλαγές ταχυτήτων, φρένα συνέχεια και λοιπά.
Τεσπα, άλλο θέμα αυτό.![]()
Ποτέ ο εξοπλισμός που μπορέις να βάλεις δεν σου είναι αρκετός.Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Ναι μεν ο εξοιπλισμός είναι απαραίτητος για την ασφάλειά μας και πρέπει να φοράμε όλα αυτά που φοράμε κι όλα καλά και άγια.
Καλοφόρετες και αχρείαστες.![]()