Διακόπτες σταντ και συμπλέκτη; Τι μπορεί να έχει εκεί; Βοηθάτε μάγκες γιατί είμαι νιάνιαρο στον κόσμο των δυο τροχών...![]()
Διακόπτες σταντ και συμπλέκτη; Τι μπορεί να έχει εκεί; Βοηθάτε μάγκες γιατί είμαι νιάνιαρο στον κόσμο των δυο τροχών...![]()
Η μπαταρία είναι πεσμένη. Πήγαινε να την φορτίσεις και άν στο ξανακάνει βλέπουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisag
Όντως κάνει έναν περίεργο θόρυβο κρρρρ τρρρρ και διάφορα τέτοια με την δεύτερη κυρίως μηζιά... Τα νεύρα μου! Έχω τουμπανιάσει τα πόδια μου από το τρέξημο!!!
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Ο θόρυβος που ακούς είναι από το ρελέ της μίζας και δείχνει ότι δεν έχεις επαρκές ρεύμα.
Ελέγχεις χαλαρές ή βρώμικες συνδέσεις στα χοντρά καλώδια, μπαταρία και τέλος ρελέ
το να τσεκάρω αυτά τα καλώδια μπορώ να το κάνω και μόνος μου έτσι; Δεν χρειάζεται ηλεκτρολόγους;
και ομως ισως να ηταν φιλικη τιμη δε ξερω.. αλλα την εβαλα πριν το καλοκαιρι και μεχρι τωρα ειναι οκ. οπως την πρωτη μεραΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωχ....
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisag
το να τσεκάρω αυτά τα καλώδια μπορώ να το κάνω και μόνος μου έτσι; Δεν χρειάζεται ηλεκτρολόγους;
Μετά απο αυτή την απάντηση/ερώτηση, πηγαινέ το σε ηλεκτρολόγο....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κατσε γιατί με μπέρδεψες τώρα... αυτή την είχες πριν σου παρουσιάσει το πρόβλημα;Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
και ομως ισως να ηταν φιλικη τιμη δε ξερω.. αλλα την εβαλα πριν το καλοκαιρι και μεχρι τωρα ειναι οκ. οπως την πρωτη μερα
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
οχι ρε παιδια. πηρα την μηχανη, μετα απο λιγο καιρο μου εκανε νουμερα ειδικα το πρωι η αν την αφηνα για πολυ ωρα σβηστει, ε μετα πηγα και την αλλαξα, μπορει ο μαγαζατορας να μου εκανε καλη τιμη γιατι εχουμε σχετικα φιλικες σχεσεις, μεχρι τωρα μετα απο 4 + μηνες ολα καλα σαν την πρωτη μερα παιρνει μπροστα.
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά.
Τσεκάρεις να είναι σταθερά στη θέση του το χοντρό καλώδιο που πάει από τον πόλο της μπαταρίας στο ρελέ και από εκεί στη μίζα και το αλλο από τον άλλο πόλο της μπαταρίας στον σκελετό.
Ελέγχεις επίσης οι συνδέσεις να είναι καθαρές.