![]()
![]()
![]()
Θα γουσταρα πολυ να αντιδικήσω με Golis και Byron , αλλα δυστυχως η Suzuki κανει μια απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της με αυτο το συνοθηλευμα μοντερνου design και απαρχαιωμένων περιφερειακων.
Κριμα.
Εκτος κιαν η τιμη ειναι στα 5 χιλιαρικα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα γουσταρα πολυ να αντιδικήσω με Golis και Byron , αλλα δυστυχως η Suzuki κανει μια απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της με αυτο το συνοθηλευμα μοντερνου design και απαρχαιωμένων περιφερειακων.
Κριμα.
Εκτος κιαν η τιμη ειναι στα 5 χιλιαρικα.....
![]()
Αυτές οι tokiko πρέπει να είναι οι πιο pass-partout δαγκάνες ever. Τέτοιες φόραΓΕ και το zephyr μου....![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Σου λέει, αφού το έκανε η Kawa με το Z750 και το πήρε όλος ο κόσμος γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς?
Το ίδιο έργο ακριβώς είναι.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρε τετοιες δαγκανες φοραει το στρωμα μου τι τους επιασε επιτελους?Μηπως για να ριξουν το κοστος η τελικα το gsr 600 ηταν πιο γληγορο?χααχχααχαχ.Ελεοςςςςςςςςςς
Mε προλαβες. Μιλαμε πρεπει να χουν παραγγειλει ενα δισ. κομματια και για τα μοντελα του 2020Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Αυτές οι tokiko πρέπει να είναι οι πιο pass-partout δαγκάνες ever. Τέτοιες φόραΓΕ και το zephyr μου....![]()
![]()
και το ζ 2005 αυτες φορει. πραγματικα αθλιες.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Εντελως ακυρη επιλογη το ανεστραμμενο χωρις ακτινικες δαγκανες...εντελως ομως....Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Τρέχουσα τιμή του GSR 600 ABS : 6095
Για να δούμε σε τι τιμή θα έρθει στην Ελλάδα το καινούργιο ώστε να μπορέσει δικαιολογίσει αυτά τα φρένα :![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εντελως ακυρη επιλογη το ανεστραμμενο χωρις ακτινικες δαγκανες...εντελως ομως....![]()
Ενω η αντικατασταση της ψαλιδαρας με το κομματι απο πασαλο περιφραξης κοτετσιου ειναι πετυχημενη......
Η Σουζουκι την εκανε την λαλακια της και θα την λουστει....
Ακουγα για την βαρια αισθηση (τανκς) που εμπνεει το 600... Ελεγα χειροτερο δεν θα μπορουσε να ειναι...
Κι ομως εκανα λαθος, καταφεραν να το πανε ακομα ποιο πισω![]()
![]()
GSR 750 χωρίς ABS = 8.995 e
Δοκιμή στο mototriti :
Πετυχημένος ακροβάτης![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
καλα.....
στην ελλαδα μπορει να εχει και εμπορικη επιτυχια....![]()
Περαν των απαραδεκτων περιφερειακων και της απαγορευτικης τιμης ,
με το χερι στην καρδια ,
πόσοι Ροσσιδες δλδ. απο μας θα εξαντλουσαμε τις δυνατοτητες του
σε τετοιο σημειο ωστε να ευσταθει η αγανακτηση μας για τα φτωχα ψαλιδια , φρενα κ.λ.π. ???
![]()
ολα εχουν να κανουν με την τιμη ...
θα δεχομουν τα περιφερειακα και την ξεπερασμενη ασθητικη τους, την βαρια αισθηση με μια -καλη- τιμη...
γιατι και το ζητουμενο μου ,να μην ειναι το απολυτο στριψημο,φρεναρισμα,φινιρισμα κ.ο.κ. σιγουρα δεν θα θελα να το πληρωσω οσο ενα που θα τα ειχε...![]()
![]()
Ετσι ξεκινησα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
ολα εχουν να κανουν με την τιμη ...
θα δεχομουν τα περιφερειακα και την ξεπερασμενη ασθητικη τους, την βαρια αισθηση με μια -καλη- τιμη...
γιατι και το ζητουμενο μου ,να μην ειναι το απολυτο στριψημο,φρεναρισμα,φινιρισμα κ.ο.κ. σιγουρα δεν θα θελα να το πληρωσω οσο ενα που θα τα ειχε...![]()
![]()
"Περαν των απαραδεκτων περιφερειακων και της απαγορευτικης τιμης..."
![]()